Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige en voedende mascara, kunt u niet voorbijgaan aan de producten uit de Chanel Beauté des Cils serie. Deze mascara heeft een aangename textuur die niet kleeft of weegt. De gel-achtige formule is eerst wit en wordt transparant na het aanbrengen. De wimpers worden voorzien van vocht en voedingsstoffen. Provitamine B5 wordt gebruikt als versterkende voedingsstof. Beschadigde wimpers worden geregenereerd en herbouwd. Je krijgt een gladde, zijdezachte en frisse look. Ze zijn ook beter bestand tegen wind en weer. Siliconen- en weideschuimolie versterken de wimpers vanaf de wortels tot aan de toppen en voorkomen vilten, breuken en vervormingen. Met een nieuwe combinatie van rijst, carnauba en bijenwas geeft Chanel Beauté des Cils de wimpers houvast, volume, elasticiteit, lengte en glans. De wimpers worden beter bestand tegen allerlei uitwendige stress. Een natuurlijke en gelijkmatige groei wordt gestimuleerd. Chanel mascara kan zowel als primer als als gewone wimperbehandeling gebruikt worden. De speciale textuur en de hoge concentratie van de actieve ingrediënten zorgen ervoor dat de wimpers de hele dag in vorm blijven. Alle Chanel Beauté des Cils producten zijn dermatologisch en oogheelkundig getest. Ze zijn huidvriendelijk en ook geschikt voor contactlensdragers. De zachte mascara kan snel en flexibel worden gebruikt en zorgt voor een uitstekend en langdurig make-upresultaat. Voor het aanbrengen is een geïntegreerde borstel beschikbaar. Met de producten uit het Chanel Beauté des Cils assortiment kunt u ook dagelijks zorgen voor mooie, verzorgde en gezonde wimpers.

Het design

De mascara van de serie Chanel Beauté des Cils overtuigt met een uniek verzorgend effect, maar ook met een indrukwekkend verpakkingsdesign. De slanke zwarte pen, waarop alleen het Chanel logo zichtbaar is, kenmerkt zich door zijn stijlvolle vorm en blijkt uiterst handig en flexibel in gebruik. De witte borstel voor het aanbrengen is in de dop geïntegreerd. Hiermee kunt u de mascara van Chanel nauwkeurig en economisch doseren. Het voorkomt ook dat de mascara gaat smeren of druppelen. De borstel bevat twee kambevestigingen voor grof en fijn werk. Het is zeer elastisch, waardoor de wimpers gemakkelijker te definiëren zijn. Na gebruik wordt de dop weer vastgeschroefd in de contactdoos en wordt de mascara van Chanel stevig en netjes gesloten. Het resultaat is een stijlvol, eenvoudig en praktisch verpakkingsontwerp. De handige en compacte pennen nemen weinig ruimte in en zijn daardoor ook geschikt om mee te reizen.

Het assortiment

Het Chanel Beauté des Cils gamma combineert mascaraproducten van hoge kwaliteit die niet alleen een uitstekend make-up effect bereiken, maar ook een verzorgend, regenererend en beschermend effect hebben. Dit begint met zijn zachte, gel-achtige textuur. De mascara omhult de wimpers met deze fijne textuur zonder ze te belasten of te kleven. De wimpers worden voortdurend van voedingsstoffen en vocht voorzien en blijven fris en soepel. Ze krijgen een speciale glans en worden versterkt met plantaardige actieve ingrediënten. Beschadigde wimpers worden opgebouwd en beter bestand gemaakt tegen milieu-invloeden en droogte. De producten van de Chanel Beauté des Cils serie stimuleren een gezonde en gelijkmatige groei van de wimpers, zodat lengte, volheid en volume aanzienlijk toenemen. De formule met speciale werkzame stoffen zorgt ervoor dat verzorging en make-up effect lang aanhoudt. De geïntegreerde elastomeerborstel maakt het aanbrengen eenvoudig en flexibel. De twee opzetborstels zijn geschikt voor grof en fijn werk. De wimpers kunnen naar wens worden gedefinieerd en gevormd. Beauté des Cils uit Chanel kan ook 's nachts gebruikt worden als verstevigend masker. Als regelmatige behandeling repareert mascara broze en beschadigde wimpers. Laat de primer anders enkele seconden drogen en breng dan de kleurenmascara aan. Beauté des Cils kan dus gebruikt worden onder de mascara of alleen. De wimpers zien er in een mum van tijd glad, zijdeachtig en glanzend uit en dat blijft de hele dag behouden. Optimaliseer de verzorging en samenstelling van de wimpers met Base Mascara Nourrissante en de andere producten uit het Chanel Beauté des Cils assortiment.