Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Het succesverhaal van het Chanel vrouwenparfum begon in Grasse, Frankrijk.

De geschiedenis van 's werelds beroemdste geur, nrChanel . 5, begon in de Franse stad Grasse, net als die van vele andere parfums. Sinds de 17e eeuw zijn de grondstoffen die in Grasse worden geproduceerd van de hoogste kwaliteit en het is dan ook niet verwonderlijk dat Ernest Beaux in 1921 ook jasmijn koos voor zijn exclusieve creaties voor het parfum Chanel nr. 5. Ook nu nog is er een bijzondere relatie tussen het huis Chanel en de boeren in Grasse. Chanel No° 5 Parfum bestaat uit 31 waardevolle grondstoffen en is een absoluut tijdloze klassieker die een betoverende elegantie en harmonie uitstraalt. Onbeschrijfelijk vrouwelijk en verleidelijk, het begeleidt je vaak je hele leven lang.

In 2016 werd de klassieker verjongd. Niet alleen lijkt de fles lichter door de lichtere kleur, maar de geur is ook levendiger en frisser geworden. Maar niet alleen Chanel N° 5, die al meer dan 90 jaar op de markt is, is enthousiast over zijn unieke karakter.

Meer klassieke geuren voor vrouwen uit de volgende jaren Chanel volgen

Het Chanel parfum N° 19, genoemd naar de geboortedatum van CocoChanel , is een andere klassieker uit het huisChanel . Het combineert een overwegend groen geurend karakter met bloemige accenten en is door verschillende kruiden getransformeerd tot een harmonieuze Chanel geur voor vrouwen in de basis.

In 1984 werd Coco opgericht, die het karakter van Gabrielle Chanel moet belichamen. Het is een contrastrijke compositie met oosterse noten, die ook online beschikbaar is in onze winkel. De natuurlijke maar charismatische Chanel Allure geur voor vrouwen en de herinterpretatie Chanel Allure Sensuelle geven ook uitdrukking aan een fascinerende sensualiteit.

In 2001 is Chanel Coco Mademoiselle toegetreden tot de Chanel parfumfamilie voor vrouwen. Hier wordt de jeugdige persoonlijkheid van Coco Chanel gevangen in een geur. Intens fris met oosterse noten, is Chanel Coco Mademoiselle een zeer populaire Chanel geur geworden voor vrouwen. Een jaar later, in 2001, Chanel lanceerde het huis het parfum Chance. Een bloemig parfum met een speels chypre karakter. De Chance Eau Frâiche, Chance Eau Tendre en Chance Eau Vive variaties vervolledigen het Chanel Chance gamma.

Prominente gezichten voor het Huis van de Wereld

Het bedrijf Chanel adverteert sinds de jaren dertig van de vorige eeuw met uitgebreide reclamecampagnes en prominente reclamemedia. Coco Chanel zelf was betrokken bij de reclamecampagne voor Parfum Chanel N°5. In de latere jaren volgden Catherine Deneuve, Carole Bouquet, Vanessa Paradis, Nicole Kidman en vele andere persoonlijkheden.

Chanel Coco Mademoiselle wordt door Joe Wright geadverteerd in een moderne film. Het perfecte gezicht voor deze campagne was de Britse actrice Keira Knightley.

De varianten van Chanel Chance, Chance Eau Frâiche, Chance Tendre en Chance Eau Vive van parfumeur Oliver Polge worden door de modellen Rianne Van Rompaey, Sigrid Agren, Cindy Bruna en Romy Schönberger gepromoot in een zeer frisse campagne. Een ongebruikelijke clip toont de modellen bowling.

Het laatste genie Chanel is echter de film over de geur Chanel N° 5 L'Eau, een verdere ontwikkeling van het iconische parfum Chanel N° 5. Lily-Rose Depp, de dochter van Hollywoodster Johnny Depp, is de ster van de campagne. De volledige campagne werd in het najaar van 2016 gepubliceerd.

Preisübersicht

Hier bei easyCOSMETIC können Sie verschiedene Chanel Damenparfums günstig kaufen. Um Ihnen für Ihre Online-Bestellung eine bessere Übersicht zu bieten, haben wir nachfolgend einen Preisvergleich der Damenparfums von Chanel erstellt:

günstigstes Chanel-Damenparfum teuerstes Chanel-Damenparfum
Chanel Allure 150 g Zeep: € 24,99Chanel No. 5 200 ml Eau de Parfum Spray: € 188,99