Meer informatie:

Verzorging en basis voor een onberispelijke uitstraling

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige en zorgzame fundering, kunt u Les Beiges Embellisseur Belle Mine Hydratant niet voorbij de producten uit de serie Chanel komen. Deze foundation heeft een zachte textuur die snel absorbeert en zorgt voor een aangenaam huidgevoel. Het kan ook gebruikt worden voor dagverzorging, omdat het beproefde plantaardige ingrediënten bevat die de huid verzorgen en regenereren. De huid krijgt veel vocht en een egale, soepele en frisse teint.
De lichte textuur verwent de huid en laat haar ademen. De lichte dekkracht maakt de teint uniform voor een natuurlijke teint zonder maskereffect. De foundation beschermt de huid ook Chanel tegen negatieve milieu-invloeden en droogte. De gezichtshuid krijgt een frisse gloed en blijft de hele dag in vorm. Dit wordt onder andere verzekerd door minerale pigmenten, die een gezonde gloedboost geven aan de natuurlijke glans van de gezichtshuid. Daarnaast bevat de foundation Chanel hyaluronzuur, dat ervoor zorgt dat de huid langer vocht vasthoudt. Dit zorgt voor een langdurige toevoer van vocht. Ook het anti-aging effect wordt in deze serie niet verwaarloosd. De foundation bevat antioxidant Kalanchoë-extracten. In combinatie met de SPF 30 zonbeschermingsfactor beschermen ze de huid tegen veranderingen door hitte.
Alle producten in het assortiment Chanel Les Beiges Embellisseur Belle Mine Hydratant zijn dermatologisch getest en geschikt voor alle huidtypes. Ze worden ook aanbevolen voor de droge en gevoelige huid. De Stichting Chanel is ook eenvoudig en flexibel in het gebruik. De textuur wordt gedoseerd aan de vingertoppen en gelijkmatig verdeeld door middel van cirkelvormige bewegingen. Je gaat van het midden van je gezicht naar buiten en maakt de fundering glad om af te werken. Om de opaciteit te versterken, breng je de foundation Chanel aan met een kwastje en meng je de foundation van het midden van het gezicht naar buiten toe. Ook voor de voorbereiding van de make-up en huidverzorging Chanel Les Beiges Embellisseur Belle Mine Hydratant vertrouwen ze op de basis uit de serie.

Elegant en praktisch verpakkingsontwerp van de Embellisseur Belle Mine Hydratant Series

De producten uit de serie Chanel Les Beiges Embellisseur Belle Mine Hydratant bieden een elegant en praktisch verpakkingsontwerp voor alle zes kleurvarianten. Ze tonen een zwarte letters en het Chanel logo. Andere designelementen zijn weggelaten. De transparante verpakking maakt het mogelijk om de betreffende kleurvariant op het eerste gezicht te herkennen. Onder de zwarte kap verbergt zich de kop van de dispenser, waarmee u de inhoud schoon en nauwkeurig kunt doseren.
Na gebruik wordt de dispenser weer gesloten met het precies passende deksel. Hij is dus klaar voor transport. Met zijn handige en platte vorm past de Foundation Chanel comfortabel in elke zak. Het is daarom ook geschikt voor op reis of onderweg. In de badkamer zorgen de dispensers van de serie Les Beiges Embellisseur Belle Mine Hydratant voor een eenvoudige en discrete uitstraling. Vorm en kleurcombinatie garanderen een hoge herkenningswaarde.

Embellisseur Belle Mine Hydratant in verschillende versies voor hydratatie en priming

De serie Chanel Les Beiges Embellisseur Belle Mine Hydratant combineert verschillende topklasse funderingen. Alle producten worden gekenmerkt door een zachte en aangename textuur. De basis van de huid Chanel geeft veel vocht terug aan de huid en voorziet de huid van plantaardige actieve ingrediënten voor een egale, gladde en frisse teint. De gezichtshuid wordt verfrist en geregenereerd zodat lijntjes, oneffenheden en rimpels worden geminimaliseerd. Hiervoor worden antioxidant Kalanchoë-extracten en hyaluronzuur gebruikt. De teint krijgt een natuurlijke uitstraling zonder maskereffect. Daarnaast wordt een goede kleefkracht gecreëerd, die de basis vormt voor de make-up.
De producten uit de serie Chanel Les Beiges Embellisseur Belle Mine Hydratant kunnen ook worden gebruikt als dagverzorgingsproducten. Ze beschermen de huid effectief tegen droogte en schadelijke invloeden van buitenaf. De Stichting heeft bijvoorbeeld een zonbeschermingsfactor die de UV-straling in de zomer afstoot. De funderingen uit de serie Les Beiges Embellisseur Belle Mine Hydratant zijn verkrijgbaar in verschillende kleurnuances. De grote selectie maakt het mogelijk om een variant te vinden die het beste bij uw teint past.
Tinted Moisturizer Light creëert een lichte opaciteit en een transparante afwerking. Tinted Moisturizer Medium Light voorziet de huid van intensief vocht en is ideaal voor een lichte teint qua kleur. Tinted Moisturizer Medium is de juiste keuze voor een licht tot medium huidtype. De Tinted Moisturizer Medium Plus biedt speciale verzorging en dekking. Het voorziet de huid van voldoende vocht en belangrijke voedingsstoffen, vitaminen, sporenelementen en mineralen. Tinted Moisturizer Light Deep is geschikt voor medium tot donkere huidtypes. De foundation biedt een gemiddelde opaciteit en maakt de huid uniform. De Tinted Moisturizer Deep is bedoeld voor een donker huidtype. Het zorgt voor een egale, frisse en soepele teint. Alle producten van de serie Les Beiges Embellisseur Belle Mine Hydratant zijn bijzonder vriendelijk voor de huid en worden ook aanbevolen voor de droge en gevoelige huid. Ontdek ook getint vochtinbrengend licht, getint vochtinbrengend licht, getint vochtinbrengend medium licht, getint vochtinbrengend medium, getint vochtinbrengend medium plus, getint vochtinbrengend licht diep en getint vochtinbrengend vochtinbrengend diep uit de getinte vochtinbrengerserieChanel Les Beiges Embellisseur Belle Mine Hydratant .