Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

De mascara die de wimpers voedt

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige en zorgzame mascara, dan kunt u niet om de producten uit de serie Chanel Beauté des Cils heen. Deze mascara heeft een aangename textuur die niet kleeft of verzwakt. De gelachtige formule is eerst wit en wordt na het aanbrengen transparant. De wimpers worden voorzien van vocht en voedingsstoffen. Provitamine B5 wordt gebruikt als een versterkende voedingsstof. Beschadigde wimpers worden geregenereerd en herbouwd. Je krijgt een gladde, zijdezachte en frisse uitstraling. Ze zijn ook beter bestand tegen weer en wind. Siliconen- en weideschuimkruidenolie versterken de wimpers vanaf de basis tot aan de punten en voorkomen vilten, breuken en vervormingen.
Met een nieuwe wascombinatie bestaande uit rijst, carnauba en bijenwas, krijgen de wimpers meer Chanel Beauté des Cils grip, volume, elasticiteit, lengte en glans. De wimpers worden beter bestand tegen externe belastingen van allerlei aard. Een natuurlijke en gelijkmatige groei wordt gestimuleerd. Mascara Chanel kan zowel als primer als als reguliere wimperbehandeling worden gebruikt. De speciale textuur en de hoge concentratie aan werkzame bestanddelen zorgen ervoor dat de wimpers de hele dag in vorm blijven.
Alle producten van de zorgserie Chanel Beauté des Cils zijn dermatologisch en oogheelkundig getest. Ze zijn huidvriendelijk en ook geschikt voor contactlensdragers. De zachte mascara kan snel en flexibel worden gebruikt en zorgt voor een uitstekend en langdurig make-upresultaat. Een geïntegreerde borstel is beschikbaar voor de toepassing. Ook u kunt met de producten uit de serie Chanel Beauté des Cils dagelijks zorgen voor mooie, verzorgde en gezonde wimpers.

Nauwkeurige toepassing

De mascara uit de serie Chanel Beauté des Cils overtuigt met een uniek verzorgingseffect, maar ook met een indrukwekkend verpakkingsontwerp. De slanke zwarte pen, waarop alleen het Chanel logo zichtbaar is, kenmerkt zich door een stijlvolle vorm en is uiterst handig en flexibel in gebruik. De witte borstel voor de toepassing is geïntegreerd in de dop. Met het kunt u de mascara Chanel nauwkeurig en zuinig doseren. Het zorgt er ook voor dat de mascara niet besmeurt of druppelt. De borstel bevat twee opzetkammen voor grof en fijn werk. Het is zeer elastisch, wat het gemakkelijker maakt om de wimpers te definiëren. Na gebruik wordt de dop weer in het stopcontact geschroefd en wordt de mascara Chanel stevig en schoon gesloten. Al met al is het resultaat een stijlvol, eenvoudig en praktisch verpakkingsontwerp. De handige en compacte pennen nemen weinig ruimte in beslag en zijn daarom ook geschikt voor op reis of op reis.

Voor goed verzorgde en glanzende wimpers

De care serie Chanel Beauté des Cils combineert hoogwaardige mascara producten die niet alleen een uitstekend make-up effect bereiken, maar ook een verzorgend, regenererend en beschermend effect hebben. Dit begint met de zachte, gelachtige textuur. De mascara omringt de wimpers met deze fijne textuur zonder ze te belasten of aan elkaar te plakken. De wimpers worden voortdurend voorzien van voedingsstoffen en vocht en blijven fris en soepel. Ze krijgen een speciale glans en worden versterkt met plantaardige actieve ingrediënten. Beschadigde wimpers worden opgebouwd en beter bestand gemaakt tegen omgevingsinvloeden en droogte.
De producten uit de serie Chanel Beauté des Cils stimuleren een gezonde en gelijkmatige groei van de wimpers, waardoor lengte, volheid en volume aanzienlijk toenemen. De speciale werkstofformule zorgt ervoor dat de verzorging en het make-up effect lang meegaan. De toepassing is eenvoudig en flexibel met de geïntegreerde elastomeer borstel. De twee opzetborstels van de borstel kunnen worden gebruikt voor grof en fijn werk. De wimpers kunnen naar wens worden gedefinieerd en gevormd.
Beauté des Cils Chanel kan ook 's nachts gebruikt worden als een versterkingsmasker. Als een regelmatige behandeling herstelt de mascara kwetsbare en beschadigde wimpers. Laat de primer anders enkele seconden drogen en breng vervolgens de gekleurde mascara aan. Beauté des Cils In een mum van tijd krijgen de wimpers een gladde, zijdezachte en glanzende look die de hele dag lang meegaat. Optimaliseer ook de verzorging en make-up van de wimpers met Base Mascara Nourrissante en de andere producten uit de serieChanel Beauté des Cils .