Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Het exclusieve Chanel Palette Essential Été cosmetica assortiment biedt luxe 3-in-1 multi-talente paletten in diverse geselecteerde kleurencombinaties. Elk assortiment omvat een balsem concealer, een crème highlighter en een crème rouge, in perfect op elkaar afgestemde, goedkope kleuren. Het aanbrengen van de producten belooft een plezierig moment en een onberispelijke teint, die zelfvertrouwen geeft en de vrouw zichtbaar laat stralen. Het Chanel Essential Été-gamma is een succesvol product voor reizen en reizen en biedt de mogelijkheid om een complete make-up te maken met slechts één minigamma. Praktisch, multifunctioneel en van hoge kwaliteit, het voldoet aan alle wensen van de moderne en veeleisende vrouw. Het 3-in-1 teint kleurenpalet bevat alle essentiële producten om de teint te corrigeren, te verlichten, accenten te zetten en kleur toe te voegen. De producten uit het Essential Été assortiment van Chanel kunnen eenvoudig en gemakkelijk worden aangebracht en gefineerd met een borstel of vinger, waardoor ze praktisch en handig zijn voor dagelijks gebruik. Chanel is een prachtige reactie op de vrouw van vandaag die veel reist en niet vaak tijd heeft voor een complete make-up routine met veel producten. Als ze echter overal en altijd een frisse, perfecte teint wil creëren, heeft ze een betrouwbaar multitasking-product nodig dat u overal bij u kunt hebben. Een robuuste, hoogwaardige koffer is net zo belangrijk als de functie en formulering van de assemblage: elk meegeleverd product heeft verschillende mogelijkheden om efficiënt te worden gebruikt en garandeert een perfecte combinatiemogelijkheden. Hoogwaardige ingrediënten, uitgekiende texturen en innovatieve recepten zorgen voor een aangename toepassing. De betrouwbare en langdurige ondersteuning van de producten en het aanbod van make-up op het hoogste niveau is een eerste vereiste voor alle Chanel series. Het merk Chanel staat met haar cosmetische producten voor de hoogste kwaliteitsstandaard in zowel nuances, formuleringen als creaties. De multifunctionaliteit, de perfectie van het kleurenspel en het luxueuze gevoel een echt high-end product te bezitten, maken het Chanel Essential Été gamma voor elke vrouw het juiste make-up product.

Het design

Het ontwerp van het Chanel Palette Essential Été doet denken aan Coco Crush, het is zeer elegant en toch eenvoudig. Het formaat ligt comfortabel in de hand en is in het kleine formaat zowel handig en praktisch als elegant. De hoogwaardige afwerking van de buitenste palletafdekking staat garant voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Als multifunctioneel product voor uw handtas en op reis is deze kwaliteit van het Chanel Essential Été-gamma een groot pluspunt. De spiegel in het deksel is ook een belangrijk extraatje dat het praktische gebruik benadrukt. Het hoogwaardige, puristische design wordt ook weerspiegeld in het zwarte, licht glanzende oppervlak en het discrete Chanel-logo dat het deksel van de pallet siert.

Het assortiment

Het luxe cosmeticaprogramma Chanel Palette Essential Été bestaat uit vier verschillende pallets, elk met drie geïntegreerde producten per pallet. Het assortiment Beige Clair combineert zeer heldere, roze kleuren en is het meest geschikt voor een lichte huid, romantische looks en een stralende, discrete dag make-up. Het assortiment Beige Medium bestaat uit de perfecte basiskleuren, geschikt voor dagelijks gebruik en voor elke huid, het is bijzonder variabel dankzij heldere kleurgradaties. Het gamma Beige Intense, biedt donkere en levendige kleuren, samen met een helder rood als een blikvanger. Perfect voor een donkerdere teint of een dramatische, opvallende make-up en voor de avond. Het Rose Naturel assortiment bevat diepe, gedempte tinten roos en naakt, geschikt voor pasta looks met een donkerdere teint of voor een sterkere make-up voor de dag. Elk Chanel Palette Essential Été biedt een kleurgecoördineerde combinatie van de complementaire producten concealer, highlighter en rouge. De producten laten niets te wensen over in hun gebruik en kwaliteit en kunnen gebruikt worden voor verschillende gebieden van de complete make-up routine. De lichte balsamische textuur van de Concealer kan op het hele gezicht worden aangebracht en verbergt op betrouwbare wijze oneffenheden, onzuiverheden, schaduwen en ringen onder de ogen. Een aangenaam gebruik en fineer garandeert de onmiddellijke versmelting van de concealer met het huidoppervlak. De highlighter zorgt voor een stralende teint en een frisse, gezonde uitstraling. Toegepast op hoge gelaatszones zoals de neus- of jukbeenderenbrug, reflecteert het het licht en geeft het een edele gloed. Met de highlighter in crèmige textuur kunt u zich ook richten op de speciale eigenschappen van het gezicht, zoals het oog, om de individuele voordelen van het gezicht te benadrukken. Het gelijktijdige gebruik van dezelfde kleur op wangen en lippen resulteert in een harmonieuze en samenhangende make-up met weinig inspanning.