Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-59%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

D&G Light Blue is waarschijnlijk het meest zomerse damesparfum van het huis Dolce & Gabbana. De fruitig-bloemige aroma's maken deze geur tot een zeer vrouwelijk en fris parfum.

Dolce & Gabbana Light Blue werd in 2001 gecreëerd door de Franse parfumeur Oliver Cresp en is een evenwichtige compositie van fruitige en zoete smaken, waardoor het een van de populairste zomerparfums van deze tijd is.

Dolce & Gabbana Light Blue goedkoop kopen

De geur +

Dolce & Gabbana Light Blue is de mediterrane zomer, gevangen in een parfum

Het fruitig-bloemige damesparfum Light Blue van Dolce & Gabbana wordt beschouwd als de zomergeur bij uitstek. Sinds de release van Light Blue in 2001 schreeuwen mensen elke zomer weer om het aangenaam lichte en toch vrouwelijke damesparfum van sterparfumeur Olivier Cresp, die bij de creatie van Dolce & Gabbana Light Blue heel bijzondere aroma's heeft gebruikt die dit parfum al talloze prijzen hebben opgeleverd.

De topnoot van Light Blue combineert verfrissende smaken van groene appel en citroen met sensuele elementen van klokjesbloem en cederhout. In het hart van het parfum Light Blue bloeien de delicate bloesems van exotische jasmijn en rozen uit het Verre Oosten, evenals een tropische bamboegeur.

Het zomerse parfum wordt opnieuw afgerond met een nuance van cederhout en een vleugje muskus en amber. Een sensueel, vrouwelijk parfum met dat beetje extra. Dankzij deze mix heeft het parfum zoveel aantrekkingskracht dat de geur onmiskenbaar is en herkend kan worden tussen duizenden andere.

Deze creatie, zo fris als de azuurblauwe oceaan, doet denken aan zomervakanties uit het verleden en roept herinneringen op aan gouden stranden en warme nachten. Als je van Light Blue je geur maakt, word je omringd door een aura van ongelooflijke aantrekkingskracht.

Basisnoten:
Parfümeur:
Olivier Cresp
Jaar van uitgave:
2001

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Dolce & Gabbana Light Blue met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 4 klant adviezen
Commentaar van Procculd
top geur

Zeer luchtig maar toch verzorgende creme. De samenstelling van de creme lijkt op een lotion. Luchtige en langaanhoudende zomergeur. Prima verpakking om mee op reis te nemen. De verpakking is ook heel hoogwaardig.

Commentaar van Meltairred1988
Verleidelijke lotion

De onweerstaanbare geur van Light Blue als zachte lichaamscreme - heerlijk! Ik vind de geur heerlijk: zomers licht en fris, koel en citroenachtig.

Commentaar van Sudeings
super aanbieding

Het is en blijft mijn lievelingsgeur! Onopdringerig, discreet en licht. De preis voor deze set is helemaal top! Hartelijk bedankt!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Dolce & Gabbana Light Blue in vergelijking met de SRP