Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Bij weer en wind: Deze mascara zit

Het concept van de serie Sensai 38°C Mascara is gebaseerd op de traditionele Japanse verzorgingsmaatregelen, die kunnen worden uitgevoerd met uitstekende natuurlijke producten zoals Japanse zijde en mineraalrijk water in de zuiverste kwaliteit. De professionele samenstelling van de afzonderlijke actieve ingrediënten bevat ook principes die al eeuwenlang zijn geworteld en erkend zijn in de dermatologie, die de huid helpen om een onberispelijke en gezonde conditie te bereiken.
KenaboSensai 's cosmetische ontwerpers verzamelen de ideeën voor hun creaties uit de ervaringen van Japanse vrouwen die zich altijd al mooi en jong hebben gehouden met natuurlijke hulpbronnen. De kennis van de medische wetenschappen, die is verwerkt in de selectie en zachte verwerking van de ingrediënten, is in deze context niet geheel betekenisloos. Stoffen zoals Koishimaru zijde en de rijke ingrediënten van het water uit natuurlijke warmwaterbronnen stromen in de verschillende producten van de schoonheidsserieSensai 38°C Mascara .
In de Koishimaru zijde is een speciaal zijdeproteïne, de zogenaamde fibroïne, gedetecteerd, die zijn wateroplosbaarheid in individuele processtappen krijgt. Na het extraheren van dit kostbare natuurlijke materiaal vindt de gecompliceerde verdere verwerking tot cosmetische producten plaats, die voldoen aan de hoogste normen van make-up artiesten en cosmetica. Tot deze eisen behoren ook het verwijderen van make-up zonder residu's en het eenvoudig aanbrengen. Door de verwerkte ingrediënten lost dit Sensai 38°C Mascara alleen op wanneer het bedoeld is.
Daarnaast wordt het merkproduct gekenmerkt door een lange houdbaarheid van de wimpers. De nadruk op de ogen door middel van hoogwaardige mascara, waarmee de wimpers waterdicht kunnen worden verlengd, speelt een belangrijke rol bij succesvolle make-up. Het Sensai 38°C Mascara is gemakkelijk aan te brengen. Er zijn geen knobbels of verklevingen. De wimpers zijn zijdezacht en fijn. Deze effecten kunnen alleen worden bereikt met de soepele vezels van natuurlijke zijde, een van de favorieten onder de zijdeproducten. Het Sensai 38°C Mascara wordt aangeboden in verschillende kleuren. Door de gladde textuur is elk wimperhaar perfect gemascaraed.
alle klanten beoordelen positieve
Sensai 38°C Mascara
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 4 klant adviezen

Commentaar van
Mijn favoriete mascara
Kanebo Sensai producten hebben een ding gemeen: uitstekende kwaliteit. Ook deze mascara is daarop geen uitzondering. En een prima prijs hier.
Commentaar van
super!
Deze wimpermascara van Kanebo is uniek! Ik draag contactlenzen. De mascara houdt perfect, ook bij het sporten. Kan ik graag verder aanbevelen! Gemakkelijk met water en reiniger te verwijderen.
Commentaar van
review
Ik wil alleen nog deze van Kanebo gebruiken. Plakt niet onder de wimpers, houdt de hele dag en geeft de ogen meer uitdrukking.

In zwart met details in goud

Bij de verpakking van de afzonderlijke producten hebben we gekozen Sensai voor de meest in het oog springende vormen en kleuren. Zowel de trendy en super-chic containers als de kleurrijk opvallende kartonnen buitenverpakking zijn bijpassende accessoires bij de koninklijke ingrediënten.
De kleuren van de Sensai 38°C Mascara ontwerpen verwijzen naar luxueuze en edele tinten, die worden vertegenwoordigd door de verschillende nuances van donkerbruin in discrete combinatie met gouden en zilveren ornamenten en letters. Deze selectie van kleuren is ook een onderscheidend kenmerk van alle producten uit Sensai de klassieke Japanse schoonheidsverzorging en weerspiegelt de verbinding met de klassieke Japanse schoonheidsverzorging.

Voor elk type de juiste kleur en vorm

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige en kleurintensieve mascara, dan moet je die Sensai 38°C Mascara kiezen. Deze unieke mascara is gegarandeerd olie- en waterbestendig. Zo harmonieert het uitstekend met make-up en gezichtsverzorging. Dit geeft de wimpers Sensai 38°C Mascara aanzienlijk meer volheid en elasticiteit. Bovendien biedt deze mascara een uitstekende beschermende werking. De fijne textuur omhult de wimpers zonder ze te belasten. De wimpers zijn betrouwbaar en duurzaam beschermd tegen weersinvloeden en schadelijke omgevingsomstandigheden. Het Sensai 38°C Mascara versterkt ook de wimpers en zorgt voor een gezonde groei en een natuurlijke volheid.
Zo kunt u ook na kort gebruik genieten van sterkere, langere en gezondere wimpers. De fijne textuur van de Sensai 38°C Mascara . Het is licht en romig zonder te druipen of af te brokkelen. Het is ook waterdicht en hittebestendig. Dit voorkomt dat de mascara in natte omstandigheden of bij hoge luchtvochtigheid smelt. Het Sensai 38°C Mascara versterkt en definieert de wimpers in een oogwenk en is perfect. Het resultaat is een gladde en stralende afwerking. Met deze mascara wordt de hele oogzone stijlvol maar discreet geaccentueerd. Het verzorgings- en make-upeffect Sensai 38°C Mascara gaat lang mee.
Daarnaast is de mascara oogheelkundig en dermatologisch getest. Deze mascara is ook ideaal voor mensen met een gevoelige huid of gevoelige ogen. Voor het aanbrengen van de mascara wordt een applicator met een fijn penseel meegeleverd. Het kan eenvoudig, snel en nauwkeurig worden toegepastSensai 38°C Mascara . De wimpers kunnen naar wens worden geaccentueerd en gedefinieerd. Om dit te doen, is het voldoende om de haren met de fijne borstel te trekken om ze te onderhouden en te structureren vanaf de wortel tot aan de punten.
Het wordt verwijderd Sensai 38°C Mascara met water dat minstens 38 graden warm moet zijn. De mascara Sensai is verkrijgbaar in zwart en bruin, zodat u uw wimpers gemakkelijk kunt afstemmen op de haarkleur. Het resultaat is een rondom perfecte look, waarbij de mascara van Sensai veel verschillende make-up variaties perfect op elkaar aansluiten. Ontdek ook voor een perfecte oogmake-up de waterdichte Sensai 38°C Mascara .