Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten  ·  Prijs van het goedkoopste product in de serie Dolce & Gabbana Light Blue

Dolce & Gabbana Light Blue is de mediterrane zomer en wordt gevangen in een parfum.

De fruitige bloemengeur Light Blue voor vrouwen wordt beschouwd Dolce & Gabbana als de zomergeur bij uitstek. Sinds de lancering van Olivier Cresp Light Blue in 2001 zijn de mensen sinds de lancering van Olivier Cresp elke zomer in de ban van de lichte maar vrouwelijke vrouwengeur van sterparfumeur Olivier Cresp, die speciale aromaLight Blue 's gebruikte bij de creatie van Dolce & Gabbana deze geur, die al vele prijzen heeft gewonnen.

In de topnoot spelen verfrissende aroma's van groene appel en citroen Light Blue met sensuele elementen van klokjesbloemen en cederhout. In het hart van het Dolce & Gabbana parfum, de delicate bloesems van exotische jasmijn en rozen uit het Verre Oosten, evenals een tropische bamboegeur, Light Blue bloesem.

Het zomerse parfum wordt afgerond met een vleugje cederhout, een vleugje muskus en ambergrijs. Een sensueel, vrouwelijk parfum met dat bepaalde iets. Dankzij deze mix krijgt de geur zoveel aantrekkingskracht dat zijn aroma onmiskenbaar is en onder duizenden anderen herkend kan worden.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Zo fris als de azuurblauwe oceaan, deze creatie doet denken aan uw laatste zomervakantie, brengt herinneringen terug aan gouden stranden en warme nachten. Veranderd Light Blue in zijn geur, bent u omgeven door een aura van ongelooflijke aantrekkingskracht.

alle klanten beoordelen positieve
Dolce & Gabbana Light Blue
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 8 klant adviezen

Commentaar van
Heerlijk douchegevoel
Dit doucheschuim is heerlijk zacht voor de huid en verzorgt en beschermt perfect. Ik gebruik het 's morgens en 's avonds.
Commentaar van
heerlijk huidgevoel
Dolce&Gabbana Light Blue is als geur al als een droom en in vindt deze geur die hier als een stick is verpakt heerlijk compact en superhandig voor onderweg!
Commentaar van
Lichte zomergeur
Een ideale zomergeur, niet te zwaar, niet te ziet. Herinnert aan vakantie aan zee. De deodorant is de perfectte aanvulling voor de eau de toilette Light Blue, maar is ook alleen prima te gebruiken.

Oliver Cresp ontwierp het klassieke parfum Lichtblauw voor Dolce & Gabbana

Oliver Cresp, de "neus" achter Dolce & Gabbana's Light Blue, werd geboren in Gasse in 1955. Zijn vader was groothandel in parfumgrondstoffen, dus het was niet ver weg dat hij al vroeg besloot om parfumeur te worden. Sinds 1992 werkt hij als succesvol parfumeur voor Firmenich.

Sindsdien heeft hij veel heerlijke geuren gemaakt voor diverse luxe merken. In 2001 werd hij door Dolce & Gabbana geëngageerd voor de creatie van Lichtblauw. Olivier Cresp won in 2006 de Duftstars Award voor de parfum Lichtblauw in de categorie "Beste parfum Prêt-à-Porter Vrouwen".

Met Dolce & Gabbana Light Blue heeft de maker een geur ontwikkeld die alles in zich heeft om een klassieker te worden met zijn frisse aroma's. Creatie kan met een gerust hart omschreven worden als de zomergeur bij uitstek. Cresp mengde de individuele ingrediënten zo vakkundig dat de aura van zijn parfum herinneringen oproept aan zijn laatste vakantie.

De topnoot bevat noten van appel, konijnenbellen en citroen en zorgt voor een frisse start. In het hart komen bamboe, jasmijn en roos samen om de geur van een vers geplukt boeket bloemen te ontwikkelen. In de basis sluit Light Blue af met akkoorden van amber, muskus en citroen.

