Geen resultaten resultaat: resultaten:

D&G is waarschijnlijk Light Blue het meest zomerse vrouwenparfum van het huis. De fruitige en bloemige aroma's van limoen, appel, roos en jasmijn maken dit tot een zeer vrouwelijk en fris parfum. Het werd in Dolce & Gabbana Light Blue 2001 opgericht door de Franse parfumeur Oliver Cresp.

De evenwichtige samenstelling van fruitige en zoete aroma's maakt Light Blue dit een van de meest populaire zomerparfums van onze tijd.

Dolce & Gabbana Light Blue kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Dolce & Gabbana Light Blue is de mediterrane zomer en wordt gevangen in een parfum.

De fruitige bloemengeur Light Blue voor vrouwen wordt beschouwd Dolce & Gabbana als de zomergeur bij uitstek. Sinds de lancering van Olivier Cresp Light Blue in 2001 zijn de mensen sinds de lancering van Olivier Cresp elke zomer in de ban van de lichte maar vrouwelijke vrouwengeur van sterparfumeur Olivier Cresp, die speciale aromaLight Blue 's gebruikte bij de creatie van Dolce & Gabbana deze geur, die al vele prijzen heeft gewonnen.

In de topnoot spelen verfrissende aroma's van groene appel en citroen Light Blue met sensuele elementen van klokjesbloemen en cederhout. In het hart van het Dolce & Gabbana parfum, de delicate bloesems van exotische jasmijn en rozen uit het Verre Oosten, evenals een tropische bamboegeur, Light Blue bloesem.

Het zomerse parfum wordt afgerond met een vleugje cederhout, een vleugje muskus en ambergrijs. Een sensueel, vrouwelijk parfum met dat bepaalde iets. Dankzij deze mix krijgt de geur zoveel aantrekkingskracht dat zijn aroma onmiskenbaar is en onder duizenden anderen herkend kan worden.

Zo fris als de azuurblauwe oceaan, deze creatie doet denken aan uw laatste zomervakantie, brengt herinneringen terug aan gouden stranden en warme nachten. Veranderd Light Blue in zijn geur, bent u omgeven door een aura van ongelooflijke aantrekkingskracht.

Kopnoten:
Citroen
Groene Appel
Bellflower
Ceder
Hartnoten:
Bamboe
Witte roos
Jasmijn
Basisnoten:
Ceder
Amber
muskus

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Dolce & Gabbana Light Blue met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 8 klant adviezen
Commentaar Wilout van 14. oktober 2014
heerlijk huidgevoel

Dolce&Gabbana Light Blue is als geur al als een droom en in vindt deze geur die hier als een stick is verpakt heerlijk compact en superhandig voor onderweg!

Commentaar Regrarm van 20. september 2014
Lichte zomergeur

Een ideale zomergeur, niet te zwaar, niet te ziet. Herinnert aan vakantie aan zee. De deodorant is de perfectte aanvulling voor de eau de toilette Light Blue, maar is ook alleen prima te gebruiken.

Commentaar Procculd van 02. september 2014
top geur

Zeer luchtig maar toch verzorgende creme. De samenstelling van de creme lijkt op een lotion. Luchtige en langaanhoudende zomergeur. Prima verpakking om mee op reis te nemen. De verpakking is ook heel hoogwaardig.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-52%1