Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-56%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

D&G is waarschijnlijk Light Blue het meest zomerse vrouwenparfum van het huis. De fruitige en bloemige aroma's maken deze geur tot een zeer vrouwelijk en fris parfum.

Light Blue Het werd in Dolce & Gabbana Light Blue 2001 gecreëerd door de Franse parfumeur Oliver Cresp en is door de evenwichtige samenstelling van fruitige en zoete aroma's een van de populairste zomerparfums van onze tijd.

Dolce & Gabbana Light Blue goedkoop kopen

De geur +

Dolce & Gabbana Light Blue is de mediterrane zomer en wordt gevangen in een parfum.

De fruitige bloemengeur Light Blue voor vrouwen wordt beschouwd Dolce & Gabbana als de zomergeur bij uitstek. Sinds de lancering van Olivier Cresp Light Blue in 2001 zijn de mensen sinds de lancering van Olivier Cresp elke zomer in de ban van de lichte maar vrouwelijke vrouwengeur van sterparfumeur Olivier Cresp, die speciale aromaLight Blue 's gebruikte bij de creatie van Dolce & Gabbana deze geur, die al vele prijzen heeft gewonnen.

In de topnoot spelen verfrissende aroma's van groene appel en citroen Light Blue met sensuele elementen van klokjesbloemen en cederhout. In het hart van het Dolce & Gabbana parfum, de delicate bloesems van exotische jasmijn en rozen uit het Verre Oosten, evenals een tropische bamboegeur, Light Blue bloesem.

Het zomerse parfum wordt afgerond met een vleugje cederhout, een vleugje muskus en ambergrijs. Een sensueel, vrouwelijk parfum met dat bepaalde iets. Dankzij deze mix krijgt de geur zoveel aantrekkingskracht dat zijn aroma onmiskenbaar is en onder duizenden anderen herkend kan worden.

Zo fris als de azuurblauwe oceaan, deze creatie doet denken aan uw laatste zomervakantie, brengt herinneringen terug aan gouden stranden en warme nachten. Veranderd Light Blue in zijn geur, bent u omgeven door een aura van ongelooflijke aantrekkingskracht.

Kopnoten:
Citroen
Groene Appel
klokje
Ceder
Hartnoten:
Bamboe
witte roos
Jasmijn
Basisnoten:
Ceder
Amber
muskus
Parfumeur:
Olivier Cresp
Jaar van uitgave:
2001

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Dolce & Gabbana Light Blue met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 4 klant adviezen
Commentaar van Procculd
top geur

Zeer luchtig maar toch verzorgende creme. De samenstelling van de creme lijkt op een lotion. Luchtige en langaanhoudende zomergeur. Prima verpakking om mee op reis te nemen. De verpakking is ook heel hoogwaardig.

Commentaar van Meltairred1988
Verleidelijke lotion

De onweerstaanbare geur van Light Blue als zachte lichaamscreme - heerlijk! Ik vind de geur heerlijk: zomers licht en fris, koel en citroenachtig.

Commentaar van Sudeings
super aanbieding

Het is en blijft mijn lievelingsgeur! Onopdringerig, discreet en licht. De preis voor deze set is helemaal top! Hartelijk bedankt!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Dolce & Gabbana Light Blue in vergelijking met de SRP