Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Het concept

Wie lange en perfect gebogen wimpers wil, heeft een speciale mascara nodig. Clinique High Impact Mascara heeft een lichte en aangename textuur die de wimpers niet belast. De mascara gaat lang mee zonder te afbrokkelen of te versmeren. Clinique High Impact Mascara verhoogt de wimperdichtheid en het wimpvolume en maakt het mogelijk om ze naar wens te definiëren. Bovendien zijn de wimpers ondergedompeld in intense en fascinerende kleuren en krijgen ze een zijdeachtige glans. Tegelijkertijd verzorgt en beschermt Clinique High Impact Mascara de wimpers. Ze zijn omgeven door een fijne laag die schadelijke milieu-invloeden betrouwbaar afwijst. Bovendien worden de wimpers van binnenuit versterkt en verzorgd. Dankzij een flexibel polymeer worden ze aanzienlijk elastischer en na korte tijd langer. Over het geheel genomen krijgen de wimpers meer krul, volheid en volume.

Clinique High Impact Mascara zorgt voor een gelijkmatige en stabiele structuur en heeft een langdurig effect. De kleurintensieve mascara zorgt voor een grote verscheidenheid aan looks en een onvergetelijke look. De oogheelkundig geteste mascara van Clinique kan eenvoudig en flexibel worden aangebracht, van de wortels tot aan de toppen. De meegeleverde borstel is hiervoor geschikt, waarmee u elke wimper kunt bereiken en wikkelen. Met fijne golvende bewegingen kunnen de wimpers naar wens worden gedefinieerd. Hun vorm blijft dan lang en betrouwbaar. Gebruik van Clinique Bottom Lash Mascara wordt aanbevolen voor de onderste wimpers. Gebruik Clinique High Impact Mascara voor prachtige wimpers rondom en een succesvolle oogmake-up.

Het design

De Clinique High Impact Mascara voedt, versterkt en definieert de wimpers van wortel tot punt. Dankzij de fijne textuur duurt het effect lang zonder druipen of afbrokkelen. Opvallend is ook het succesvolle verpakkingsontwerp van Clinique High Impact Mascara. De mascara is verkrijgbaar in slanke zwarte flessen met zilveren deksel. Het deksel bevat een fijn penseel voor het aanbrengen. Hiermee kunnen de wimpers nauwkeurig worden getekend en gevormd. Het compacte verpakkingsdesign en de geïntegreerde borstel zorgen ervoor dat Clinique mascara ook onderweg gemakkelijk te gebruiken is. De hoogwaardige mascaramascara uit de Clinique High Impact Mascara serie is te herkennen aan de zwarte flessen en het Clinique logo.

Het assortiment

Voor een allround succesvolle oogmake-up heb je een krachtige mascara nodig. De producten uit de Clinique High Impact Mascara Care serie geven de wimpers meer pit en volheid. Clinique mascara bedekt de wimpers met een fijne textuur zonder te druppelen, te besmeuren of te afbrokkelen. Al na een korte inwerktijd kan men tevreden zijn over duidelijk sterkere, gezondere en langere wimpers. Clinique High Impact Mascara kan ook worden gebruikt om de wimpers precies naar wens te definiëren. De structuur duurt lang. Daarnaast heeft Clinique mascara een uniek verzorgend effect. Van de punt tot de wortel zijn de wimpers volledig bedekt en beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

De waterdichte mascara van Clinique biedt een bijzonder langdurig effect, dat zelfs tijdens het douchen niet wordt uitgewassen. Een flexibel polymeer versterkt de wimpers van binnenuit. Ze worden al snel resistenter en elastischer. Zo krijgt u ook meer momentum voor een fascinerende look. De oogheelkundig geteste mascara verhoogt het volume en de volheid van de wimpers en biedt een uitstekende basis voor het creëren van verfijnde looks. Clinique High Impact Mascara is verkrijgbaar in de drie populaire kleuren 01 Zwart, 02 Zwart Bruin en Waterdicht 01 Zwart. Voor het eenvoudig, flexibel en gericht aanbrengen wordt bij de levering een fijn penseel meegeleverd, waarmee elke wimper nauwkeurig kan worden getrokken. Ook u kunt vertrouwen op Clinique High Impact Mascara voor professionele oogmake-up.

De commerciële

Voor de perfecte look: Clinique High Impact Mascara.