Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

Voor een complete en elegante look is een hoogwaardige eyeliner een must. De onderzoekers van Chanel hebben voldoende ervaring opgedaan op dit gebied. De eerste steen voor de legendarische parfumcollectie werd gelegd toen de Societé des Parfums Chanel in Neuilly-sur-Seine bij Parijs in 1924. Naast de elegante geuren hebben de onderzoekers en chemici ook gewerkt aan huidverzorgende make-up producten. In de loop der jaren zijn er veel klassiekers uitgebracht. Dit omvat ook de Chanel Calligraphie de Chanel serie. Deze eyeliner is gericht op de modebewuste vrouw van vandaag die met een natuurlijke look wil overtuigen. Deze romige eyeliner in mat zwart kan op vele manieren gebruikt worden. Het is voldoende om slechts een zeer smal gedeelte van de bovenste wimperlijn van de binnenste naar de buitenste ooghoek te coaten. Bovendien kan het uiterlijk iets worden geïntensiveerd als de fijne lijn aan de buitenkant iets wordt geïntensiveerd. De afgeschuinde penseelstreek heeft hier een positief effect. Natuurlijk kan ook een bijzonder expressief rokerig oog effect worden bereikt. Het enige wat u hoeft te doen is voorzichtig kalligrafie de Chanel op het hele ooglid aanbrengen. Het oppervlak wordt vervolgens gefineerd met een mengborstel en uiteindelijk afgewerkt met een bijpassende Chanel oogschaduw. Eyeliners Chanel Calligraphie de Chanel bevat zorgvuldig bewerkte en romige oliën die niet alleen zacht zijn, maar ook het aanbrengen vergemakkelijken. Voor een bijzonder hoge kleurdichtheid bevat de eyeliner zelfklevende polymeren. De hoge hechting wordt verzekerd door een opgetilde wax. Dit geeft de eyeliner zijn lange houvast en waterbestendigheid. Extra zwarte kleurpigmenten bereiken de hoge kleurverzadiging. Deze ingrediënten zijn grondig getest onder oftalmologische controle en zijn ook geschikt voor contactlensdragers. Chanel Calligraphie de Chanel is een crème textuur met een bijzonder hoge concentratie van geselecteerde pigmenten die zorgt voor een gelijkmatige en geweldige look.

Het design

Bij fijne cosmetische verpakkingen mag het Chanel-label niet onvermeld blijven. Deze crème eyeliner in zogenaamd hyper black wordt in eerste instantie aangeboden in een aantrekkelijke kartonnen verpakking. Op de glanzende zwarte verpakking staat de productbeschrijving en natuurlijk het bekende Chanel-label in witte letters. De onderrand van de kartonnen doos is omgeven door een gouden ring. Dit accentueert het product en overtuigt alleen al door de buitenverpakking. Dit onderscheidt zich positief van andere verpakkingen. Binnenin bevindt zich een robuuste glazen filterkroes van dikwandig glas. De brede voetafdruk zorgt voor een hoge stabiliteit op elk oppervlak, wat bijzonder voordelig is bij gebruik. Deze kroes is bedekt met een plastic schroefdeksel in zwarte piano afwerking. Het verhoogde Chanel-label wordt in het midden van de sluiting gestempeld. Hierdoor is deze kroes een onmiskenbare blikvanger op elk dressoir. De romige vulling zit in de pot. Het matzwarte oppervlak van de crème eyeliner stimuleert direct gebruik. Daarnaast bevat de kartonnen verpakking ook de inklapbare en schuine penseelstrekker.

Het assortiment

Chanel Calligraphie de Chanel is niet de enige eyeliner die het label aanbiedt. Daarnaast vindt u bijvoorbeeld ook de eyeliner Stylo Yeux Waterproof, die is ontworpen als een langdurig oogcontour potlood. Dit is een waterdichte eyeliner die een intense look geeft. Het voordeel van deze eyeliner is dat hij niet alleen waterbestendig is, maar ook bestand tegen vocht en talg. Het wordt gekenmerkt door zijn aangenaam zachte textuur, die gebaseerd is op een combinatie van filmvormende stoffen en wassen. Bovendien zorgt een siliconenhars voor een niet-aflopende waterbestendigheid. De eyeliner Le Crayon Yeux mag niet onvermeld blijven. Deze eyeliner benadrukt de ogen met een intense kleur. Met behulp van de gladde latex applicator kan de kleur bijzonder zacht worden aangebracht en kunnen de contouren gemakkelijk worden gemoduleerd. Hierdoor kunnen de ogen precies worden ingekaderd en uiteindelijk iets groter lijken. Deze textuur is gebaseerd op natuurlijke plantaardige oliën verrijkt met microkristallijne wassen. Een vitamine E-derivaat en een kamille-extract zorgen voor een zacht effect bij het aanbrengen. Deze eyeliner, getest door oogartsen, is eenvoudig te verwijderen. Le Crayon Khôl is een speciaal eyeliner potlood dat een langdurige en intensieve kleur bevat. Dankzij de hoogwaardige afwerking is dit potlood speciaal ontwikkeld voor gevoelige ooglidranden. Het bevat oliën met een hoge zuiverheidsgraad die voorzichtig kunnen worden aangebracht. Een beetje talk verhoogt de duurzaamheid van deze make-up nog meer. Dit Chanel product is ook getest door oogartsen. Ligne Graphique de Chanel presenteert zich als een vloeibare eyeliner. Deze wordt geleverd met een puntige penseelstreek zodat een precieze ooglidlijn kan worden aangebracht. Deze eyeliner zorgt voor intensieve en glanzende make-up. Bovendien is Ligne Graphique waterdicht en bestand tegen talg. Signature de Chanel is een duurzame eyeliner. De zachte borstelapplicator zorgt voor een eenvoudige applicatie, waarbij de ooglidlijn gemodelleerd en benadrukt kan worden. Hierdoor kunt u precies werken zodat u delicate tot sterke ooglidlijnen kunt creëren. Ook het intensieve make-upresultaat is waterdicht. Een speciaal eyeliner potlood is Stylo Ombre et Contour, dat met zijn afgeschuinde lood ideaal is voor een fijne tot sterke ooglidlijn. De romige textuur kan bijzonder zacht worden aangebracht. Deze eyeliner is langdurig en kleurintensief.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.