Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

Gabrielle Bonheur ''Coco'' Chanel werd geboren in 1883 in de stad Saumur in West-Frankrijk. In 1921 richtte de Koningin van de Mode haar bedrijf op in Parijs en veroverde van daaruit de wereld. Ze had de moed om destijds in Frankrijk van vrouwenmode te veranderen. Ondanks haar vroegere professie als barzangeres heeft ze zich staande weten te houden in de wereld van mode en luxe en heeft zich daar ook gevestigd. Tegenwoordig is Chanel met verschillende groepen en boetieks op de markt en geniet het van een grote populariteit dankzij het gebruik van de nieuwste trends en technologieën.

Naast mode, accessoires, horloges, sieraden en mannen- en vrouwengeuren biedt Chanel ook cosmetische producten aan. Chanel's brede assortiment van cosmetica omvat producten voor decoratieve cosmetica, lichaamsverzorging, zonverzorging en huidverzorging. Vrouwen die het beste voor hun lichaam willen en van luxe houden, vinden hier zeker het juiste voor zichzelf. Bevestigingsstoffen met een effectieve en speciale hechting in de make-up geven Chanel Le Sourcil de Chanel een langere en optimale houvast. Heel praktisch als u langer onderweg bent en niet op kunt frissen. Sterk geconcentreerde minerale pigmenten geven Chanel Le Sourcil de Chanel een gelijkmatige afwerking. Ook de vervelende make-upverwijdering van Chanel is verleden tijd bij Chanel Le Sourcil de Chanel make-up. Dit bespaart veel tijd.

Het design

Het ontwerp van de cosmetische lijn Chanel Le Sourcil de Chanel toont opnieuw de hoge kwaliteit en luxe van het product van Chanel. Het is in een nobel, glanzend zwart, dat het licht weerkaatst en prachtige tinten geeft. Op het deksel van Chanel Le Sourcil de Chanel kunt u het logo zien. De binnenkant van het deksel is voorzien van een spiegel. Dit maakt het mogelijk om make-up's overal op te frissen. In het midden van de onderkant zijn uitsparingen met de drie tinten. Boven de kleurnuances is ruimte voor de kwast en de afgeschuinde applicator, onder voor de pincet. De vorm van het Chanel Le Sourcil de Chanel is gemakkelijk vast te houden in de hand en zeer goed verborgen in de handtas.

Het assortiment

Chanel begon zijn carrière in 1921 bij Chanel N° 5 in Parijs. Vandaag de dag biedt Chanel een breed scala aan cosmetische producten voor mannen en vrouwen. Chanel is zeer divers en is vertegenwoordigd in de mode, accessoires, horloges, sieraden en vrouwen en mannen geuren sectoren. Chanel is net zo veelzijdig in de individuele industrieën, inclusief de cosmetische sector. Het gaat hierbij niet alleen om geuren voor mannen en vrouwen, maar ook om verzorgingsproducten, lippenverzorging, lippenstift, lipgloss, contourbotlood, basis, camouflage, foundation, poeder, brons, blush, oogschaduw, eyeliner, wenkbrauw, mascara, nagellak en manicure. Tot op heden heeft Chanel vele bekende en populaire cosmetische series gelanceerd, waaronder de Allure Homme, Chanel N° 5 en N° 19 cosmetische serie, de Chanel Chance cosmetische serie, de Les Beiges serie en de Le Crayon serie. Een van Chanels bekende reeksen is de cosmetica serie Chanel Le Sourcil de Chanel. Niet alleen krijgen de wenkbrauwen vaart, het benadrukt ook prachtig hun swing.

Het complete Le Sourcil de Chanel assortiment omvat drie tinten voor een perfecte en verzorgde reproductie van de wenkbrauwen, een borstel tegen weerbarstig haar, een pincet en een afgeschuinde applicator voor nauwkeurige resultaten. Dankzij de drie poeders kunnen wenkbrauwen perfect gereproduceerd en uitgelicht worden. Chanel Le Sourcil de Chanel onderstreept het huidtype en maakt make-up tot een evenement. In combinatie met andere Chanel cosmetische assortimenten is een perfecte afwerking gegarandeerd.

Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.