Meer informatie:

Het concept

Als de wenkbrauwen een allround esthetisch kader voor expressieve ogen moeten worden, kan deze serie een grote bijdrage leveren aan dit project. Dit begint met de vorm van de wenkbrauwen, die met de kleine pincet in een mum van tijd in topvorm gebracht kunnen worden. Dus geen enkel haar verstoort de onberispelijke look, die uit de lijn wil dansen, wordt betrouwbaar verwijderd. Omdat wenkbrauwen uit kleine haren bestaan, zijn ze ook zeer dankbaar voor een behandeling met het juiste penseel. De Chanel La Palette Sourcils de Chanel Series biedt daarom een klein borsteltje dat de wenkbrauwen snel in de juiste en gewenste vorm kan brengen.
Toch vereist de perfecte look meer en dit wordt in deze cosmetische serie bereikt door twee kleurenduo's die prachtig zijn afgestemd op hun doel. De formule van deze kleuren wordt gekenmerkt door twee aspecten in het bijzonder. Ten eerste is er natuurlijkheid, want geconcentreerde minerale pigmenten vormen de basis van een cosmetisch product dat er natuurlijk uitziet. Ten tweede valt de textuur van de formule op in de Sourcils de Chanel Series van Chanel La Palette. Dit is een zeer stevige textuur die zeer spaarzaam kan worden gebruikt en geen water of zware wrijving nodig heeft. Dit maakt ook de kleurpoeder op de wenkbrauwen extreem resistent en zorgt voor het gewenste uiterlijk voor een lange tijd.

Het design

Met niets Chanel aan het toeval overgelaten. Dit geldt ook voor de verpakking van de Chanel La Palette Sourcils de Chanel Series. De elegante koffer met het beknopte logo verbergt niet alleen twee droomachtige mooie en prachtig harmoniserende kleuren. Want ook hier worden de benodigde gereedschappen plaatsbesparend opgeborgen. De kleine borstel en de borstel zijn perfect afgestemd op de textuur en worden zelfs vergezeld van een betrouwbaar minipincet. Samen met de goed gedimensioneerde spiegel van de koffer is alles wat nodig is voor het perfect brouwen in de kleinste ruimtes te vinden. Dus zelfs op reis is er weinig ruimte nodig in uw bagage om altijd en overal perfecte wenkbrauwen te kunnen definiëren.

Het assortiment

De Chanel La Palette Sourcils de Chanel Series is in alle opzichten ongewoon. Omdat men van het Franse edele merk meestal gewend is aan een grote verscheidenheid van de varianten. In deze serie zijn er echter slechts twee producten met elk twee kleuren. Maar dit minimalisme is perfect geschikt en maakt de keuze van de perfecte kleur veel gemakkelijker. Meer dan deze vier kleuren zijn gewoon niet nodig om de wenkbrauwen naar hun welverdiende plaats in de make-up te helpen.
Het begin van deze zeer kleine ronde dans wordt dan ook gemaakt door het duo Poudre Sourcils 40 Naturel. Niet voor niets draagt het zijn naam, want natuurlijkheid is hier het eerste motto. De twee kleurnuances zijn ook uitstekend geschikt voor lichte wenkbrauwen, omdat ze geen sterke dominantie uitoefenen. Ze definiëren de wenkbrauwen zichtbaar, zonder de indruk te wekken dat hier te veel kleur werd gebruikt. De natuurlijke kleur van de wenkbrauwen is geen echte hindernis. Bij zeer lichte haren ligt de nadruk op de lichtere kleur voor een natuurlijke uitstraling; bij een donkerder blondine kan echter meer van de donkere tint worden gebruikt.
Voor nog donkerdere wenkbrauwen of een nog intensere look is de Chanel La Palette Sourcils de Chanel Series ook een geweldige oplossing. Het Duo Poudre Sourcils 50 Brun is iets donkerder dan zijn collega, maar toch zullen er nooit onaantrekkelijke repen in de make-up zitten. In plaats daarvan presenteren zich prachtig geaccentueerde wenkbrauwen, klaar voor meer dan één blik.
Als er meer van de donkere nuance wordt toegepast, neemt het drama van de look aanzienlijk toe. Als er meer lichte kleur wordt gebruikt, is het resultaat een meer natuurlijke uitstraling die ideaal is voor dagelijks gebruik.