Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Chanel Précision Soil Identité Creams dienen verschillende doeleinden. Zo zijn ze gezichtscrème, lichte zonwering en verzorgen alles in één. De zelfbruiners van Chanel overtuigen met hun doordachte en effectieve formule. De zogenaamde tube tan is ideaal voor iedereen die een gezonde bruining wil zonder het risico op zonnebrand. Of het nu voor een speciale gelegenheid, voor de zomer of de komende vakantie is, de crèmes geven onmiddellijk een natuurlijke teint. De formule van het Franse luxemerk bevat ook lichte UV-bescherming met SPF 8, die de huid helpt zich te verdedigen tegen schadelijke UV-straling in het dagelijks gebruik. Voor een langer verblijf in de zon, echter, zelfs bij een gebruinde teint, is zonnebescherming aan te bevelen. Extracten van de witte lelie zijn als voedende extracten opgenomen. Ze helpen om de gelaatstrekken te ontspannen en helpen ook met een gelijkmatiger toepassing en dus een bruiningsresultaat. Tomatenextracten ondersteunen een egale teint en zijn rijk aan antioxidanten. Veel van de decoratieve cosmetische producten van Chanel bevatten speciale zachte focusdeeltjes. Ze werken als optische correctie en leiden rimpels, lijntjes en andere onvolkomenheden af. De fijne deeltjes van parelmoer creëren een reflex met een koperen toon. De teint lijkt visueel geperfectioneerd en rimpels verminderd.

De huid voelt heerlijk glad en zijdezacht aan. De helderheid is onderstreept en de bruine tint komt ook tot zijn recht. Natuurlijk is ook het zelfbruinende effect zelf belangrijk. Het wordt bereikt door een exclusieve formule met zelfbruinende actieve ingrediënten. Ze werken in synergie met de huid, waardoor een egale tint ontstaat. Het kan met voortdurende toepassing verder worden geïntensiveerd. Chanel Précision Soil Identité Cream wordt daarom dagelijks aangebracht tot de gewenste intensiteit is bereikt. Twee tot drie aanvragen per week zijn voldoende om deze te behouden. Voor een perfect resultaat moet het gezicht eerst worden gereinigd met een peeling om een gladde foundation te creëren.

Het design

Chanel Précision Soil Identité is een zelfbruiner voor het gezicht die als een crème kan worden aangebracht. Daarom is het verpakt als een praktische buis. De smalle opening maakt een exacte dosering mogelijk. Dit kan direct op de hand of nog beter een spons of iets dergelijks. Het kan op het deksel worden bewaard en is daarom gemakkelijk te verwijderen, zelfs bij dagelijks gebruik en voor langere perioden.

Het ontwerp is vergelijkbaar met Chanel's regelmatige onderhoud. Zwarte details en sluitingen en het CC-logo voldoen natuurlijk aan een lichtgekleurde kunststof verpakking. In tegenstelling tot de vochtinbrengende crème heeft de zelfbruiner een iets gelere tot gouden crème. Op deze manier kan er geen verwarring ontstaan, ook niet zonder het etiket te lezen. De betreffende kleurnuance wordt direct in het midden als punt weergegeven, wat ook de selectie vergemakkelijkt. De robuuste buis is ook gemakkelijk mee te nemen op vakantie. Immers, de beste resultaten worden bereikt met continue toepassing.

Het assortiment

De Chanel Précision Soil Identité zelfbruiningsproducten helpen uw gezicht geleidelijk een lichte bruine tint te geven. De Chanel Précision Soin Auto-Bronzant Sublimateur Visage SPF 8 Doré is geschikt voor lichtere huidtinten. Er is ook de Chanel Précision Soin Identité Soin Auto-Bronzant Sublimateur Visage SPF 8 Intense Bronze voor een donkerdere teint. Beide hebben dezelfde exclusieve formule en beloven meer dan alleen een looiingseffect.

Actieve ingrediënten van witte lelies en tomaten ondersteunen de huid en helpen de huid glad te maken. Het wordt gladder, wat tegelijkertijd het aanbrengen van de crème en een gelijkmatig bruiningsresultaat ondersteunt. Speciale deeltjes van fijne parelmoerpigmenten werken als optische correctie. Ze weerkaatsen het licht op een speciale manier en creëren koperen reflecties. Rimpels en lijnen zien er gladder uit en de teint lijkt geperfectioneerd. De natuurlijke uitstraling wordt ondersteund. Dit betekent dat de zelfbruiner ook als getinte kinderdagverblijf kan worden gebruikt. Indien gewenst kunnen natuurlijk ook andere producten voor de teint worden gebruikt.

Het aanbrengen dient dagelijks plaats te vinden. Als de gewenste kleurtint is bereikt, kan deze worden verlengd tot twee of drie keer per week. Zo blijft de intensiteit behouden zonder nog donkerder te worden. Voor de eerste toepassing moet een peeling worden gebruikt. Verwijdert droge huidschilfers en verwijdert verstopte poriën. Zo kan de crème bijzonder goed en gelijkmatig worden verdeeld. De haarlijn en wenkbrauwen moeten worden weggelaten. Het is echter ook aan te raden om de nek te crèmen om meer natuurlijke overgangen te creëren. Speciale actieve ingrediënten zorgen voor een bruinend effect. Dit beschermt echter niet tegen beschadiging door UV-straling. Bij langdurig buitenverblijf of intensieve blootstelling aan de zon moet naast de geïntegreerde zonwering ook een hoger niveau van zonwering worden toegepast.

De Chanel Précision Soil Identité Cream wordt gecompleteerd door zijn grote geur. De textuur is ook zeer romig en daardoor gemakkelijk te verspreiden. Dit maakt het product ideaal voor vrouwen die nog geen ervaring hebben met zelfbruinende producten.