Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Chanel Blue Serum biedt een unieke anti-aging effect voor de rijpe huid. De sera gebruiken werkzame stoffen uit drie regio's, de "blauwe zones", waarin mensen gemiddeld langer leven. Hier heeft Chanel onderzoek natuurlijke en plantaardige werkzame stoffen gevonden die gebruikt kunnen worden voor huidverzorging. De actieve ingrediënten stimuleren de stofwisseling en de energieproductie van de huid. Ze zorgen er ook voor dat de huid beter reageert op stress. Deze drie factoren maken Chanel Blue Serum een uitstekende anti-ageing agent. De huid blijft langer fris en soepel en voorkomt effectief lijntjes, rimpels en oneffenheden. Levensduurmoleculen van Cafestol en Kahweol hebben een antioxiderende en ontstekingsremmende werking, zodat huidirritaties snel kunnen worden verlicht. Essentiële vetzuren en polyfenol hebben een gladmakend en verstevigend effect. Daarnaast wordt een uitgebalanceerd mengsel van oliezuur gebruikt om de huid lang soepel te houden. De ingrediënten van de "Blauwe Zones" zijn dermatologisch getest op huidcompatibiliteit. Chanel Blue Serum is geschikt voor alle huidtypen en bereikt de beste resultaten op een volwassen huid. Chanel's bewezen anti-aging zorg wordt voortdurend verder ontwikkeld en aangevuld met nieuwe actieve ingrediënten uit de "Blue Zones". Dit maakt het mogelijk om huidverzorgingsproducten op plantaardige basis nog effectiever te maken. Naast de vermindering van rimpels, lijntjes en oneffenheden ontwikkelen de sera ook een beschermend en preventief effect om stress en negatieve milieu-invloeden te voorkomen. Het resultaat is een ontspannen, gladde en egale huid met een jeugdige teint. Ontdek de unieke anti-aging verzorging van Chanel met blauwe zone actieve ingrediënten uit Costa Rica, Sardinië en Griekenland.

Het design

De anti-verouderingsbehandeling van Chanel Blue Serum biedt een hoge combinatie van actieve ingrediënten, zodat zelfs in kleine doseringen een uitstekend effect wordt bereikt. De slanke dispensers uit deze serie zijn daarom ontworpen voor economisch en nauwkeurig dispenseren. De witte dispensers hebben een elegante vorm en nemen door hun compactheid weinig ruimte en vloeroppervlak in. Na gebruik worden ze gesloten met een zwarte sluiting. Het verpakkingsontwerp is eenvoudig en discreet, maar toch opvallend. Het Chanel-logo is zwart gemarkeerd op de voorkant. De andere opschriften zijn in zwart-blauw. Dankzij zijn elegante, compacte en functionele vorm kan het Chanel Blue Serum te allen tijde klaar worden gehouden voor avond- en ochtendverzorging en is het ook geschikt voor op reis.

Het assortiment

De producten uit de Chanel Blue Serum serie bereiken een opmerkelijk anti-aging resultaat gebaseerd op een unieke combinatie van actieve ingrediënten. De plantaardige ingrediënten worden uitsluitend geproduceerd in de zogenaamde "blauwe zones", namelijk Costa Rica, Sardinië en Griekenland. De plantenextracten hebben een gezondheidsbevorderend effect, waarvan Chanel gebruik maakt voor huidverzorging. Chanelserums ontspannen, verfrissen en revitaliseren de huid door haar te hydrateren. Bovendien hebben ze een antioxiderende en ontstekingsremmende werking. Hiermee is het mogelijk huidirritaties gerichter te bestrijden. Tegelijkertijd wordt het energieopslagsysteem van de huid opgeladen, zodat de huid er al na een korte aanbrengperiode aanzienlijk gezonder en vitaler uitziet. Chanel onttrekt waardevolle vetzuren aan bladeren en oliën, die een uitstekend beschermend effect op de huid hebben. De gezichtshuid is merkbaar resistenter en beschermd tegen stress, omgevingsinvloeden en droogte. Bovendien bevatten de sera een hoge concentratie oliezuur, die de huid soepel en stralend maakt. Stress en ongunstige omgevingscondities zijn de belangrijkste oorzaken van vroegtijdige huidveroudering. De producten van de Chanel Blue Serum serie zijn rijk aan olie en vetzuren die de beschadigde huid kalmeren, regenereren en beschermen. De huid blijft resistent en de hele dag beschermd tegen wind, weer en droogte. Dit lukt zonder chemische toevoegingen. De uit de "Blauwe Zones" genoemde werkzame stoffen initiëren snel en effectief de regeneratie van de huid en voeren deze uitsluitend uit op basis van plantaardige werkzame stoffen. Zo biedt de Chanel Blue Serum serie een huidvriendelijke en natuurlijke anti-aging verzorging. De huid herwint haar egale, stralende en jeugdige teint. De serums kunnen gebruikt worden in combinatie met andere Chanel verzorgingsproducten voor zowel ochtend- als avondverzorging.