Meer informatie:

Het concept

Chanel Précision Body Excellence is een intensieve anti-aging behandeling voor het lichaam. Dankzij een geavanceerd vochtinbrengend middel wordt de huid 24 uur lang intensief gehydrateerd. De werkzame stof Purple Bengle PFA (polyfranktionering van de werkzame stoffen, een Chanelspecifiek proces voor de productie van zeer zuivere cosmetische werkzame stoffen) op de collageenvezels verstevigt de huid. Top actieve ingrediënten voor het verstevigen van de huid worden vrijgegeven, het weefsel krijgt meer elasticiteit en veerkracht. De Chanel Précision Body Excellence serie bestaat uit slechts 3 producten die een echte traktatie zijn voor lichaam en geest. Met hun delicate sensuele geur van lelies van de vallei, rozen en jasmijn betoveren ze de zintuigen en zijn een verrijking voor elk verzorgingsritueel. De Chanel Précision Body Excellence serie is geschikt voor alle huidtypen.

Het design

Het verpakkingsontwerp van Chanel Précision Body Excellence is, zoals gebruikelijk bij Chanel, volledig schoon en puristisch. Verminderde kleuren en vormen onderstrepen dit concept nog meer. De gladmakende, verstevigende Chanel Précision Body Excellence Anti-Aging Body Cream wordt aangeboden in een eenvoudige mat witte pot. De inscriptie is edel in zwart en zilver. Door de royale opening kan de crème eenvoudig worden verwijderd. De intensief hydraterende, verstevigende lichaamsmelk van Chanel Précision Body Excellence wordt aangeboden in een hoekige fles en is net als de twee andere producten eenvoudig verpakt in kleur. De Chanel Précision Body Excellence anti-aging handcrème tegen pigmentvlekken is verkrijgbaar in een zachte tube. Ook hier is het verwijderen van de crème bijzonder eenvoudig en hygiënisch. De kleuren zijn gereduceerd tot wit, zwart en zilver. Alle vaten en buizen passen goed in de hand en zijn eenvoudig in gebruik.

Het assortiment

De Chanel Précision Body Excellence serie bestaat uit vier exclusieve producten. Het eerste product is de gladmakende, verstevigende anti-verouderingscrème Chanel Précision Body Excellence Cream Lissante Jeunesse er Fermetè. Dit is een zeer effectieve anti-aging verzorging voor het lichaam op basis van actieve ingrediënten die de huid meer elasticiteit en veerkracht geven. De romige zachte crème is gemakkelijk te verspreiden en laat een subtiele geur achter van rozen, lelies uit de vallei en jasmijn.

Het tweede product in het Chanel Précision Body Excellence assortiment is Lait Haute Hydration Confort et Fermetè, een intensief hydraterende, verstevigende lichaamsmelk. De huid wordt 24 uur lang permanent gehydrateerd door een vochtinbrengend middel dat in de verzorging is opgenomen. De exclusieve werkzame stof Purple Bengle PFA maakt de collageenvezel weer soepel en stevig. Een waselixer van koninklijke jasmijn is ook toegevoegd aan deze edele zorg voor het lichaam. Deze wax beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf en geeft de huid een perfecte uitstraling.

Het derde Chanel Précision Body Excellence product is de anti-aging handcrème Crème Jeunesse et Confort des Mains tegen pigmentvlekken. De handen worden zachtjes en soepel verzorgd en omgeven door een zachte geur. De zachte, fluweelzachte textuur zorgt ervoor dat de crème snel geabsorbeerd wordt en niet vettig is. Het laatste product is de serumrenovator Jeunesse et Fermete van Chanel Prècision Body Excellence. Dit is een concentraat voor lichaamsverzorging, het verstevigt en voedt de huid en geeft haar een zijdeachtig uiterlijk.