Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Waardevolle actieve ingrediënten uit de "blauwe zones

De verzorgingslijn Chanel Blue Serum biedt een uniek anti-aging effect voor de rijpere huid. De sera gebruiken actieve ingrediënten uit drie regio's, de "blauwe zones", waar mensen gemiddeld langer leven. Hier zijn Chanel natuurlijke en plantaardige actieve ingrediënten gevonden die gebruikt kunnen worden voor huidverzorging. De actieve bestanddelen stimuleren de stofwisseling en de energieproductie van de huid. Ze zorgen er ook voor dat de huid beter reageert op stress.

Deze drie factoren Chanel Blue Serum maken het een uitstekende remedie tegen de tekenen van huidveroudering. De huid blijft langer fris en soepel, terwijl lijntjes, rimpels en oneffenheden effectief worden voorkomen. Lange levensduur moleculen van Cafestol en Kahweol hebben een antioxidant en ontstekingsremmend effect, zodat huidirritaties snel kunnen worden verlicht. Essentiële vetzuren en polyfenolen hebben een gladmakend en versterkend effect. Daarnaast wordt een uitgebalanceerd mengsel van oliezuur gebruikt om de huid op lange termijn soepel te houden.

De ingrediënten van de "Blue Zones" zijn dermatologisch getest op hun huidvriendelijkheid. Dit is Chanel Blue Serum geschikt voor alle huidtypes en bereikt de beste resultaten op de rijpere huid. De beproefde anti-aging verzorging van Chanel "Blue Zones" wordt voortdurend verder ontwikkeld en aangevuld met nieuwe actieve ingrediënten. Dit maakt het mogelijk om huidverzorgingsproducten op basis van planten nog effectiever te maken. Naast het verminderen van rimpels, lijntjes en oneffenheden, ontwikkelen de serums ook een beschermend en preventief effect om stress en negatieve milieu-invloeden tegen te gaan. Het resultaat is een ontspannen, gladde en egale huid met een jeugdige teint. Ontdek de unieke anti-aging verzorging van het bedrijf Chanel met Blue Zone actieve ingrediënten uit Costa Rica, Sardinië en Griekenland.

Slank en wit

De Anti-Aging Care of Chanel Blue Serum biedt een hoge combinatie van actieve ingrediënten, zodat het zelfs in kleine doseringen een uitstekend effect bereikt. Daarom zijn de slanke dispensers van deze serie ontworpen voor een zuinige en nauwkeurige dosering. De witte dispensers hebben een elegante vorm en nemen door hun compactheid weinig ruimte en vloeroppervlak in beslag. Na gebruik worden ze gesloten met een zwarte sluiting. De verpakking is eenvoudig en discreet en toch opvallend. Op de voorkant is het Chanel logo te zien in contrasterende kleuren in zwart. De andere opschriften zijn in zwart en blauw. Met zijn elegante, compacte en functionele vorm kan hij 's avonds en 's morgens op elk Chanel Blue Serum moment gereed worden gehouden voor de verzorging en is hij ook geschikt voor op reis.

Zonder chemicaliën, maar met natte actieve bestanddelen uit de natuur

De producten uit de serie Chanel Blue Serum bereiken een opmerkelijk antiverouderingsresultaat op basis van een unieke combinatie van actieve ingrediënten. De plantaardige ingrediënten worden uitsluitend verkregen in de zogenaamde "blauwe zones", d.w.z. in Costa Rica, Sardinië en Griekenland. De plantenextracten ontvouwen een gezondheidsbevorderend effect dat Chanel gebruikt kan worden voor huidverzorging. De serums van Chanel ontspanning, verfrissing en verkwikking van de huid door haar te hydrateren. Daarnaast hebben ze een antioxidant en ontstekingsremmend effect. Hiermee is het mogelijk om huidirritaties op een meer gerichte manier te bestrijden. Tegelijkertijd wordt het energiereservoir van de huid opgeladen, zodat de huid er na een korte periode van gebruik aanzienlijk gezonder en vitaler uitziet.

Bladeren en oliën produceren Chanel waardevolle vetzuren, die een uitstekende beschermende werking hebben op de huid. De gezichtshuid wordt merkbaar beter bestand tegen stress, omgevingsinvloeden en droogte. Bovendien bevatten de serums een hoge concentratie aan oliezuur, die de huid soepel en stralend maken. Stress en ongunstige omgevingsfactoren zijn de belangrijkste oorzaken van vroegtijdige huidveroudering.

De producten in het assortiment Chanel Blue Serum zijn rijk aan oliezuur en vetzuren die de beschadigde huid kalmeren, regenereren en beschermen. De huid blijft de hele dag resistent en beschermd tegen wind, weer en droogte. Dit is mogelijk zonder chemische additieven. De genoemde actieve ingrediënten uit de "Blauwe Zones" initiëren snel en effectief de regeneratie van de huid en voeren deze uitsluitend uit op basis van plantaardige actieve ingrediënten. Zo biedt de serie Chanel Blue Serum een huidvriendelijke en natuurlijke antiverouderingsverzorging. De huid krijgt weer een egale, stralende en jeugdige teint. De sera kan worden gebruikt in combinatie met andere verzorgingsproducten van Chanel zowel de ochtend- als de avondverzorging.