Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Pure muskus, omlijst door witte bloemen en warme kasjmier: Cubaans-Amerikaanse ontwerpers brengen muskusgeuren naar een nieuw niveau met deze bloemige, poederige Narciso Rodriguez for her Pure Musc geur.

Narciso Rodriguez for her Pure Musc goedkoop kopen

De geur +

Een geurige spreuk of een magische geur?

Narciso Rodriguez for her Pure Musc werd gelanceerd in 2019 en maakt deel uit van de For Her Musc serie, die in 2009 werd gelanceerd met de For Her Musc Collection. De geurcompositie van Narciso Rodriguez for her Pure Musc Sonia Constant. Het mengt, volledig zonder geurpiramide, hele drie aroma's met elkaar. De gelijknamige muskus wordt omlijst door witte bloemen en kasjmier. Constant is er in geslaagd om een Narciso Rodriguez geur te creëren die bloemig en poederig is, maar tegelijkertijd heerlijk verfrissend. Narciso Rodriguez for her Pure Musc Zelfs de dames die nog nooit een geur van de ontwerper hebben gemist, houden van deze unieke en betoverende aanwezigheid.

Geurige magie, betoverende geur, kan men betogen, wat voor beide geldt. Maar ze maken geen ruzie over de enorme duurzaamheid en sillage, noch over de heldere en tegelijkertijd zo delicate aanwezigheid van Narciso Rodriguez for her Pure Musc . De geur wordt gecreëerd voor elk seizoen van het jaar, zowel overdag als 's avonds, voor vrije tijd en werk. Het beste Narciso Rodriguez for her Pure Musc is misschien wel dat je de geur alleen kunt dragen, maar je kunt hem ook met de andere For Her Musc geuren uitleggen als je dat wilt.

Basisnoten:
witte bloesems
cashmeran
muskus
Parfümeur:
Sonia Constant
Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten