Meer informatie:

Het concept

Het geheim van de verleidelijke productlijn van Chanel Le Rouge Crayon de Couleur is veelzijdig. Verleidelijke kleuren, zachte consistentie en een vleugje lippenstift maken van elke vrouw een onweerstaanbare aantrekkingskracht. Als schoonheid met een naam beschreven zou kunnen worden, dan zou de roem waarschijnlijk komen te liggen bij deze hoogwaardige serie van Chanel. De naam heeft een traditie die tot op de dag van vandaag trouw blijft, en die de vrouw niet combineert een van de sensationele decoratieve pennen met een onvergetelijke herinnering aan een grote liefde, een ontmoeting van passie en verbeelding. De grenzen zijn net zo delicaat als de verzorgende ingrediënten van Chanel Le Rouge Crayon de Couleur.
De serie hertekende de kunst van de make-up en verleidde mensen om zichzelf opnieuw uit te vinden, zichzelf uit te proberen, hun persoonlijkheid te benadrukken en niet om te schilderen. Praktisch om los te schroeven, toegepast met een handvat. Dit maakt styling leuk. De hoogwaardige, kleurrijke lippenstiften uit de Chanel Le Rouge Crayon de Couleur serie passen bij de modieuze stadsvrouw tot en met de klassieke zakenvrouw. Elke vrouw die haar type wil onderstrepen zal zich in één van de kleuren van deze innovatieve serie bevinden. Super-intensieve duurzaamheid, langdurige lipstick kleuren worden gewaardeerd door vrouwen die mobiel zijn en vol leven. Liefde, verrukking, toepassing, perfect! Ontmoet uw geliefde met dit gevoel of ga naar de volgende vergadering. Het kleurenpalet is veelzijdig en past in een breed scala aan kledingstijlen. De nieuwe lippenstift gaat tot vier uur mee en is met het praktische Jumbo-formaat lange tijd te gebruiken. Het past in elke handtas, maar bovenal is de punt van de navulling ideaal voor het bepalen van de lipcontour. Met de platte kant van de lead kunt u onderweg zelfs uw lippen volledig inkleuren om te genieten van de schittering van deze prachtige Chanel Le Rouge Crayon de Couleur lippenstift. Filmvormende actieve ingrediënten, wassen en lichte oliën - geconcentreerd met pure kleurpigmenten - verzorgen de lippen extra en ondersteunen een gelijkmatige, homogene applicatie. Elke vrouw moet genieten van deze innovatieve lijn met een zichtbare liefde voor design en kwaliteit in haar badkamer, want het verleidt mannen met een enkele kus.

Het design

Chanel Le Rouge Crayon de Couleur lippenstiften hebben een modebewuste en elegante stijl van verpakking nodig om ze aantrekkelijk te presenteren. De ontwerpers van de Chanel Le Rouge Crayon de Couleur cosmetica serie van het traditierijke bedrijf zijn perfect geslaagd. Elegant, klassiek zwart domineert de verleidelijk glanzende collectie prachtige lippenstiften in aantrekkelijke kleuren. In het beproefde Chanel ontwerp vinden de lippenstiften optimale bescherming en aanwezigheid in een glanzend zwarte verpakking van recyclebaar karton. In witte letters, de naam van het Chanel modehuis is gecentreerd op het Chanel Le Rouge Crayon de Couleur pack, terwijl een gouden streep hieronder geeft een vleugje luxe. Opzettelijk ingetogen, onopvallend, maar onmiskenbaar van een goed bedrijf.
Men moet zich niet laten misleiden door deze terughoudendheid, want de kostbare inhoud heeft een magisch effect. Tot slot bevatten de zwarte dozen duurzame lippenstiftkleuren met sensuele helderheid en verzorgende actieve ingrediënten die ze snel zullen transformeren tot een onmisbare metgezel. U blijft trouw aan de Chanel-traditie, vertrouwt op de kracht van symboliek en verleidelijkheid met een individueel kleurenpalet dat van 's morgens tot 's avonds perfect is.

Het assortiment

De stijlvolle producten uit het hoogwaardige Chanel Le Rouge Crayon de Couleur assortiment bevatten exclusieve lipsticks die individueel en kostbaar zijn. Elke lippenstift uit deze speciale serie overtuigt door zijn zeer persoonlijke kleuring, aangevuld met verzorgende en cosmetisch waardevolle ingrediënten, die een positief effect hebben op het gehele product.
Niet elke Chanel lippenstift heeft zijn eigen naam nodig, zoals Framboise N°6, want Rouge N°5 staat voor zichzelf als productnaam. De naam - zoals zoveel bij Chanel en haar diverse productassortiment - is gewoon het programma. Loyale klanten weten wat ze kunnen verwachten als ze een lippenstift uit het assortiment van Crayon de Couleur kopen. De nieuwe lijn Chanel Le Rouge Crayon de Couleur kan nauwelijks nog beter anticiperen, want zelfs de benamingen wekken verborgen verlangens op en zijn een onuitgesproken uitnodiging. Rose of Corail herinneren ons aan vakanties uit het verleden, aan poëzie en grote passie. Chanel Le Rouge Crayon de Couleur Fuschia wekt de hoop op stormachtige tijden, op krachtige geloften van liefde tot in de eeuwigheid. Deze Chanel cosmetische lijn draagt zoveel poëzie en stille belofte en zal voldoen aan de verwachtingen van haar trouwste klanten en ook aan die vrouwen die voor het eerst Chanels bewezen kwaliteit op hun huid zullen voelen met deze artistiek gearrangeerde lijn.
Het hoogtepunt is niet alleen dat de lippenstift een verbazingwekkende langdurige aanwezigheid heeft, maar ook kan worden toegepast als een verleidelijk glanzende lipgloss. Dit maakt elk van de lippenstiften van de cosmeticaserie Chanel Le Rouge Crayon de Couleur onweerstaanbaar. De ronddraaiende voorsprong is praktisch voor op de weg en zelfs in het donker, tijdens het rijden of in een paar seconden kunt u deze unieke kleurbril aanbrengen en uw make-up in een mum van tijd voltooien. Wat is er nog meer nodig om van een vrouw een charmante diva te maken dan een Chanel lippenstift? Des te mooier als de selectie niet beperkt blijft tot enkele producten, maar afhankelijk van stemming, stijl en gelegenheid altijd een geschikte kleur beschikbaar is in de hoogwaardige, innovatieve nieuwe serie met Chanel lippenstiften.