Meer informatie:

Het concept

De Chanel Les Beiges Stick Belle Mine Naturelle cosmetische reeks herinterpreteert blozen. Deze blush maakt ook indruk met een rechtheid die ongeëvenaard is. Het resultaat is heldere en stralende wangen. Slechts een vleugje kleur zorgt ervoor dat de eigenschappen van het gezicht perfect gemodelleerd zijn en zo kunnen de accenten ingesteld worden die de make-up tot absolute perfectie kunnen brengen. De natuurlijkheid blijft behouden, de voordelen van het gezicht worden versterkt zonder te onthullen waar deze frisse wind vandaan waait.

Chanel Les Beiges Stick Belle Mine Naturelle creëert een onvergelijkbare look, het effect van fluweel wordt alleen overtroffen door de zijdezachte textuur van de blush. De huid blijft luchtig en het resultaat is een lichte make-up die zijn lichtheid behoudt, zelfs op de jukbeenderen. De romige formule van Chanel Les Beiges Stick Belle Mine Naturelle combineert zich met de teint. Er blijven geen lelijke randen achter, want de warmte van de huid zorgt voor een gemakkelijke verdeling van de rouge.

Maar ook de verschijningsvorm van het totaalbeeld werd door het Franse adellijke label in overweging genomen. Drie betoverende nuances zorgen ervoor dat Chanel Les Beiges Stick Belle Mine Naturelle perfect aansluit bij de kleur van uw eigen teint. Zo wordt het hele gezicht gemodelleerd en blijft het totaalbeeld volledig natuurlijk.

Ook de ingrediënten van de cosmetische serie Chanel Les Beiges Stick Belle Mine Naturelle staan voor deze lichtheid. Bijenwas en katoenderivaten zorgen ervoor dat de rouge zijn schoonheid lang behoudt en nooit onnodig op de huid drukt. De kostbare extracten van de roos zorgen niet alleen voor een milde geur. De verzorgende stoffen liggen als een fijne film over de huid en verwennen haar met hun waardevolle ingrediënten. Zo wordt de blush ook een samensmelting van optiek en zorg.

Deze fijn afgestelde formule maakt de Chanel Les Beiges Blush geschikt voor alle huidtypen. Hierdoor zijn ze geschikt voor alle vrouwen die een frisse look willen en geen compromissen willen sluiten.

Het design

Ook bij Chanel Les Beiges Stick Belle Mine Naturelle ligt de focus in eerste instantie op de verpakking van zwart. De rouge pen is ingebed in een volledig zwart deksel, wat het Franse label onder geen beding ontkent. Goud noch een andere kleur is storend. Op deze omslag is duidelijk te zien dat het Chanelhuis hier aan het werk was. Ook het opvallende Chanel-logo op de bovenkant van de pen spreekt hier voor uit.

Ook deze pen is technisch overtuigend: de Chanel Les Beiges Stick Belle Mine Naturelle navulling is eenvoudig en nauwkeurig los te schroeven. Gesloopte mijnen behoren tot het verleden. Ook op het gebied van verpakkingen doet Chanel geen concessies, want luxe en perfectie vindt u hier in elk gebied.

Het assortiment

De nuances van Chanel Les Beiges Stick Belle Mine Naturelle zijn echt opmerkelijk in termen van hun veelzijdigheid. Geen van de kleuren heeft een blauwe gietvorm, daarom zijn alle nuances ook geschikt voor de zeer lichte teint. Warme tinten zoals abrikoos, bruin en oranje worden gebruikt en koele tinten zoals rosé en roze worden ook gebruikt om de kleuren aan te passen. Warme en koele tinten verenigen zich in één kleur. Alle nuances zijn dan ook zeer evenwichtig. De vraag of het winter- of zomerse type hier niet op voorhand opgehelderd hoeft te worden, de huidige kleur van de teint en de eigen smaak zijn voldoende om de juiste tint te vinden.

De Chanel Les Beiges Stick Belle Mine Naturelle is daarbij niet alleen zeer praktisch, want de romige formule zorgt ervoor dat de blushborstel in de lade kan blijven liggen. De Chanel Rouge wordt met de vingers verdeeld en wordt dus perfect verdeeld door de warmte van de huid. Het resultaat is geaccentueerde jukbeenderen zonder vervelende randen. Gelukkig zijn de poederdampen overbodig geworden. Dankzij Chanel kan een blush vandaag ook het gezicht verfraaien en tegelijkertijd de huid verzorgen.

En omdat de kleuren zo uitgebalanceerd zijn, laten de karamel- en goudkleuren van bijvoorbeeld Chanel Les Beiges Stick Belle Mine Naturelle Blush N°20 de zongebruinde huid perfect uitkomen. De sinaasappel van Chanel Les Beiges Stick Belle Mine Naturelle Blush N°22 kan dit huidtype ook in een betoverender licht zetten. De Chanel Les Beige Stick Belle Mine Naturelle Blush N°21 is bijzonder geschikt voor de lichtere teint, maar deze kleur kan ook mooie accenten leggen op de gekleurde huid. Deze diversiteit van Chanel Les Beiges Blushes maakt ook deel uit van hun aantrekkingskracht. Hier is eigenlijk alleen de eigen smaak het stelregel.