Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

De nieuwe Chanel Le Teint Ultra Foundation belooft niet alleen make-up, maar ook perfectie. Met deze hoge standaard heeft het Franse luxelabel twee make-upstructuren ontwikkeld. Naast de vloeibare versie is er ook een compacte make-up. Ultra staat voor een bijzonder lange fixatie waarmee u schijnbaar eindeloze dagen kunt overleven zonder dat u uw teint hoeft op te frissen. Maar het resultaat moet ook ultra-natuurlijk zijn. Bovendien heeft de vloeibare make-up een zeer lichte vloeibare textuur die gemakkelijk te verdelen en te mengen is. De dekkracht kan aan de individuele behoeften van de huid worden aangepast. Het kan worden opgebouwd van medium tot intensief en blijft zeer natuurlijk. De afwerking is mat maar niet maskachtig. De natuurlijke uitstraling van de huid blijft behouden en ziet er levendig en fris uit.

De ondergrond vlekt niet en kan daardoor ook in het dagelijks leven optimaal worden gebruikt. Het is verrijkt met poederdeeltjes die overtollige olie absorberen voor een langdurige matte afwerking. Een combinatie van polysaccharide en zink reguleert ongewenste glans. De huid blijft tot 12 uur heerlijk fris. Het bevat ook voedende actieve ingrediënten voor een aangenaam draaggevoel. Hydrofobe pigmenten ondersteunen een verbeterde duurzaamheid. Le Teint Ultra wordt afgerond met UVB-bescherming met SPF 15, een lichtgewicht zonnebrandcrème die ideaal is voor dagelijks gebruik en helpt verouderingsprocessen door licht te vertragen.

De formule is olievrij en door de matte afwerking ook geschikt voor gemengde en vette huidtypes. Voor een zeer snelle en natuurlijke uitstraling kan de vloeistof direct met de vingers worden aangebracht en verdeeld. De dekkracht kan worden opgebouwd met behulp van een funderingsborstel. Bij problemen kan de make-up op bepaalde punten worden geïntensiveerd. De formule is dermatologisch getest op compatibiliteit. Indien gewenst kunnen primers, concealer en andere producten voor de teint gecombineerd worden voor eenvoudige of expressieve resultaten.

Het design

De Chanel Le Teint Ultra Foundation is qua ontwerp vergelijkbaar met de andere make-up producten van het Franse luxemerk. Elegante glazen flacons worden aangevuld met helder zwart opschrift en zwarte kapjes. Het ingewikkelde CC-logo is er discreet op terug te vinden. De kleurnuance vindt u op het etiket aan de onderzijde. Maar het transparante ontwerp maakt het ook in één oogopslag zichtbaar. Ook de actuele vulhoeveelheid kan eenvoudig worden gecontroleerd. Voor de dosering is een pompdispenser geïntegreerd.

Dit is bijzonder hygiënisch en ook praktisch als de make-up direct op een cosmetische spons of een funderingsborstel moet worden aangebracht. Voor Le Teint Ultra werd gekozen voor een gesatineerd, licht mat glas. Het vertegenwoordigt dus ook optisch de matte afwerking van het product. Tegelijkertijd is het minder vatbaar voor vingerafdrukken. Naast de vloeibare fundering is er ook de compacte versie, een navulbare, compacte make-up in een elegante poederdoos. Dit is de optimale variant voor onderweg.

Het assortiment

De Chanel Le Teint Ultra Foundation creëert een mat, natuurlijk resultaat dat indruk maakt door zijn lange levensduur. De vloeibare textuur kan direct met de vingers en met een kwast aangebracht en verdeeld worden. Op deze manier kan de ondoorschijnendheid worden gevarieerd van middelmatig tot intensief volgens de eigen wensen. De goed getolereerde en dermatologisch geteste formule is geschikt voor alle huidtypen. Vooral de gemengde en vette huid profiteert van de matte actieve ingrediënten. Zink en polysacharide hebben een absorberend effect en helpen ongewenste glans lange tijd te minimaliseren. De formule belooft tot twaalf uur effectiviteit en geldt dus voor de hele dag. Ook vochtinbrengende extracten worden meegeleverd zodat de huid aangenaam verzorgd aanvoelt. De make-up kan worden vergeten en het blijft slechts een gewichtloos gevoel van slijtage.

De kleurkeuze is gevarieerd en houdt niet alleen rekening met de helderheid, maar ook met de ondertonen. Hoe hoger het getal, hoe donkerder de nuance. De selectie begint met Chanel Le Teint Ultra 10 Beige, een neutrale tot lichtgele tint voor zeer lichte huidtinten. De Chanel Le Teint Ultra 12 Beige-Rosé versie is veel rozeer. In het lichtkleurenspectrum bevindt zich het duo Chanel Le Teint Ultra 20 Beige en het roze Chanel Le Teint Ultra 22 Beige-Rosé. Chanel Le Teint Ultra 30 Beige is een tint voor medium huidskleuren. Chanel Le Teint Ultra 40 Beige is nog donkerder vooraleer over te gaan op de donkerdere kleuren. De lichtbruine Chanel Le Teint Ultra 50 Beige en de karameltint Chanel Le Teint Ultra 60 Beige zijn verkrijgbaar.

Omdat het een vloeistof is, kan het indien nodig worden gemengd tot een individuele toon. De bijpassende primers of andere producten voor de teint zoals concealer kunnen ook gecombineerd worden. Omdat het al matte eigenschappen heeft, is een poeder voor normale en gemengde huid overbodig. De Le Teint Ultra Foundation wordt gecompleteerd door een lichte UVB-bescherming met een zonbeschermingsfactor van 15, waardoor het een optimale make-up voor de dag is.