Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Diepe verzorging met hoogwaardige actieve ingrediënten

De cosmetische producten voor een moderne en gezonde lichaamsverzorging behoren Chanel ongetwijfeld tot de topproducten die tot nu toe in de handel verkrijgbaar zijn. Dit wordt niet alleen verzekerd door de overweldigende geurcreaties, maar ook door de zorgvuldig geselecteerde en professioneel gecombineerde ingrediënten. De edele en uiterst luxueuze producten van de verzorgingscreaties Chanel Précision Éclat zijn uitgerust met een overvloed aan natuurlijke, overwegend plantaardige en een selectie van kunstmatig geproduceerde stoffen, die door hun enorme effectiviteit en huidverdraagzaamheid optimaal geschikt zijn voor een perfecte styling. Dames die hun huid willen verzorgen met de beste producten uit hun jeugd, zonder rimpels en vitaliteit, moeten niet zonder deze schoonheidsproducten van het Chanel merklabel.

Volgens de door de gerenommeerde fabrikant verstrekte informatie bevatten de respectieve producten extracten van de jojoba-plant, plantaardige cellulose, bloemengeurstoffen, parfumadditieven, essences en bittere aroma's van de sinaasappel, alsmede emulgatoren en water. Deze inhoud is eerder getest op hun huidvriendelijkheid. Aangezien de geuren overwegend plantenextracten zijn, is er geen irritatie van de gevoelige vrouwelijke huid van het gezicht. De afzonderlijke stoffen overtuigen door een aangename toepassing, die gekenmerkt wordt door het feit dat een homogene en zeer fijne toepassing en verdeling op de huid mogelijk is. Dit is vooral voordelig bij de behandeling van de zeer dunne huid rond de ogen. De visagisten raden aan om deze huidverzorgingsproducten zeer dun aan te brengen en licht in te smeren zonder de huid te wrijven. De rijkdom van deze cosmetica met jojoba leidt al snel tot een diepe regeneratie van de huid. Bovendien kunnen vochtarme huidlagen voldoende water opslaan. De huid wordt steeds strakker, ziet er gladder en gelijkmatiger uit. De afzonderlijke Chanel Précision Éclat producten vormen ook een uitstekende basis voor het aanbrengen van poeder of make-up. Voor de Chanel Précision Éclat schoonheidsverzorging is een gelijkmatige, rimpelvrije huid absoluut noodzakelijk, want alleen op deze manier kan een perfecte make-up worden verkregen.

In het geval van individuele cosmetische producten uit de Designer-lijn Chanel Précision Éclat zitten de energierijke en huidversterkende, vitaliserende en perfect voedende stoffen in extreem kleine microkorrels. Dit ondersteunt de huidverzorging van binnenuit. Wanneer de emulsies worden aangebracht, worden de parels niet gevoeld en voelt de huid fris aan. Bovendien worden de vrouwen omringd door een heerlijk discreet en goed onderhouden parfum.

Discrete verpakkingen voor kwetsbare producten

De crèmekleurige oude roze verpakking met een wit eindsegment en een zwarte component is Chanel Précision Éclat bedoeld voor vrouwen die geïnteresseerd zijn in een zachte en delicate huidverzorging. Afhankelijk van het feit of de verpakking van cosmetische producten Chanel Précision Éclat een buisje of een klein serumflesje is - deze kleurontwerpen zijn altijd een uniforme keuze geweest. Op de voorkant staat het gebruikelijke merklabel "Chanel " " in zwarte blokletters. De Chanel Précision Éclat productbenaming is ook in het zwart gekozen.

Van crème tot serum

Als multifunctioneel verzorgingsproduct is het Chanel Précision Éclat Original Créme Éclat Maximum product perfect. De gelaatshuid wordt volledig voorzien van verschillende ingrediënten, die direct na het aanbrengen door de huidcellen worden geabsorbeerd. De huid ziet er verjongd en onberispelijk mooi uit. Storende schaduwen onder de ogen verdwijnen onmiddellijk en het hele gezicht krijgt een vitale en frisse uitdrukking.

Door de consistentie van een rijk serum kunnen klanten profiteren van de unieke effecten van het Chanel Précision Éclat Original Serum Révélateur d'Eclat en hun teint verfraaien en perfectioneren. De werking van dit serum kan zeer goed worden versterkt door de huid te behandelen met Éclat Chanel Creme Original. Chanel Précision Éclat Gommage Microperlé Gel Exfoliant Sublimateur is de perfecte zachte peeling om droge huidschilfers te verwijderen van de gezichtshuid, hals en decolleté en de huid te absorberen voor speciale cosmetische toepassingen. De Micropearls maken niet alleen de huid soepel en zacht. Het kan ook waardevolle verzorgende stoffen tegelijkertijd opnemen.