Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Het doel van Chanel's cosmetische ontwerpers is om voor alle vrouwen een waardevolle collectie producten te creëren die ongeëvenaard is in waarde en doeltreffendheid: de eisen voor een goed verzorgd, vrouwelijk uiterlijk groeien en het huidige schoonheidsideaal eist dat de huid van het gezicht, de hals en de decolleté expressief, vlekkeloos en gelijkmatig stralen. Voor een perfecte modellering van het gezicht en het vakkundig camoufleren van ongewenste opvallende kenmerken, moeten klanten ook een zorgserie krijgen die uniek is in zijn perfectie.
Dankzij de fijnafgestemde ingrediënten kunnen individuele producten uit het Chanel Précision Pureté huidverzorgingsassortiment, waarmee de bekendste ster make-up artiesten werken, perfect gecombineerd en aangevuld worden. Een van de speciale voordelen van alle producten van de Chanel Précision Pureté cosmetische lijn is hun geoptimaliseerde gebruikskenmerken.
Deze bestaan uit het feit dat de dames deze applicatie gemakkelijk kunnen aanbrengen, er geen storende residu's in de vorm van vlekken worden gevormd en een homogene behandeling van de huid wordt gegeven. Door de mogelijkheid van zeer spaarzame verdeling wordt de huid slechts met zoveel stof bevochtigd als nodig is. Oververzorging van de huid kan zo worden uitgesloten. Bovendien zijn de werkzame stoffen die in de afzonderlijke cosmetische artikelen worden gebruikt zo romig en fijn dat de huid slechts een uiterst dunne sluier krijgt en de make-up onmiddellijk kan worden aangebracht.
Zuivere plantenextracten bevatten de ingrediënten die geproduceerd worden uit de kalmerende essences van toverhazelaar. Bovendien worden de zachte en natuurlijk verzorgende stoffen van toverhazelaar versterkt door natuurlijke parfums op basis van bloemen. Door deze omstandigheden kunnen vrouwen altijd rekenen op een voedende, evenwichtige huidverzorging, ongeacht het huidtype.
Hamamelis wordt beschouwd als een fontein van de jeugd voor de huid, omdat het rijk is aan helende werkzame stoffen die de huid soepel maken en verloren vocht en dus veerkracht terugbrengen. De concentraten, die Chanels cosmeticaproducenten uit hamamelis halen, bevatten ook provitamine A, die zo waardevol is voor de huid en werkt als een antioxidant, evenals vitamine E en ontstekingsremmende stoffen.

Het design

Voor de Chanel Précision Pureté cosmetica lijn heeft het Chanel team overeenstemming bereikt over een eenvoudig maar visueel aantrekkelijk verpakkingsontwerp.
Alles in crèmewit, wat een groot contrast vormt met de zwarte opdeling van de Chanel Précision Pureté flacon of buis, wordt een heldere en voor Chanel typische eenvoudige elegante outfit gecreëerd. De buizen of flessen zijn vervaardigd met een witte of zwarte dop en zijn gebaseerd op de eenvoud, elegantie en perfectie die Chanel gewend is geraakt.
De lettertypen zijn zo ontworpen dat ze passen bij het zwarte tussenelement en goed afsteken tegen de achtergrond. Het logo en de merknaam en de inhoud van het product zijn daardoor goed herkenbaar. De kleuren van de Chanel Précision Pureté verpakking verschillen enigszins van die van andere collecties, zodat de individuele assortimenten goed kunnen worden toegewezen.

Het assortiment

Chanel Précision Pureté Gel Nettoyant Moussant á l'Eau Pureté Anti-Pollution is een cosmetische gel die met water wordt gemengd en een schuimende consistentie heeft. Dit resulteert in een intensief verzorgende en poriëndiepe reiniging van zowel een normale en gemengde als een gevoelige huid.
Chanel Précision Pureté Lotion Fraiche Matifante Pureté Anti-Pollution is een melkachtige lotion die zich zeer goed verspreidt en magisch ruikt. Dit product is uitermate geschikt voor het verwijderen van onzuiverheden van de huid. Het resultaat van het gebruik van Chanel Précision Pureté Idéal Fluide Mat Régulateur is een heldere, zachte en geurige huid die rijk is aan vocht en optimaal bestand is tegen dagelijkse stress.
Chanel Précision Pureté Concentré Perfecteur de Peau zorgt voor een onberispelijke huid en verfijnde huidstructuren. Chanel Précision Pureté Masque Déstressant Pureté Masque Créme Bien-Etre Purifiant wordt aanbevolen in de vorm van een uiterst effectief en ontspannend gezichtsmasker.