Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Wilt u uw nagellak meer glans en houvast geven, koop dan een hoogwaardige nagellak. De producten uit de Chanel Le Top Coat serie ronden de manicure perfect af. De aangename en sneldrogende textuur geeft de nagellak een speciale glans en maakt hem resistent en duurzaam. De transparante topcoat fixeert de gekleurde nagellak en beschermt deze tegen hitte, vocht en droogte. Hierdoor blijven de nagels ook bij slecht weer in vorm. De kleur blijft langer behouden en de nagels zien er gelijkmatig, glad en soepel uit. U krijgt een uitstekende helderheid. De producten van de Chanel Le Top Coat serie zijn niet alleen beschermend en conserverend, maar ook verzorgend. De nagellak voorziet de nagels van waardevolle vitaminen, voedingsstoffen en sporenelementen. Het heeft een antioxiderende werking die de nagel lang vers en gezond houdt. De Chanel nagellak is eenvoudig en flexibel in gebruik. Het wordt gelijkmatig in een dunne laag over de gebruikelijke nagellak aangebracht. Met zijn stralende fluwelen textuur wordt een stralend effect bereikt, zodat de nagellakkleur tot zijn recht komt. Chanel's nieuwe nagellak formule zorgt voor houvast en glans. De ultrafijne film heeft een modellerend effect. De gel-achtige textuur is aangenaam en droogt snel. Dit schept glans en houdt minstens zes dagen aan. Ook subtiele kleurnuances en effecten komen tot hun recht met de topcoat. Alle producten van de Chanel Le Top Coat serie zijn dermatologisch getest. Ze zijn huidvriendelijk en bevatten geen schadelijke additieven. De nagels worden verzorgd, beschermd en geregenereerd met actieve plantaardige stoffen. Het effect begint direct na de eerste toepassing en blijft enkele dagen betrouwbaar. Ze perfectioneren ook de manicure met de nagellak uit de Chanel Le Top Coat-serie.

Het design

De producten van de Chanel Le Top Coat serie leveren de zeer effectieve nagellak in een elegante verpakking. Het verpakkingsontwerp is innovatief en modern. De zwarte flesjes lijken smal en compact. Ze zijn te herkennen aan een wit opschrift en het Chanel-logo. Hoewel de flacons niet de klassieke kroesvorm hebben, blijken ze praktisch en functioneel in gebruik. In de zwarte dop is een fijn penseel geïntegreerd. Het kan gebruikt worden om de nagellak in een geschikte dosering en gelijkmatig op de nagels aan te brengen. Na gebruik wordt de borstel weer in de fles gestoken en de dop vastgeschroefd. Zo kan de nagellak druipbestendig en goed geconserveerd worden opgeborgen. De verpakking maakt een elegante indruk in de badkamer, maar bewijst door zijn compactheid ook zijn waarde op de weg of op de weg.

Het assortiment

Mechanische invloeden of weersomstandigheden kunnen de nagellak beschadigen, waardoor deze zijn kleefkracht en kleurintensiteit verliest. Chanel's unieke nagellak is nu beschikbaar zodat de nagellak niet voortdurend hoeft te worden ververst. De producten van de Chanel Le Top Coat serie verzorgen, regenereren en beschermen de nagels. De nagellak wordt gelijkmatig met een kwast over de gebruikelijke nagellak aangebracht. De gel-achtige textuur is aangenaam en droogt snel. Het vormt een ideale beschermfolie die de kleur en consistentie van de nagellak enkele dagen behoudt. De nagels zijn beter bestand tegen ongunstige weersomstandigheden en hebben een stevige, gladde, gelijkmatige en glanzende uitstraling. Brillance et Séchage Rapide verzorgt de nagels met een combinatie van plantaardige actieve ingrediënten en beschermt ze tegen de negatieve effecten van hitte, kou, zonlicht en vocht. De originele nagellak is beschermd en verzegeld. Zijn kleur en glans komen optimaal tot hun recht. De nagellak zelf is transparant en daardoor niet waarneembaar. Het rondt de manicure af en geeft de nagels kleurintensiteit en helderheid. De Black Métamorphosis variant is speciaal ontworpen voor het polijsten van donkere nagels. Deze overjas is snel en eenvoudig aan te brengen, droogt onmiddellijk en heeft een langdurig effect. Het verhoogt de hechting en kleurintensiteit van gewone nagellak. Opvallend is ook de verzorgende werking van de nagellak. Het voorziet de nagels van vitaminen, sporenelementen en voedingsstoffen die bijdragen aan de nagelgroei. Het versterkt hen ook met een anti-oxyderend effect. De nagels worden robuuster en resistenter bij elke toepassing. Chanel's verf neutraliseert zo de effecten van stress, verouderingsprocessen, milieuvervuiling en weersomstandigheden. Alle producten uit de Le Top Coat serie van Chanel bieden een aangename en kleurneutrale textuur. Ze zijn vriendelijk voor de huid en bieden een uitstekende bedekking en houvast. Gebruik voor uw manicure Brillance et Séchage Rapide en Black Métamorphosis uit de Chanel Le Top Coat serie.

Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.