De indrukwekkende geurmix betovert met zijn vrouwelijke uitstraling, die perfect de toon zet voor elk facet van de persoonlijkheid van een vrouw. Ook de fles onderstreept deze stelling. De glazen fles is bijzonder aantrekkelijk in zijn eenvoud. De lichtblauwe kap staat hierbij centraal.

Als de zee glinsterend in de zon, het schijnt naar je toe en maakt je nieuwsgierig naar wat er verborgen is in de fles. Een betoverende en verleidelijke geur in een discreet aangename fles.

Lichtblauw van Dolce & Gabbana is geïnspireerd door de zomer op zee

Zo eenvoudig en verfrissend als de geur is, zo eenvoudig en verfrissend is de fles met Dolce & Gabbana Light Blue . De ijskoude matglazen flacon in rechthoekige vorm is enkel versierd met een tweedelige zilverblauwe kap en de Dolce & Gabbana Light Blue belettering.

Kijkend naar de koele glazen flacon met de zilveren bel, roept het al snel de associaties op van een zeilboot. De blauwe pet symboliseert de heldere hemel en de uitgestrektheid van de verfrissende zee. In combinatie met het parfum voelt u de drang tot een zeiltocht in de mediterrane wateren.

Het ontwerp van de Light Blue fles is daarom de perfecte optische tegenhanger van de zomerse geur van het Dolce & Gabbana parfum. Voor het uiterlijk van de glazen fles geldt het bekende gezegde: minder is soms meer. De discrete uitstraling van het parfum in het bijzonder maakt dat je de geur die erin zweeft wilt hebben.

En ook deze straalt een pure vakantiesfeer uit met een mix van verse ingrediënten. Koorden die de zintuigen verlevendigen!

De commercial voor het parfum Lichtblauw van Dolce & Gabbana

De commercial voor Dolce & Gabbana's Light Blue parfum is in 2013 gemaakt tegen de unieke achtergrond van Capris. Het eiland is altijd een van de meest populaire vakantiegebieden in Italië geweest en het decor voor vele grote liefdesverhalen. De wereldberoemde fotograaf Mario Testino bracht de twee modellen Bianca Balti en David Gandy op de planken.

De modellen Bianca Balti en David Gandy zijn ook sexy in de nieuwe sport Dolce & Gabbana Light Blue.

De verleidelijke lichtblauwe commercial begint met het goed getrainde mannelijke model, dat is gekleed in niets dan zijn witte, strakke zwembroekje. Hij springt in het water en duikt naar zijn aanbeden schoonheid, die al veelbelovend in het water kijkt.

Geïnspireerd door de mediterrane retro look van de jaren 1950, draagt Bianca Balti taillehoge bikinibroekjes en een Balconette-top. Ze ziet er zeer elegant en sensueel. Voordat hij in haar boot stapt, gloeit er een close-up van zijn gezicht en zijn diepblauwe ogen als de oceaan. Hij stapt met haar in de boot, omhelst haar teder en kust zijn geliefde sensueel op haar nek.

Ze antwoordt op zijn ontroeringen, maar voordat het vulgair wordt, zie je de filmflap in de camera-instelling verschijnen en lijkt de plek af te zijn. Opnieuw komt het prachtige landschap van Capri tevoorschijn, waarin de mannen- en vrouwenparfums van Dolce & Gabbana Light Blue zijn vervaagd. Een zeer verleidelijke, sensuele commercial met een beetje knisperende erotiek.

Dit maakt de plek een perfecte match voor parfum. Lichtblauw is niets minder dan de perfecte zomergeur waarvan de ingrediënten de zintuigen prikkelen. Sterparfumeur Oliver Cresp creëerde een absoluut meesterwerk dat al lang een klassieker is. Een mix die elk facet van de vrouwelijke persoonlijkheid op een bijzonder voordelige manier benadrukt.