Meer informatie:

Het concept

Als u op zoek bent naar een zacht smeltende lippenstift die een stralende blos geeft, zijn er Les Beiges Baume à Lèvres Belle Mine geen nieuwe modellen uit de serieChanel . De pennen verwennen de huid met een aangename textuur en zorgen voor een mooi draaggevoel. De lippen zijn niet verzwaard of geladen. De consistentie werkt als een verzorgende balsem die schadelijke milieu-invloeden en droogte voorkomt. De lippenhuid wordt rondom verzorgd en voorzien van vocht en belangrijke voedingsstoffen. Gebarsten en droge gebieden kunnen in een mum van tijd gerepareerd worden. Het resultaat is een gelijkmatige, zijdezachte en stralende afwerking.

De lippenstiften uit de serie Chanel Les Beiges Baume à Lèvres Belle Mine benadrukken de contouren van de lippen en zetten een optisch hoogtepunt met hun intense kleuren. Afhankelijk van de eisen is de blusher verkrijgbaar in drie kleurvarianten, van discreet tot stralend. Ook de sterke en duurzame dekkracht is indrukwekkend. De huid wordt duurzaam verzorgd met plantaardige actieve ingrediënten, zodat een goed verzorgde en vlekkeloze teint ontstaat.

Lipsticks Chanel zijn flexibel en handig in gebruik. Een speciaal pigmentmengsel verhoogt hun hechting en uitstraling. Daarnaast worden indrukwekkende kleur- en glanseffecten gecreëerd.

Alle producten in het assortiment Chanel Les Beiges Baume à Lèvres Belle Mine zijn dermatologisch getest. De lippenstiften zijn huidvriendelijk en ook geschikt voor gevoelige lippen. Ze doen zonder onnodige chemische conserveringsmiddelen. Met de kleurvariaties van � kunt u fijne nuances bereiken en het gezicht een optisch centrum met een sterke uitstraling geven. Ontdek de unieke lipsticks uit de serieChanel Les Beiges Baume à Lèvres Belle Mine .

Het design

De producten uit het assortiment Chanel Les Beiges Baume à Lèvres Belle Mine verwennen en voeden de lippen met een unieke textuur en geven ze een intense kleur. Ze zijn verkrijgbaar als zwarte potloden. Het enige onderscheidende kenmerk is het witte Chanel -logo op de pet. De pennen worden geleverd in een beige buitenverpakking.

Ze zijn eenvoudig en veelzijdig in het gebruik. De lippenstiften Chanel kunnen met één hand worden vastgeschroefd en goed gedoseerd worden aangebracht. Na gebruik worden ze weer stevig gesloten met een precies passende kap. De lipsticks van ® Les Beiges Baume à Lèvres Belle Mine zijn dankzij hun compacte formaat perfect geschikt voor op reis of onderweg.

Het assortiment

Met de producten uit de serie Chanel geef je Les Beiges Baume à Lèvres Belle Mine je lippen een nieuwe glans en breng je ze perfect in vorm. De nieuwe lipsticks worden gekenmerkt door een zachte textuur die een uitstekende verzorging en dekking biedt zonder de lippen te belasten. De lippen worden voorzien van belangrijke voedingsstoffen en vocht, waardoor ze beter bestand zijn tegen vocht. Een fijne film beschermt de lippen de hele dag door betrouwbaar tegen schadelijke invloeden van buitenaf en droogte.

Een echt hoogtepunt van de Chanel show Les Beiges Baume à Lèvres Belle Mine is de kleurintensiteit en glans. Met speciale pigmenten laten de lippenstiften de lippen glanzen en zorgen voor fascinerende glans en lichteffecten. Bovendien worden de lipcontouren geaccentueerd, zodat de lippen het optische brandpunt van een geslaagde make-up worden. Met zijn uitstekende dekking en conditionerende eigenschappen bestrijdt Les Beiges Baume à Lèvres Belle Mine het de Chanel broze, droge en gebarsten lippenhuid. Huidirritaties worden verminderd en er ontstaat een gladde, frisse, egale en glanzende finish. Geselecteerde plantaardige actieve ingrediënten perfectioneren de onberispelijke indruk van de lippenhuid.

De serie Chanel is Les Beiges Baume à Lèvres Belle Mine verkrijgbaar in de drie kleurvarianten Light, Medium en Deep. Deze bieden gradaties in glans en kleurintensiteit, zodat de lippenmake-up perfect kan worden afgestemd op de natuurlijke kleur van de lippen en de gezichtsmake-up. Lipsticks zijn daarom de ideale aanvulling op make-up producten uit dezelfde serie. Ze harmoniëren uitstekend met de basis en het poeder van Les Beiges Baume à Lèvres Belle Mine .

Bovendien zijn de pennen praktisch, veelzijdig en vriendelijk voor de huid. Ze zorgen voor een langdurige frisheid en een hoog draagcomfort bij elk weertype. Voor uw lippenmake-up kunt u de artikelen uit de serie Chanel Les Beiges Baume à Lèvres Belle Mine ook gebruiken in combinatie met rouge, foundation en poeder.