Meer informatie:

Lange greep en matte kleur - De Chanel Le Rouge Crayon de Couleur Mat collectie

De Chanel Le Rouge Crayon de Couleur Mat collectie debuteert voor het eerst in de herfst- en wintercollecties van 2018. Matte kleuren voor make-up zijn al enige tijd in de mode en staan centraal in de aandacht van Couleur Mat. Ze zien er elegant uit, overtuigen door hun lange levensduur en geven ook klassieke kleuren een moderne, nieuwe uitstraling. Zelfs noedeltinten lijken zo interessant dat matte lippenkleuren zowel in het dagelijks leven als bij speciale gelegenheden gedragen kunnen worden. Daarnaast is er een speels jumbo formaat. De le Rouge Crayon is een praktische pen met afneembare uitsprong en is gemakkelijk mee te nemen en te gebruiken. Met één draai is de voorsprong op de juiste lengte. De smallere punt is geschikt voor de contouren van de lippen. De bredere kant vult het dan perfect in één beweging. Een hoes beschermt de pin tegen afbreken en vuil worden.

De Italiaanse Lucia Pica zit achter de complete matte look en mat niet alleen lipproducten, maar ook nagels, ogen en de hele teint. Het is belangrijk dat de huid niet uitdroogt door de textuur. Omdat de kleuren er dan onregelmatig uitzien en vooral de lippen broos aanvoelen. Zo werd een formule met wassen ontwikkeld voor de lippen Jumobostift. Het is niet vet, niet plakkerig en zeer fijn. Dit maakt het werk soepel en gelijkmatig.

Geselecteerde oliën van plantaardige oorsprong ondersteunen de gladde en zacht smeltende toepassing. Zuivere kleurpigmenten zorgen voor briljante en goed dekkende resultaten. De formule belooft een lange wachttijd van maximaal vier uur. De kleur kan dan snel worden ververst. Het resultaat moet zelfs waterdicht zijn. Tegelijkertijd is de pen multifunctioneel. De meeste nuances zijn optimaal als rouge, zodat er een harmonieuze, bijpassende look ontstaat. Breng gewoon een beetje van de lippenstift aan op de wangen en vervagen goed. Dit bespaart een extra cosmetisch product in de handtas, op reis of thuis. De kleuren variëren van rood en roze tot nude en donkere bessenkleuren.

Lipkleur in jumboformaat - Verpakking van Chanel Le Rouge Crayon de Couleur Mat

Het Chanel Le Rouge Crayon de Couleur Mat zijn zogenaamde jumbo lipsticks. Het formaat is erg populair omdat het makkelijk te gebruiken is, gemakkelijk mee te nemen en tegelijkertijd leuk om te gebruiken. Als een groot krijt is er een aanknopingspunt voor het losdraaien van de schroeven. Het is smal aan de voorkant en maakt het mogelijk om de kleur van de lippen precies aan te brengen. De vorm is optimaal om de lippen te vullen met slechts één applicatie. Dit maakt het een trouwe metgezel op de weg en een snelle make-up verfrisser. Een ander hoogtepunt is het gebruik van de kleur als rouge. Het lood wordt beschermd door een dop en kan daarom in de zak worden gedragen.

Het zwarte ontwerp is elegant en toont het CC-logo van Chanel . Naast de gedetailleerde witte letters heeft elke pen een kleurrijke banderol op de bovenkant. Het vertegenwoordigt de respectievelijke nuance. Zelfs met meerdere lippenstiften is de differentiatie zonder problemen mogelijk.

Mat, intens en langdurig - de Chanel Le Rouge Crayon de Couleur Mat serie

Het Chanel Le Rouge Crayon de Couleur Mat brengt de matte lippentrend naar een hoger niveau. Als een jumbogrootte pen kan hij moeiteloos onderweg worden gebruikt. Met één draai wordt de vulling op de juiste lengte gedraaid. De meer precieze kant is geschikt voor de contouren van de lipvorm. Met de bredere kant kunnen de lippen in één keer gevuld worden. Zuivere pigmenten zorgen voor een gelijkmatige en dekkende kleurafgifte. Veel matte formules hebben een drogende werking en nestelen zich vervolgens in fijne rimpels of op droge huidgebieden. De Couleur Mat lipsticks Chanel bevatten wassen en plantaardige oliën. Op deze manier wordt de textuur glad en soepel. Het combineert met de lippen voor een comfortabele pasvorm. De verf moet tot vier uur meegaan en tegelijkertijd waterdicht zijn. Het jumbo potlood kan gemakkelijk worden meegenomen voor verfrissing.

De matte nuances zijn altijd elegant en zijn verkrijgbaar in zowel neutrale noedeltinten als in dramatische rode of bessenkleuren. Zo kunnen ze dag na dag of voor speciale gelegenheden gedragen worden. Het aanbrengen wordt nog mooier als de lippen regelmatig worden afgebladderd. Dit creëert de perfecte basis voor langdurige, gelijkmatige resultaten. De Chanel Le Rouge Crayon de Couleur Mat 257 Discrétion is een roze nude toon. De mix van beige en rosé past bij vele looks en huidtinten. De Chanel Le Rouge Crayon de Couleur Mat 259 Provocatie is een licht oranje, vuurrode klei. Het is ideaal voor een dramatisch uiterlijk en maakt zelfs een statement op de rode loper.

De schaduw Chanel Le Rouge Crayon de Couleur Mat 265 Subversion is iets bewolkter en framboos van kleur. De Chanel Le Rouge Crayon de Couleur Mat 261 Excess is een licht roze variant die doet denken aan aardbeien. Een donkerder, bedekt magenta is de schaduw Chanel Le Rouge Crayon de Couleur Mat 269 Impact. De eerder violette variant van de bessentoon gaat goed samen met de herfst en winter. Ook flatteert ze dames met donkere huidtinten. De waarschijnlijk donkerste toon van de collectie is Chanel Le Rouge Crayon de Couleur Mat 267 Impulsion. Het is een donker kersenrood met delen van bruin. Speciaal voor de donkere kleuren kunnen de lippen getekend worden met de smalle punt van het lood. Natuurlijk kunnen de klassieke lippenvoeringen desgewenst ook als Chanel basis worden gebruikt.