Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Chanel Herrenparfum

Chanel Herrenparfum kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Chanel - een symbool voor edele, elegante mannengeuren...

Chanel heeft altijd de laatste wetenschappelijke en scheikundige inzichten verwerkt in de ontwikkeling van zijn geuren. Tot 1954 was Ernest Beaux, de schepper van parfum Chanel nr. 5, de creatieve "neus" voor de Chanel . Henri Robert werd zijn opvolger en was trouw aan het bedrijf Chanel tot 1978. De Franse parfumeur Jacques Polge nam de leiding over en zijn zoon Olivier nam in 2015 de geurcreatie over. Vandaag de dag kunt u online een Chanel mannengeur kopen voor een goede prijs.

Chanel Herredüfte er sinds de jaren 50.

In 1955 lanceert Chanel Chanel pour Monsieur eindelijk de eerste mannengeur op de markt. Pour Monsieur is een frisse chypre geur en met zijn elegantie absoluut tijdloos. Deze eerste Chanel geur voor mannen is vandaag de dag nog steeds beschikbaar.

1990 volgde met ÉgoïsteChanel , een nogal atypisch mannenparfum. Door zijn licht bloemige elementen en een intens muskuskarakter was het een innovatie op de parfummarkt, aangezien in de jaren '90 bloemenaroma's zeer zelden werden gebruikt voor mannengeuren. In 1993 werd de klassieke Égoïste Chanel geur de zeer mannelijke Égoïste Chanel Platinum. Het boeit door zijn mannelijke houtachtige karakter en is tot op de dag van vandaag een moderne geurcreatie.

Een andere zeer succesvolle Chanel mannengeur werd in 1999 op de markt gebracht. Allure Homme en zijn variatie Chanel Allure Homme Sport zijn pittige, houtachtige composities die een man expressie en charisma geven. De topnoot is vrij levendig met lavendel, gember en citroen, terwijl de hartnoot betovert door de bloemige accenten. In de basis wordt deze buitengewone creatie echter warm en mannelijk met tonen van leer, amber en vanille.

In 2010 bereikte Jacques Polge echter de absolute geniale slag met het aromatisch-houten Eau de Parfum Bleu de Chanel . Een sportieve, charmante geur die zeer verfijnd en bijzonder is. In het begin verfrissen citrusaccenten van citroen, labdanum en gember zich. Terwijl de hartnoot van munt, jasmijn en roze peper puristisch is. In de basis vormen edele houtsoorten, patchoeli en rookaroma's samen een elegante, moderne compositie. Bleu de Chanel betekent vrijheid, verfijning en energie.

De beste talenten werken ook in de reclame.

Ook voor de mannengeuren van Chanel daar waren er steeds weer succesvolle, fascinerende reclamecampagnes. In 1990 schoot regisseur Jean-Paul Goude de eerste mannenparfumcommercial voor de Égoïste-geurChanel . De Amerikaanse regisseur Kathryn Bigelow was verloofd met Chanel Allure Homme Sport. Zij was de eerste vrouw ooit die in 2013 een Oscar won voor Beste Regisseur. In de plaats voor Chanel Homme Sport ensceneerde zij de professionele surfer Danny Fuller. In een stijlvolle zwart-wit look laat Fuller zien waar hij goed in is. Een perfecte symbiose tussen geur en reclamecampagne.

Voor de Chanel bestseller Chanel Bleu de Chanel hebben we Chanel iets heel bijzonders bedacht. De wereldberoemde regisseur Martin Scorsese ensceneert de Franse jonge acteur Gaspart Ullie in zijn geboortestad New York. Scorsese is bekend van films als Goodfellas, Gangs of New York of The Wolf of Wall Street. De korte film neemt ons mee op een reis die ons het verhaal van een onaangepaste acteur laat zien. Belichaamd door Ullie, die ons laat zien hoe we ons kunnen losmaken van verwachtingen en gestandaardiseerde structuren. Een provocerende reclamecampagne voor deze zeer onconventionele Chanel mannengeur, perfect geënsceneerd door de oude meester Martin Scorsese. Het kopen van een Chanel mannengeur betekent investeren in een levenslange metgezel.

Beoordeling +

Commentaar Piceaction van 24. december 2014
Chanel deo

Niet goedkoop, maar o zo lekker. Ik gebruik de eau de toilette al langer en nu kan ik helemaal lekker ruiken nara mijn lievelingsgeur.

Commentaar Chied1973 van 13. december 2014
Flair!

Elke scheerbeurt wordt lekkerder in combinatie met Allure Homme. De balsam kalmeert de huid na het scheren en maakt haar soepel. Ook als de prijs wat hoger is, de kwaliteit is helemaal OK!

Commentaar Carolien Rotgers van 13. december 2014
Super verzorgend

Heerlijke subtiele geur. Mijn man gebruikt het en onze tiener zonen maken er ookal gebruik van. Na het scheren geeft het voldoende vocht en verzorging zodat de huis minder trekt.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
17 468
toepassen
vandaag tot-31%1