Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Drie-in-een palet voor make-up overal ter wereld

Het exclusieve cosmetica-assortiment Chanel Palette Essentielle Été biedt luxueuze 3-in-1 multi-talent pallets in een verscheidenheid aan geselecteerde kleurencombinaties. Elk palet bevat een balsem concealer, een crème highlighter en een crème rouge in perfect op elkaar afgestemde, frisse kleuren. Het aanbrengen van de producten belooft een aangenaam moment en een vlekkeloze teint, die zelfvertrouwen geeft en de vrouw zichtbaar laat stralen. Het Chanel Palette Essentielle Été is een geweldig product voor onderweg en op reis, omdat het de mogelijkheid biedt om een complete make-up te creëren met slechts één mini-palette. Praktisch, multifunctioneel en van hoge kwaliteit, het voldoet aan alle wensen van de moderne en veeleisende vrouw. Het 3-in-1 teintassortiment bevat alle essentiële producten om uw teint te corrigeren, lichter te maken, te accentueren en te kleuren. De Chanel producten Palette Essentielle Été kunnen eenvoudig en ongecompliceerd worden aangebracht en gefineerd met een kwast of vinger en zijn daarom praktisch en handig in het dagelijks leven. Dit is een Chanel prachtige reactie op de hedendaagse vrouw die veel reist en niet vaak tijd heeft voor een complete make-up routine met veel producten. Maar als ze overal en op elk moment een frisse, perfecte teint wil oproepen, heeft ze een betrouwbaar multitasking product nodig dat je overal bij je kunt hebben.
Een robuuste, hoogwaardige behuizing is net zo belangrijk als de functie en formulering van de assemblage: elk product heeft verschillende mogelijkheden om efficiënt te gebruiken en garandeert een perfecte combinatiemogelijkheden. Hoogwaardige ingrediënten, uitgekiende texturen en innovatieve formuleringen zorgen voor een aangename toepassing. De betrouwbare en langdurige houdbaarheid van de producten en het aanbod van make-up op het hoogste niveau is een voorwaarde voor alle Chanel series. Met zijn cosmetische producten staat het merk Chanel voor de hoogste kwaliteitsstandaard in nuances, formules en creaties. De multifunctionaliteit, de perfectie van het kleurenspel en het luxueuze gevoel van het bezitten van een echt high-end product maken ze tot Chanel Palette Essentielle Été het juiste make-up product voor elke vrouw.

Geïnspireerd door een klassieker

Het Chanel ontwerp doet Palette Essentielle Été denken aan Coco Crush, het is zeer nobel en toch eenvoudig gehouden. Het formaat ligt comfortabel in de hand en is in het kleine formaat zowel handig en praktisch als elegant. De hoogwaardige afwerking van de buitenste pallethoes belooft een lange levensduur en betrouwbaarheid. Als multifunctioneel product voor de handtas en op reis is deze kwaliteit Chanel Palette Essentielle Été een belangrijk pluspunt. De spiegel die in het deksel is geplaatst is ook een belangrijk extraatje dat het praktische gebruik benadrukt. Het hoogwaardige, puristische design wordt ook weerspiegeld in het licht glanzende zwarte oppervlak en het discrete Chanel logo dat het deksel van de pallet siert.

Deze Paletten zijn beschikbaar

De luxe cosmetica serie Chanel Palette Essentielle Été bestaat uit vier verschillende pallets, elk met drie geïntegreerde producten per pallet. Het Beige Clair palet combineert zeer lichte, rozige kleuren en is het meest geschikt voor een lichte huid, romantische looks en een stralende, discrete dagopmaak. Het Beige Medium palet bestaat uit de perfecte basiskleuren, geschikt voor dagelijks gebruik en voor elke huid, het is bijzonder variabel dankzij de heldere kleurgradaties. Het palet Beige Intense, biedt donkere en levendige kleuren, samen met een helder rood als blikvanger. Perfect voor de donkere teint of een dramatische, in het oog springende make-up en voor de avond. De Rose Naturel serie bevat diepe, gedempte rosé- en noedeltinten, geschikt voor een noedellook in een donkere teint of voor een sterkere make-up voor de dag.
Elk Chanel Palette Essentielle Été biedt een perfecte combinatie van de complementaire producten concealer, highlighter en rouge. De producten laten niets te wensen over wat betreft hun voordelen en kwaliteit en kunnen gebruikt worden voor verschillende onderdelen van de complete make-uproutine. De lichte balsemtextuur van de concealer kan op het hele gezicht worden aangebracht en verbergt op betrouwbare wijze onregelmatigheden, onzuiverheden, schaduwen en ringen onder de ogen. Een aangename applicatie en fineerlaag zorgt ervoor dat de concealer onmiddellijk samensmelt met het huidoppervlak. De highlighter zorgt voor een stralende teint en een frisse, gezonde uitstraling. Toegepast op hoge gezichtszones zoals de brug van de neus of de jukbeenderen, reflecteert het licht en geeft het een edele gloed. Met de highlighter in crèmetextuur kan de focus ook worden gelegd op speciale kenmerken van het gezicht, zoals het oog, en zo de individuele voordelen van het gezicht benadrukken. De delicate crèmekleurige rouge geeft de make-up het laatste, beslissende accent en tovert een frisse kleur op de wangen en lippen. Het gelijktijdige gebruik van dezelfde kleur op de wangen en lippen resulteert in een harmonieuze en coherente make-up met weinig inspanning.