Het concept

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige en sterke oogschaduw, neem dan een kijkje bij Chanel Ombre Première Longwear Cream Eyeshadow assortiment. Deze oogschaduw van Chanel biedt een romige textuur die niet druipt of weegt. Het zorgt voor een betrouwbare en lange fixatie en een hoge kleurintensiteit.

Chanel's Eye Shadow overtuigt met stralende en iriserende nuances, zodat er zelfs een complexe oogmake-up mee gerealiseerd kan worden. De op siliconen gebaseerde formule zorgt voor stevige, soepele en gelijkmatige oogleden. Bovendien zijn ze lange tijd beschermd tegen schadelijke milieu-invloeden en vochtverlies.

Bijzonder indrukwekkend zijn echter de vele kleurvariaties. Ze zijn gebaseerd op een unieke combinatie van pure pigmenten in verschillende formaten. Terwijl de kleine pigmenten voor een uitstekend dekkend vermogen zorgen, produceren de grote pigmenten een fascinerende glans van kleur. Perfect geschilderde oogleden met indrukwekkende kleuren en iriserende effecten zijn in een handomdraai te bereiken.

De Chanel eyeliner is eenvoudig en flexibel in gebruik. De textuur wordt opgepikt door met een penseel te knabbelen. Breng de borstel verticaal aan op het ooglid van het bovenste ooglid en geleid hem van binnen naar buiten langs de wimperlijn. De punt is naar de binnenhoek van het oog gericht. Onder het oog wordt de lijn van buiten naar binnen getrokken met de punt naar de buitenste ooghoek gericht. Als oogschaduw wordt het penseel met de ronde kant over het beweegbare ooglid gestreken.

Chanel Ombre Première Cream Eyeshadow is oogheelkundig en dermatologisch getest. Het is ook geschikt voor contactlensdragers. Perfectioneer uw oogmake-up met de zes kleurvarianten 802 Undertone, 804 Scintillance, 808 Lilas D'Or, 810 Pourpre Profond, 812 Noir Pétrole en 814 Silver Pink van eyeliner Chanel Ombre Première Longwear Cream Eyeshadow.

Het design

Chanel Ombre Première Longwear Cream Eyeshadow is een nieuw type oogschaduw met een zachte textuur, intense kleuren en uitstekende dekking. Het zorgt voor een glanzende en iriserende afwerking. Het biedt ook een volwassen verpakkingsontwerp.

Chanel Eye Shadow is verkrijgbaar in compacte en transparante plastic potten. Een bijpassende borstel is bijgeleverd. Het kan aan de dop van de applicator worden gekoppeld om hem uit te breiden en beter te geleiden. De fijne borstel zorgt voor een precieze en gelijkmatige aanbrenging over, onder en op het ooglid. Met het vlakke borsteloppervlak kan de textuur heerlijk worden opgenomen. Na gebruik kan de kroes veilig en schoon worden gesloten met een zwart deksel.

Het gehele verpakkingsontwerp van Chanel Eye Shadow is compact gehouden zodat het comfortabel in elke zak past. De moderne Chanel Ombre Première Cream Eyeshadow oogschaduw is te herkennen aan de compacte potten en het Chanel logo op het deksel.

Het assortiment

Als u uw oogmake-up wilt perfectioneren, hebt u een hoogwaardige en betrouwbare oogschaduw nodig. Chanel Ombre Première Première Cream Eyeshadow overtuigt met een romige textuur die niet besmeurt of druipt. Aan de andere kant biedt de oogschaduw een hoge kleurintensiteit en een uitstekend dekkend vermogen. Het resultaat is een iriserende en stralende afwerking. De op siliconen gebaseerde formule, die de oogleden soepel, stevig en sterk maakt, verdient bijzondere vermelding. Het beschermt de oogleden ook tegen vochtverlies en schadelijke invloeden van buitenaf.

Met de zes kleurvarianten 802 Undertone, 804 Scintillance, 808 Lilas D'Or, 810 Pourpre Profond, 812 Noir Pétrole en 814 Silver Pink kunnen fascinerende effecten worden bereikt. Chanel Ombre Première Longwear Cream Eyeshadow gebruikt pigmenten van verschillende grootte. Terwijl de grote pigmenten een indrukwekkend kleuraccent produceren, zorgen de kleine pigmenten voor een uitstekend dekkend vermogen. Het resultaat is professioneel geschilderde oogleden met iriserende effecten en opvallende kleuren.

Chanel Eye Shadow is flexibel en gemakkelijk te gebruiken. De meegeleverde borstel absorbeert de textuur goed en spreidt deze gelijkmatig uit onder, over of op het ooglid. Het borsteltje is zo gevormd dat het overal perfect kan worden aangebracht voor een optimaal resultaat. De borstel kan ook worden gekoppeld met een applicator om het langer en gemakkelijker te gebruiken.

Chanel Ombre Première Cream Eyeshadow is dermatologisch en oogheelkundig getest. Het is ook veilig voor contactlensdragers. Als u van fascinerende en creatieve oogmake-ups houdt, moet u kiezen voor de kleurintensieve oogschaduw van Chanel Ombre Première Longwear Cream Eyeshadow.

De commerciële

Waarom niet uw ogen accentueren met een intens blauw? Het Chanel Ombre Première Langwear Cream Eyeshadow.