Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Elegant, zinnelijk en mysterieus: Narciso Rodriguez voor haar

Narciso Rodriguez for her was de eerste geur die uit het gelijknamige Amerikaanse modemerk naar voren kwam. Narciso Rodriguez een Amerikaan met Cubaanse wortels, wilde een geur creëren die zijn favoriete aroma van Egyptische muskus zou oppikken. De twee parfumeurs Francis Kurkdjian en Christine Nagel hebben deze visie perfect in praktijk gebracht.

De bloemige en tegelijkertijd houtachtige geur van de Narciso Rodriguez geur kreeg zo for her een uitgesproken muskuskarakter, dat ondanks de taartgeur was verpakt in een zeer vrouwelijke en aantrekkelijke cocon van andere exquise ingrediënten.

De Eau de Parfum en de Eau de Toilette openen met een topnoot van oranjebloesem en de aroma's van de zoete osmanthusbloesem, afkomstig uit Azië. De combinatie van de twee zeer vrouwelijke nuances zorgt voor een bijzonder verleidelijke start. In het hart van de Narciso Rodriguez geur ontvouwt zich een combinatie van romige, delicate vanille en amberlyn, een iets fijnere versie van de kruidige, geurige ambergris. Het wordt Narciso Rodriguez afgerond for her door een aromatische, kruidige basis die, naast de dominante Egyptische muskus, ook de aroma's van verschillende kostbare houtsoorten en een vleugje vetiver bevat.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Hoewel het eau de parfum dezelfde bouwstenen bevat als het eau de toilette, resulteert de verschillende samenstelling van de twee in twee zeer verschillende geuren. Terwijl het Eau de Parfum bijzonder zachte en vrouwelijke accenten heeft voor de drager, lijkt de Eau de Toilette, waarin de kruidige bestanddelen overheersen, een beetje pittiger en speelser, waardoor een bijzonder verleidelijke en aantrekkelijke geur op de huid ontstaat.

alle klanten beoordelen positieve
Narciso Rodriguez for her
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 6 klant adviezen

Commentaar van
Zeer aan te bevelen
Het parfum is echt als een droom... maar met deze creme wordt de geur in de huid gebracht. Houdt heerlijk lang aan en is heel discreet.
Commentaar van
Bevalt goed
Ik gebruik deze deo heel graag. Gemakkelijk mee te nemen in de handtas. Van de geur was ik al langer overtuigd.
Commentaar van
Heerlijke geur
Narciso Rodriguez Body Lotion ruikt heel aangenaam, niet te opdringerig. De lotion laat zich goed verdelen en trekt snel in. Prima cadeau voor Kerst!

Sterparfumeur Fancis Kurkdjian maakte Narciso Rodriguez voor haar

Naast de geuren voor zijn eigen label Maison Fancis Kurkdjian, heeft de gelijknamige Franse parfumeur met Armeense roots al tal van geuren gecreëerd voor de grote merken. Voor zijn carrière als parfumeur studeerde Kurkdjian klassiek piano en ballet, maar besloot in 1985 parfumeur te worden. In 1993 voltooide hij zijn opleiding bij ISIPCA in Versailles. Op 25-jarige leeftijd creëerde hij de cultgeur Le Male voor Jean Paul Gaultier. Sindsdien heeft Kurkdjian meer dan 40 geuren gemaakt voor gerenommeerde merken zoals Escada, Dior, Yves Saint Laurent, Versace en Giorgio Armani. Wie een parfum van Kurkdjian bestelt, kan zeker een echt meesterwerk ontvangen.

Naast de creatie van Narciso Rodriguez voor haar, die hij deelt met de Franse parfumeur Christine Nagel, creëerde de Franse ontwerper geuren voor onder andere Jean Paul Gaultier, Guerlain en Armani. Naast Narciso Rodriguez voor haar, zijn geuren Jean Paul Gaultier Le Male, Narciso Rodriguez voor hem en Davidoff Silver Shadow.

Christine Nagel, die als apotheker in Genève werkte voordat ze in de parfumindustrie werkte, kwam pas laat in haar carrière in de parfumeriesector terecht - maar ze was niet minder succesvol. In 2007 won ze zelfs de Franse geurprijs Prix Francois Coty. Naast de twee Narciso-geuren Narciso Rodriguez voor haar en Narciso Rodriguez voor hem, creëerde Nagel tal van geuren voor Jo Malone, Cartier en Lancôme. Tot haar meest succesvolle geuren behoren Dolce & Gabbana The One for Woman, Lolita Lempicka Si Lolita en Eau de Cartier van Cartier.

Narciso Rodriguez voor haar betoveringen in roze fles

De flessen van de twee Narciso Rodriguez for her geuren zijn, net als de geur zelf, zeer modern en tegelijkertijd zacht en vrouwelijk ontworpen.

De Eau de Parfums fles for her is Narciso Rodriguez daarom zacht roze, wat de zachte en vrouwelijke kant van de geur benadrukt. Ondanks de zeer hoekige rechthoekige vorm en het massieve, zware glas straalt de fles de nodige rust en veiligheid uit. Ook de kap en de sproeikop zijn in deze delicate roze tint gekleurd, zodat er een zeer helder en harmonieus beeld ontstaat.

De fles van de Narciso Rodriguez for her eau de toilette daarentegen contrasteert met de fles van de eau de parfum. In overeenstemming met de meer pittige en pittige geur van de Eau de Toilette, werd de fles volledig in klassiek zwart bewaard. De kleur van de twee flacons is echter beperkt tot de doppen, de sproeikop en de binnenkant van de geurkamer van de flacon waarin de vloeistof van de geur zich bevindt. De buitenkant van de hoekige en massieve glazen flacon is gemaakt van transparant glas.

Top model Carmen Kass is het adverteer gezicht van Narciso Rodriguez voor haar

Narciso Rodriguez werd voor haar vooral geadverteerd in modetijdschriften, daarom is er maar één reclamespot over de sensueel vrouwelijke vrouwengeur.

Carmen Kass is het gezicht van Narciso Rodriguez for her .

Het model dat gekozen werd voor de printadvertentie voor Narciso Rodriguez voor haar was het Estse topmodel Carmen Kass, die al voor de camera zat als getuigenis voor Dior J'adore. Op 18-jarige leeftijd verliet Carmen Kass haar woonplaats en verhuisde naar Parijs. Sindsdien is het in tal van modetijdschriften te vinden. Ze is bekend van de covers van Vogue (Frankrijk, USA), Elle (Australië), Image (Groot-Brittannië), Madame Figaro en Numéro France.

Ze heeft ook poseren voor vele grote modemerken, waaronder Marc Jacobs, Ralph Lauren, Dolce & Gabbana, Gucci, Louis Vuitton en Givenchy. In 2003 voerde ze een spectaculaire campagne met Gucci. Ze poseerde voor een poster waarop het haar van haar schaamstreek in G-vorm werd geschoren. Het gerucht dat dit Carmen Kass is, is echter nooit officieel bevestigd.

Voor de affiches van de Narciso Rodriguez voor haar parfums werd Carmen Kass bijzonder natuurlijk en vrouwelijk gepresenteerd. Het blonde model is hier alleen te zien in zwart-wit tegen een donkere achtergrond, haar haar opgestopt in een uitgebreide vlechtwerk kapsel en bijna zonder make-up.