Meer informatie:

Innovatie en sensualiteit - Vloeibare lippenstift met poederachtig mat effect

Vorig jaar was het Metallic, dit jaar is het Matt met poeder effect. Achter de lippenstift trend van het jaar gaat een ware noviteit schuil. Het is nog nooit eerder gezien. Chanel lanceert Rouge Allure Liquid Powder zelfs een vloeibare lippenstift met een poedereffect en een revolutie in de schoonheidsindustrie met slechts één product. Poeder lippenstift in de vorm van een stokje bestaat al enige tijd, maar vloeibare lippenstift met een poedereffect is nieuw. Het bewijst Chanel eens te meer hoe gemakkelijk het is om haute couture en cosmetica te combineren.

Frisse kleuren met een vleugje luxe zijn wat u Chanel gewend bent. Maar deze Liquid-Lipstick collectie is zoveel meer. Het wikkelt de lippen al na de eerste applicatie in een fluweelzachte afwerking. De nieuwste innovaties en sterke kleuren worden hier gecombineerd tot een unieke lippenstiftcollectie. De poederachtige, matte afwerking zorgt voor een lange houdbaarheid en een aangenaam draagcomfort. De lippen zien eruit alsof ze verzacht zijn. Een sensueel zacht filter omhult ze en creëert een ongekend effect. De innovatieve textuur is romig en tegelijkertijd poederig.

De Chanel Rouge Allure Liquid Powder lippenstift is eenvoudig aan te brengen en de pigmentatie van de kleuren is zeer sterk. Een speciaal bestanddeel van de samenstelling zijn fijne oliën, die zorgen voor een fluweelzachte lippenhuid. De zeer fijn gemalen kleurpigmenten versmelten tijdens de reactie met de verzachtende oliën tot een tweede huidstructuur die perfect op de lippen past en die je niet voelt als je hem draagt. Hoewel het een vloeibare lippenstift is, droogt het Chanel Rouge Allure Liquid Powder de lippen niet uit. De unieke combinatie van fijne olie en de ultrasterke pigmenten zorgt voor zachte en matte lippen met een poedereffect dat in verleidelijke kleuren glanst.

Het kleurenpalet varieert van nude en roze tot sterk rode en verleidelijke bessentonen. Een kleurenschaal die anders meer bekend is van Chanel nagellakken. Een kleine hoeveelheid is voldoende om de Liquid Powder Lipstick perfect aan te brengen. Plaats de lippenstift in het midden van de onderlip en verdeel de rest van de verf met de ingebouwde schuiminbrenger.

Innovatief design zorgt voor een precieze toepassing - met of zonder spiegel

De nieuwe Chanel Rouge Allure Liquid Powder lippenstift is op het eerste gezicht in een klassieke Chanel buitenverpakking verkrijgbaar. Zwarte lakpet, met de grote bedrukte Chanel belettering in witte letters, is wereldwijd bekend en staat voor de hoogste kwaliteit in het premium make-up segment. De kleur van de lippenstift is duidelijk zichtbaar van buitenaf, omdat de lipsticklichaam in de betreffende kleur gekleurd is. Zo herkent men op het eerste gezicht welke kleur het is.

De lippenstift body is een absolute wereldprimeur die heeft Chanel ontworpen. De vorm doet denken aan een puntige markeerstift die zo goed in de hand ligt. Het innovatieve ontwerp maakt een bijzonder nauwkeurige toepassing mogelijk. De ovaalvormige schuimtip heeft in het midden een kleine opening waardoor de kleur van de lippenstift naar buiten wordt gedrukt. Een kleine hoeveelheid maakt een complete bestelling mogelijk. Dankzij de fijne schuimstructuur laat de applicator een fijne, poederige film achter op de lippen. De make-up wordt gecompleteerd door een zacht getekende finish die, afhankelijk van de kleur, kan variëren van sensueel tot zeer intens. Het werk is daarom altijd zeer eenvoudig en foutloos, met of zonder spiegel.

Van natuurlijk tot verleidelijk - de kleuren zijn even krachtig als haute couture.

De Chanel Rouge Allure Liquid Powder lippenstift is verkrijgbaar in verschillende kleuren die het alledaagse uiterlijk van verschillende verschijningsvormen bedekken. Naaktfanaten krijgen hier net zoveel geld als de "Dames in het Rood", die altijd roodachtige lippenstift gebruiken. De vloeibare lippenstift presenteert zich in een gekleurde buitenverpakking en is voorzien van een fluweelzachte coating. Lang zoeken in de handtas is nu verleden tijd.

De kleurenserie bestaat uit acht unieke kleuren die alle bestsellerkleurenspectra omvatten. De Chanel Rouge Allure Liquid Powder lippenstift in 950 Plaisir straalt levensvreugde en jeugdigheid uit. Deze roze tint heeft lichte nuances van koraal in zijn kleurstructuur en is een absolute zomerse tint. Vooral voor de gebruinde huid werkt Plaisir 950 Plaisir perfect. Je kunt hem bijzonder goed in de schijnwerpers zetten met lichte, witte kleren. Een frisse toon voor vrouwen van alle leeftijden.

De kleur 958 Volupté is duidelijk donkerder en kan in de herfst goed gedragen worden. Het heeft een paarse ondertoon en lijkt op het eerste gezicht fruitig als een wilde bes. Terwijl de klei 960 Avant-Gardiste veel meer aan Bordeaux doet denken en minder lila pigmenten bevat. Hij is als een rokerige donkerrode - verleidelijk en sexy tegelijk. De natuurlijke roze kleur van alledag is de toon 952 Évocation. Het kan gedragen worden op het werk en in het dagelijks leven, maar ook 's avonds op een gala-evenement.

Het tegenovergestelde van 952 Evocatie is de klank 954 Radicaal. Hij is sterk, oranje en staat voor pure levensvreugde. Met deze toon wordt u gezien en valt u op. Net als bij de Nuance Invinsible. Dit sexy rood is als de sportwagen onder de kleuren. Hij is sexy en dynamisch en schreeuwt om verleiding en kracht. Wie deze intense rode toon draagt, kan niet langer onzichtbaar zijn.

Alle kleuren kunnen goed met elkaar worden gemengd en in meerdere lagen over elkaar worden opgebouwd. Als u een bijzonder intensief kleurresultaat wilt, kunt u meerdere lagen lippenstift op elkaar aanbrengen. Voor droge lippen is het aan te raden om een lip peeling te doen voor het aanbrengen.