Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Het concept

De Chanel Les Beiges collectie zorgt voor een onberispelijke teint met natuurlijke helderheid. Als klassieke vloeibare make-up combineert het ook een aantal voordelen op het gebied van verzorging en antiveroudering in een luxueuze formule. De focus ligt echter op natuurlijkheid, die ondanks de fundering ook behouden moet blijven. De teint mag alleen worden verfijnd en geperfectioneerd zonder een zwaar gevoel op de huid of een maskachtig effect te creëren.

Frisse jeugdige uitstraling en een gezonde 'gloed' zijn het doel. Zo biedt Chanel Les Beiges verschillende subtiele beigevarianten die kunnen worden afgestemd op een lichtere, donkerdere of gebruinde teint. De bijzonder lichte textuur kan ook direct met de vingertoppen worden aangebracht. Chanel Les Beiges Teine Belle Mine Naturelle is daarom ook ideaal voor vrouwen die anders niet veel make-up dragen of belang hechten aan ongecompliceerd gebruik.

Alle leeftijdsgroepen profiteren van het pluspunt in zorg en bescherming. Zo bevat de fundering een combinatie van diverse UV-filters met SPF 25 PA++ lichtbescherming en helpt een Kalanchoe-extract bescherming te bieden tegen uitwendige spanningen. Dit kan tekenen van huidveroudering en milieu-irritatie verminderen.

De bijzondere afwerking wordt bereikt door de zogenaamde Chanel Les Beiges Healthy Glow Booster. Het bestaat uit minerale pigmenten, die er zeer fris en licht uitzien. Daarnaast zijn er de soft-focus poederdeeltjes. Ze gedragen zich als optische verzachters, verfijnen de teint met behoud van een zekere transparantie. Het bevat ook een hyaluronzuurderivaat. Het zorgt voor extra vocht en zelfs op lange dagen en 's avonds voelt de make-up nog steeds aangenaam aan en wordt de huid na vele uren verzorgd.

Afhankelijk van het gewenste effect en het huidtype kan concealer of poeder natuurlijk ook gecombineerd worden voor langdurige matten. De Chanel Les Beige collectie omvat veel verschillende producten voor een perfecte teint, die ook kleur-gecoördineerd zeer goed. De vloeibare foundation creëert de ideale basis voor elke make-up look en ziet er natuurlijk uit.

Het design

De Chanel Les Beiges Foundation heeft een elegant ontwerp dat past bij het hoge kwaliteitsimago van het Franse merk. De slanke, hoge fles heeft afgeronde randen en past comfortabel in de hand. Het is gemaakt van edel satijnglas, waarvan het matte oppervlak een contrast vormt met het glanzende deksel. Deze is gemaakt van zwart plastic en draagt natuurlijk het Chanel logo op de bovenkant.

De ingewikkelde C's in het wit zijn te vinden op alle producten van het merk. Het glas geeft een beeld van de betreffende kleurnuance en ook van de vulhoeveelheid. Met behulp van de praktische pompdispenser kan de vloeibare textuur nauwkeurig en hygiënisch worden gedoseerd.

Het assortiment

De Stichtingen Chanel Les Beiges moeten een natuurlijk resultaat bereiken met een grote jeugdige helderheid. Minerale pigmenten worden gecombineerd met zachte focus poederdeeltjes. Ze helpen onvolkomenheden te verbergen en de teint te perfectioneren. Zij blijven bijzonder licht en hebben een zekere mate van transparantie. De huid kan verder ademen en de make-up ziet er heel natuurlijk uit en houdt niet van een masker.

Er is ook een hyaluronzuurderivaat geïntegreerd voor meer draagcomfort en extra zorg. Het hydrateert en vermindert de bezinking van de foundation in droge gebieden en fijne droogheid rimpels. Kalanchoe is als kruidenextract opgenomen in de producten van Chanel Les Beiges. Het beschermt tegen schadelijke omgevingsfactoren die de veroudering van de huid kunnen versnellen of tot andere irritaties kunnen leiden. Daarnaast breedbandbescherming met UV-lichtbescherming van SPF 25 PA++. Dit is ideaal om de huid in het dagelijks leven te beschermen tegen de zon en om de door licht veroorzaakte veroudering te vertragen.

Hierdoor is het Chanel Les Beiges assortiment ideaal voor zowel jongere vrouwen als vrouwen met een rijpere huid. Het natuurlijke resultaat egaliseert elke teint en is zeer gemakkelijk te bereiken.

Er zijn verschillende tinten beige beschikbaar om de perfecte keuze te maken. Over het algemeen geldt: hoe hoger het kleurnummer, hoe donkerder de variant. In het middenspectrum, dat voor veel vrouwen van Midden-Europese afkomst geldt, zijn er nog twee gradaties. De lichtste schaduw is Chanel Les Beige Belle Mine Naturelle N°10, een lichtroze beige. Belle Mine Naturelle N°20 heeft een iets donkerdere teint, terwijl Belle Mine Naturelle N°21 een iets yellower teint heeft.

De roze kleurvariatie is Chanel Les Beige Belle Mine Naturelle nr. 22, Belle Mine Naturelle nr. 30 in het middenspectrum en Belle Mine Naturelle nr. 40 in het donkerste zand. In het donkerdere kleurenspectrum bevinden zich het neutrale Chanel Les Beige Complexion Belle Mine Naturelle N°50 Brown en de warmere versie Chanel Les Beige Complexion Belle Mine Naturelle N°60.

De zeer lichte textuur kan direct met de vingertoppen worden aangebracht en gefineerd. Afhankelijk van het huidtype en de gewenste dekkracht kunnen afdekproducten of poeders gecombineerd worden.

De commerciële

Voor een onopgesmukte teint: Chanel Les Beiges.