Meer informatie:

Het concept

De cosmetische lijn Chanel La Palette Sourcils de Chanel heeft maar één doel: perfecte wenkbrauwen. Om dit doel te bereiken, biedt Chanel niet alleen prachtig op elkaar afgestemde kleurenduo's, maar ook de nodige tools voor de perfecte look. Om de wenkbrauwen tot een esthetisch kader voor expressieve ogen te maken, kan deze serie een grote bijdrage leveren aan dit project. Dit begint bij de vorm van de wenkbrauwen, die met de kleine pincet in een mum van tijd in topvorm gebracht kunnen worden. Op deze manier staat geen enkel haar het onberispelijke uiterlijk in de weg en wordt iedereen die uit de lijn wil stappen, betrouwbaar verwijderd. En omdat wenkbrauwen gemaakt zijn van klein haar, zijn ze ook erg dankbaar voor een behandeling met de juiste kwast. De Chanel La Palette Sourcils de Chanel serie is daarom voorzien van een kleine borstel die de wenkbrauwen snel in de juiste en gewenste vorm kan brengen. Toch is er meer nodig voor de perfecte look en dit wordt in deze cosmetische serie bereikt door twee kleurenduo's, die wonderwel op hun doel zijn afgestemd. De formule van deze kleuren wordt gekenmerkt door twee aspecten in het bijzonder. Ten eerste is er de natuurlijkheid, want geconcentreerde minerale pigmenten vormen de basis van een cosmetische die een natuurlijke uitstraling zal bereiken. Ten tweede, in de Chanel La Palette Sourcils de Chanel-serie valt de textuur van de formule op. Dit is een zeer stevige textuur die zeer spaarzaam kan worden gebruikt en die geen water of zwaar wrijven vereist. Dit maakt ook de kleur poeder op de wenkbrauwen zeer resistent en zorgt voor de gewenste uitstraling voor een lange tijd. De cosmetische Chanel La Palette Sourcils de Chanel lijn geeft een geheel nieuwe dimensie aan uw wenkbrauwen met deze verfijnde textuur en helpt elke vrouw het best mogelijke resultaat te bereiken door perfectie.

Het design

Bij Chanel wordt niets ooit aan het toeval overgelaten. Dat geldt natuurlijk ook voor de verpakking van de Chanel La Palette Sourcils de Chanel serie. De elegante koffer met het beknopte logo verbergt niet alleen twee fantastisch mooie en heerlijk harmonieuze kleuren. Hier worden ook de benodigde gereedschappen ruimtebesparend opgeborgen. Het kleine borsteltje en het borsteltje zijn perfect afgestemd op de textuur en worden zelfs begeleid door een betrouwbare minipincet. Samen met de goed gedimensioneerde spiegel van de koffer is alles wat nodig is voor perfecte wenkbrauwen samen in de kleinste ruimtes. Dit betekent dat zelfs tijdens het reizen, weinig ruimte nodig is in de bagage om perfecte wenkbrauwen te definiëren altijd en overal.

Het assortiment

De Chanel La Palette Sourcils de Chanel serie is in alle opzichten ongewoon. Omdat u meestal gewend bent aan een grote verscheidenheid aan varianten van het Franse adellijke merk. In deze serie zijn er echter slechts twee producten met elk twee kleuren. Maar dit minimalisme is perfect passend en maakt het veel gemakkelijker om de perfecte kleur te kiezen. Meer dan deze vier kleuren zijn gewoon niet nodig om wenkbrauwen hun welverdiende plaats in make-up te geven. Het duo Poudre Sourcils 40 Naturel is dan ook het eerste in deze zeer kleine serie. Terecht draagt het zijn naam, want natuurlijkheid is hier het eerste motto. De twee tinten zijn ook uitstekend voor lichte wenkbrauwen, omdat ze geen sterke dominantie uitoefenen. Ze definiëren zichtbaar de wenkbrauwen zonder de indruk te wekken dat er teveel kleur is toegevoegd. De natuurlijke kleur van de wenkbrauwen is geen echt obstakel. Bij zeer lichte haren ligt de nadruk op de lichtere kleur voor een natuurlijke look; bij een donkerder blond kan daarentegen meer van de donkerdere tint worden gebruikt. Voor nog donkerdere wenkbrauwen of een intensere look biedt de Chanel La Palette Sourcils de Chanel serie ook een prachtige oplossing. Het Duo Poudre Sourcils 50 Brun is iets donkerder dan zijn collega, maar toch zullen er nooit lelijke bars in de make-up zitten. In plaats daarvan worden prachtig geaccentueerde wenkbrauwen gepresenteerd die klaar zijn voor meer dan één look. Als meer van de donkere nuance wordt toegepast, neemt het drama van het uiterlijk aanzienlijk toe. Als er meer lichte kleur wordt gebruikt, ontstaat een meer natuurlijke look die ideaal is voor dagelijks gebruik. De twee versies van het Chanel La Palette Sourcils de Chanel zijn absoluut voldoende om de wenkbrauwen een natuurlijke definitie te geven en nooit de geweldige avondvoorstelling uit het oog te verliezen.