Meer informatie:

Het concept

De cosmetische lijn "Chanel Les Beiges Touche de Teint Belle Mine" bewijst duidelijk dat de reputatie van Chanel niet voor niets voortreffelijk is. Deze buitengewone make-up zorgt voor een stralende en natuurlijke teint die frisheid en helderheid uitstraalt. De natuurlijkheid die deze hoogwaardige textuur op de huid creëert, staat daarom zowel overdag als 's avonds garant voor een onberispelijke teint. Dit effect is vooral te danken aan de innovatieve formule. Een lichte aquagele textuur biedt een modulabel dekkend vermogen dat zich uitstekend aanpast aan elke gelegenheid. Het doet niet ter zake of de "Chanel Les Beiges Touche de Teint Belle Mine" op de naakte of reeds gevormde huid wordt aangebracht om de make-up te verfrissen.

Want het effect zal altijd indrukwekkend zijn in elk opzicht. De minerale pigmenten zijn ook verantwoordelijk voor dit speciale effect, dat samen met de zachte focuspoederdeeltjes de teint een egale uitstraling geeft. Ze verfijnen de huid en betoveren met een perfecte transparantie. De frisse en jonge look is vooral te danken aan de formule die de Chanel Les Beiges Touche de Teint Belle Mine zo bijzonder maakt. Het heeft een extreem hoog watergehalte en geeft het gevoel van onmiddellijke hydratatie. Het hyaluronzuurcomplex houdt op betrouwbare wijze vocht vast in de huid en geeft zo het gevoel van een volledig gevoede huid. Ook de teint wordt beschermd; het zonweringscomplex met SPF 25/PA++ zorgt voor een betrouwbare bescherming tegen de schadelijke effecten van de zon. Deze cosmetische lijn is daarom geschikt voor alle vrouwen die meer van hun make-up verwachten. Chanel zorgt er met haar make-up ook voor dat de foundation niet alleen een hoog dekkend vermogen heeft, de focus ligt hier op de frisheid van de huid. Hierdoor drogen cosmetica de huid niet langer uit, maar geven ze haar vocht en daarmee de glans die een teint zo onweerstaanbaar mooi maakt.

Het design

Chanel's speciale zorg en aandacht voor detail blijkt ook uit de verpakking van Chanel Les Beiges Touche de Teint Belle Mine cosmetica. De container blijkt al snel een klein ruimtewonder te zijn dat in verschillende richtingen kan worden uitgeklapt en zo een praktisch klein make-upstation voor onderweg wordt. Achter het deksel gaat een hoogwaardige spiegel schuil die het hele oppervlak van de koffer afdekt. Hierdoor is herapplicatie zeer comfortabel. Een ander praktisch voordeel van deze speciale klasse is het hoogwaardige kwastje, dat ook is uitgerust met een klein slotje, zodat het nog nauwkeuriger kan worden geleid. Het heeft een stevige plaats in een betoverend klein bakje dat aan de zijkant kan worden uitgeklapt en vervolgens de weg vrijmaakt naar romige make-up. Elk keukengerei heeft hier zijn plaats. Het praktische gebruik en het perfect gevormde design zijn gecombineerd in een elegante koffer die in geen geval onderdoet voor de inhoud van hoge kwaliteit.

Het assortiment

Het cosmetische assortiment Chanel Les Beiges Touche de Teint Belle Mine biedt de perfecte combinatie van zorg en een indrukwekkende uitstraling. De kleuren die deze serie bepalen zijn natuurlijk ook verantwoordelijk voor dit effect. Ze bestrijken een gamma dat elke teint kan verbeteren. Dit begint met de meest delicate tinten en eindigt alleen in nuances die de donkere teint nog meer helderheid en een stralende afwerking geven. Chanel Les Beiges Touche de Teint Belle Mine Naturelle N°60' is waarschijnlijk het beste voorbeeld van dit prachtige effect. Deze kleur is erg donker en warm. Het is daarom bijzonder geschikt voor de donkere teint, die zo perfect zal worden gepresenteerd.

Aan de andere kant van het spectrum bevindt zich Belle Mine Naturelle N°10. Deze make-up overtuigt met een zachte en delicate nuance. De lichte rosé zorgt voor nog meer frisheid en brengt de onvergelijkbare glans van een perfect verzorgde huid. En als u iets meer kleur wilt, is Chanel Les Beiges Touche de Teint Belle Mine Naturelle N°20 beschikbaar. Deze nuance laat een zonovergoten look achter die zowel delicaat als zeer expressief is. Wanneer de zomer wat verder gevorderd is, zal het uur van Belle Mine Naturelle nr. 30 toeslaan.

Hier vindt u een kleur die ook de overigens lichte teint aan het eind van de zomer in een prachtig licht zet. Chanel Les Beiges Belle Mine Naturelle nr. 40 is waarschijnlijk de beste ondersteuning voor de donkere teint. Deze kleur maakt indruk met zijn diepe warmte, die de teint nog meer diepte en kracht geeft. En als de teint nog dieper van kleur is, heeft Chanel ook een prachtige oplossing voor elke styling vraag. Chanel Les Beiges Touche de Teint Belle Mine Naturelle N°50 herinnert aan de warme kwaliteit van de noga en is daarom een uitstekende keuze voor alle vrouwen die een exotische en tegelijkertijd gecultiveerde look hebben.