Meer informatie:

Innovatie en sensualiteit - Vloeibare lippenstift met poederachtig mat effect

Vorig jaar was het Metallic, dit jaar is het Mat met poeder effect. Achter de lippenstift van het jaar gaat een ware noviteit schuil. Het is nog nooit eerder gedaan. Chanel lanceert zelfs de Rouge Allure Liquid Powder, een vloeibare lippenstift met een poedereffect, en revolutioneert de schoonheidsindustrie met slechts één product. Poederlipsticks in poedervorm bestaan al enige tijd, maar vloeibare lipsticks met een poedereffect zijn nieuw. Chanel bewijst eens te meer hoe gemakkelijk het is om haute couture en cosmetica te combineren. Frisse kleuren met een vleugje luxe zijn wat men van Chanel gewend is. Maar deze Liquid-Lipstick collectie is zoveel meer. Het wikkelt de lippen al na de eerste applicatie in een fluweelzachte afwerking. De nieuwste innovaties en sterke kleuren worden hier gecombineerd tot een unieke lippenstift collectie. De poederachtige, matte afwerking zorgt voor een lange houdbaarheid en een aangenaam draagcomfort. De lippen zien eruit alsof ze verzacht zijn. Een sensueel zacht filter omhult ze en creëert een ongekend effect. De innovatieve textuur is romig en poederig tegelijk. De toepassing van Chanel Rouge Allure Liquid Powder Lipstick is eenvoudig en de pigmentatie van de kleuren is zeer sterk. Een speciaal bestanddeel van de samenstelling zijn de fijne oliën, die zorgen voor een fluweelzachte lippenhuid. De zeer fijngemalen kleurpigmenten versmelten tijdens de reactie met de verzachtende oliën tot een tweede huidtextuur die perfect op de lippen ligt en die je niet voelt bij het dragen. Hoewel het een Liquid Lipstick is, droogt het Chanel Rouge Allure Liquid Powder de lippen niet uit. De unieke combinatie van fijne olie en de ultrasterke pigmenten zorgt voor zachte en matte lippen met een poedereffect dat glanst in verleidelijke kleuren. Het kleurenpalet varieert van naakt en roze tot sterk rode en verleidelijke bessenkleuren. Een kleurenschaal die meestal bekend is van Chanel nagellak. Een kleine hoeveelheid is voldoende om de Liquid Powder Lipstick perfect aan te brengen. Plaats de lippenstift in het midden van de onderlip en verdeel de rest van de verf met de ingebouwde schuimapplicator.

Innovatief design zorgt voor een precieze toepassing - met of zonder spiegel

De nieuwe Chanel Rouge Allure Liquid Powder Lipsticks zijn op het eerste gezicht in een klassieke Chanel buitenverpakking. Zwarte patentkap, met de grote bedrukte Chanel-letters in witte letters zijn wereldwijd bekend en staan voor de hoogste kwaliteit in het premium make-up segment. De kleur van de lippenstift is duidelijk zichtbaar van buitenaf, aangezien de lipstickbehuizing in de betreffende kleur is gekleurd. Zo herkent men op het eerste gezicht welke kleur het is. De lipstick body is een absolute wereldprimeur, ontworpen door Chanel. De vorm doet denken aan een puntige highlighter die zo goed in de hand ligt. Het innovatieve ontwerp maakt een bijzonder precieze toepassing mogelijk. De ovale schuimtip heeft een kleine opening in het midden waardoor de kleur van de lippenstift naar buiten wordt gedrukt. Een kleine hoeveelheid maakt een complete bestelling mogelijk. Dankzij de fijne schuimstructuur laat de applicator een fijne, poederachtige film achter op de lippen. De make-up wordt aangevuld met een zacht getekende finish, die afhankelijk van de kleur kan variëren van sensueel tot zeer intens. De klus is daarom altijd zeer eenvoudig en foutloos met of zonder spiegel.

Van natuurlijk tot verleidelijk - de kleuren zijn even krachtig als Haute-Coutute

De Chanel Rouge Allure Allure Liquid Powder Lipstick Series is verkrijgbaar in verschillende kleuren die de alledaagse looks van diva's bedekken. Naakte fanatiekelingen krijgen hier net zo veel geld waard als de "Ladies in Red", die altijd roodachtige lippenstiften gebruiken. De vloeibare lippenstift wordt geleverd in een gekleurde buitenverpakking en heeft een fluweelachtige coating. Lang zoeken in de handtas behoort nu tot het verleden. De kleurenserie bestaat uit acht unieke kleuren die alle bestseller kleurenspectra dekken. De Chanel Rouge Allure Liquid Powder Lipstick in 950 Plaisir straalt levensvreugde en jeugdigheid uit. Deze roze tint heeft lichte nuances van koraal in zijn kleurstructuur en is een absolute zomertint. Speciaal voor de gebruinde huid 950 Plaisir werkt perfect. Je kunt hem bijzonder goed in de schijnwerpers zetten met lichte, witte kleding. Een frisse toon voor vrouwen van alle leeftijden. De kleur 958 Volupté is duidelijk donkerder en kan goed gedragen worden in de herfst. Het heeft paarse ondertonen en lijkt op het eerste gezicht fruitig als een wilde bes. Terwijl de klei 960 Avant-Gardiste veel meer aan Bordeaux doet denken en minder lila pigmenten bevat. Hij is als een rokerig donkerrood - verleidelijk en sexy tegelijk. De natuurlijke, alledaagse roze kleur is de toon 952 Évocation. Het kan gedragen worden op het werk en in het dagelijks leven, net zo goed als 's avonds op een gala-evenement. Het tegenovergestelde van 952 Evocatie is de klank 954 Radicaal. Het is sterk, oranje en staat voor pure joie de vivre. Met deze toon wordt u gezien en valt u op. Net als bij de Nuance Invinsible. Deze sexy rode is als de sportwagen onder de kleuren. Hij is sexy en dynamisch en schreeuwt om verleiding en kracht. Wie deze intense rode tint draagt, kan niet langer onzichtbaar zijn. Alle kleuren kunnen goed met elkaar worden gemengd en in meerdere lagen op elkaar worden opgebouwd. Als u een bijzonder intensief kleurresultaat wilt, kunt u meerdere lagen lippenstift op elkaar aanbrengen. Voor droge lippen is het aan te raden om een lippeeling te doen voor het aanbrengen.