Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

De Chanel Le Dissolvant Douceur is de ideale afwerking en start voor elke mani of pedicure. De luxueuze Chanel Le Dissolvant Douceur nagellakverwijderaar belichaamt de stijl van het Franse modehuis niet alleen in zijn ontwerp, maar ook in zijn samenstelling. Het verwijdert niet alleen betrouwbaar alle blanke of kleurlakken, maar heeft ook een verzorgende werking.

De Chanel Le Dissolvant Douceur formule is verrijkt met een vitamine E derivaat en waardevolle arganolie. Deze hebben een voedende verzorging voor de nagels en laten een gezonde glans na. De delicate geur is bijzonder licht en maakt het aanbrengen van de nagellakverwijderaar nog aangenamer. De Chanel Le Dissolvant Douceur formule met verzorgende toegevoegde waarde is ideaal voor vrouwen die gespannen, broze of drogere nagels hebben. Regelmatig gebruik van nagellak kan ook veel druk leggen op natuurlijke nagels. Het resultaat kan zijn een broos uiterlijk, scheuren en nog veel meer. De Chanel Le Dissolvant Douceur ontwikkelt al tijdens het verwijderen een licht verzorgend effect en ondersteunt zo een gezonde groei.

Voor het beste resultaat moet het op wattenstaafjes worden geplaatst. Deze kunnen enkele seconden op de nagels worden gehouden en vervolgens zachtjes van het nagelbed naar de nagelpunt worden getrokken. Afhankelijk van het nageldesign of verf met glitterdeeltjes en andere effecten is het aan te bevelen om de verwerkingstijd overeenkomstig te verlengen. Deze methode voorkomt ook onnodig wrijven, wat de schubben kan irriteren. Daarnaast wordt ook een donkere nagellak op de schubben verdeeld.

Chanel Le Dissolvant Douceur Nail Polish Remover is ook een goede uitvalsbasis voor vrouwen die graag kunstnagels gebruiken. Voor de verlijming moeten alle resten van de natuurlijke nagels verwijderd worden. De verhuizer met arganolie is hiervoor ideaal. Chanel Le Dissolvant Douceur kan ook worden verwijderd met een wattenstaafje, bijvoorbeeld om selectieve correcties uit te voeren bij het overschilderen van de nagels.

Het is onmisbaar voor alle dames die graag lakken gebruiken en belang hechten aan verzorgende en zachte formules. Tegelijkertijd is het een ideale aanvulling op de Chanel Le Vernis nagellak en de Le Base en Le Top Coat onder- en deklagen.

Het design

Chanel Le Dissolvant Douceur Nail Polish Remover is gemakkelijk te herkennen aan zijn delicate roze kleur. Het ontwerp van de fles is vergelijkbaar met de iconische parfums van het Franse label. De smalle, rechthoekige vorm wordt afgerond met een zwart deksel. De letters staan ook in het bekende lettertype van Chanel. Deze elegante, tijdloze en ingetogen stijl wordt ook toegepast op een alledaags product zoals de Chanel Le Dissolvant Douceur nagellakverwijderaar.

Chanel cosmetische producten hebben altijd dat speciale iets en brengen een vleugje luxe aan de kaptafel. Bovenop de sluiting van Chanel Le Dissolvant Douceur is het CC-logo verweven. Zoals bij alle verhuizers dient u ervoor te zorgen dat u het product op een milieuvriendelijke manier weggooit.

Het assortiment

De Chanel Le Dissolvant Douceur Nail Colour Remover brengt Chanels luxe in het dagelijks leven. De nagellakverwijderaar overtuigt door zijn betrouwbare werking. Het verwijdert verzorging en blanke lakken evenals kleurlakken of uitgebreidere nagelontwerpen. Afhankelijk van de gebruikte lagen of de structuur van de glittervernis moet de belichtingstijd van het met verwijderaar doordrenkte wattenschijfje dienovereenkomstig worden verlengd.

Vooral broze en droge nagels kunnen nog meer worden aangetast. Ze verliezen hun glans en worden saai of broos. Chanel heeft Chanel Le Dissolvant Douceur Nail Polish Remover daarom verrijkt met rijke arganolie. Het bevat ook een vitamine E-derivaat dat de natuurlijke nagels extra versterkt en voedt.

Veel andere verwijderaars zijn bijzonder agressief en kunnen niet alleen de nagel maar ook de omliggende huid uitdrogen of irriteren. De voedende toegevoegde waarde van het Chanel product geeft vanaf het begin positieve actieve ingrediënten terug aan de handen. Zo worden nog gevoeligere nagels versterkt en optimaal voorbereid op de nazorg of een nieuwe manicure. In plaats van een prikkelende en zeer chemische geur, heeft Chanel gekozen voor een onopvallende, delicate geur. Dit maakt de toepassing ook een zeer aangename ervaring.

De vier muren thuis worden een luxe nagelstudio. Het Chanel Le Dissolvant Douceur product is ook ideaal als basis voor kunstnagels. Het verwijdert ook eventuele resten van ongelakte nagels en laat een zeer gladde en schone basis achter. Hierdoor hechten de lijmen beter en is de duurzaamheid positief te beïnvloeden.

Chanel Le Dissolvant Douceur heeft een lichtroze kleur en daardoor een opvallende uitstraling. De chique Chanel Le Dissolvant Douceur fles past bij Chanel's tijdloze design. Het combineert elegantie met gebruiksgemak. Dit maakt het een geweldig en ongewoon cadeau of souvenir voor dames die van nageldesign houden. In het assortiment van het Franse luxelabel wordt het aangevuld met Le Top Coat en Le Base basis- en aflak alsmede de gekleurde Le Vernis nagellak inclusief beperkte trendkleuren.

Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.