Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Chanel's cosmetische producten voor moderne en onschadelijke lichaamsverzorging zijn ongetwijfeld een van de top producten beschikbaar op de markt tot nu toe. Dit wordt niet alleen gegarandeerd door de overweldigende geurcreaties, maar ook door de zorgvuldig geselecteerde en professioneel gecombineerde ingrediënten. De kostbare en uiterst luxueuze producten van de Chanel Précision Éclat huidverzorgingscreaties bevatten een rijkdom aan natuurlijke, voornamelijk plantaardige stoffen, evenals een selectie van kunstmatig geproduceerde stoffen, die door hun enorme effectiviteit en huidcompatibiliteit ideaal zijn voor een perfecte styling. Vrouwen die hun huid op jonge leeftijd willen voeden met de beste producten op het gebied van rimpel- en vitaliteitsvrijheid, mogen deze beautyproducten van de merknaam Chanel niet missen. volgens de informatie van de gerenommeerde fabrikant bevatten de respectievelijke producten extracten van de jojoba-plant, plantaardige cellulose, bloemengeuren, parfumadditieven, essences en bittere smaken van zowel sinaasappels als emulgatoren en water. Deze inhoud is vooraf getest op huidcompatibiliteit. Aangezien de geuren voornamelijk plantaardige extracten zijn, zijn er geen irritaties van de gevoelige vrouwelijke gezichtshuid, de individuele stoffen overtuigen door een aangename toepassing, die gekenmerkt wordt door het feit dat een homogene en zeer fijne toepassing en verdeling op de huid mogelijk is. Dit is vooral nuttig bij de behandeling van de zeer dunne huid rond de ogen. De make-up artiesten raden aan om deze huidverzorgingsproducten zeer dun aan te brengen en licht te tikken zonder de huid te wrijven. Bovendien kunnen huidlagen die te lijden hebben onder een gebrek aan vocht voldoende water opslaan. De huid wordt steeds strakker, gladder en egaler. De individuele Chanel Précision Éclat producten bieden ook een uitstekende basis voor het aanbrengen van poeder of make-up. Voor Chanel Précision Éclat schoonheidsverzorging is een egale, rimpelvrije huid absoluut noodzakelijk, omdat dit de enige manier is om een perfecte make-up te bereiken: met individuele cosmetische artikelen van de Chanel Précision Éclat design lijn zijn de energierijke en huidirriterende, vitaliserende en perfect voedende stoffen ingesloten in uiterst kleine microparels. Dit ondersteunt de huidverzorging van binnenuit. Bij het aanbrengen van de emulsies zijn de parels niet merkbaar en voelt de huid daarna ontspannen en verkwikt aan. Daarnaast zijn de vrouwen omringd door een heerlijk discrete en verzorgde geur.

Het design

De Chanel Précision Éclat verpakking, ontworpen in crèmig oud roze met een witte afwerking en een zwarte component, spreekt vrouwen aan die geïnteresseerd zijn in een zachte en zachte huidverzorging - afhankelijk van het feit of de Chanel Précision Éclat cosmetische product verpakking een tube of een kleine fles voor serum is - deze kleurontwerpen zijn altijd consequent gekozen. Op de voorkant staat het bekende merk "Chanel" in zwarte blokletters. Ook de productnaam Chanel Précision Éclat is in het zwart geselecteerd.

Het assortiment

Als multifunctioneel verzorgingsproduct is Chanel Précision Éclat Original Créme Éclat Maximum de perfecte keuze. De verzorging van de gezichtshuid is uitgebreid en met verschillende ingrediënten die direct na het aanbrengen door de huidcellen worden opgenomen. De huid ziet er verjongd en onberispelijk mooi uit. Met de consistentie van een rijk serum, kunnen klanten profiteren van de unieke effecten van Chanel Précision Éclat Original Serum Révélateur d'Eclat om hun teint te verfraaien en te vervolledigen. Chanel Précision Éclat Gommage Microperlé Gel Exfoliant Sublimateur is de perfecte zachte exfoliant om droge huidschilfers te verwijderen van gezicht, hals en decolleté en de huid ontvankelijk te maken voor speciale cosmetische toepassingen. Micropearls maken de huid niet alleen soepel en zacht. Het kan tegelijkertijd ook waardevolle verzorgingsstoffen opnemen.