Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

De ogen, zeggen ze, zijn een spiegel van de ziel. De mascaravarianten van Helena Rubinstein Lash Queen ontwerpen de wimpers dan ook op dramatische wijze. Het concept van verschillende, meestal zwarte kleuren maakt het mogelijk om de vorm en beweging van de oogcontouren te accentueren zonder verdere make-up. Zo wordt elke oogwenk een onweerstaanbaar scenario dat bijna geen enkele toeschouwer kan ontvluchten.
De verschillende borstels die gebruikt worden om de Helena Rubinstein Lash Queen producten aan te brengen hebben een verlengend effect, waardoor de wimpers er dikker uitzien en er zelfs na een lange periode van gebruik een swingend effect krijgen. Helena Rubinstein voldoet daarmee ook aan de verdere eis van het merkconcept, namelijk het bereiken van een intensief schoonheidseffect met producten die goed hechten en goed worden verdragen. Vrouwen die veel belang hechten aan perfectie in hun schoonheidsverzorging gebruiken hiervoor Helena Rubinstein Lash Queen. De doelgroep wil de mooie kanten van het gezicht benadrukken met make-up, rouge, lippenstift, eyeliner en mascara en onweerstaanbare accenten met fijne details. Lange, mooi gebogen wimpers met een dichte verschijning zien er levendig en sensueel uit, zelfs zonder verdere schoonheidsproducten, zelfs zonder oogschaduw. Voor een elegante avond, maar ook voor een perfect gecultiveerde uitstraling in het dagelijks leven, is het voor veeleisende vrouwen belangrijk dat elk detail klopt. Een ander aspect, dat de doelgroep van Lash Queen by Helena Rubinstein erg aanspreekt, is de uitgebreide verpakking en de actieve ingrediënten, die door elk huidtype zeer goed verdragen worden. De mascaravarianten van Helena Rubinstein Lash Queen bevatten ultra pigmenten die de zwarte look nog intenser maken. Gevoelige ogen en contactlensdragers verdragen de zachte formule ook goed, waardoor de wimpers elke dag een mooie uitstraling krijgen. Afhankelijk van de uitvoering bevat de Mascara wascomplexen voor flexibiliteit of jojoba-olie voor soepelheid. In de waterdichte versies van Helena Rubinstein Lash Queen zorgen vitamine E en carnauba of bijenwas voor extra verzorging van de wimpers gedurende de dag.

Het design

De verpakking van alle mascaraversies is pure elegantie in goud en zwart. Een panterpatroon in goud siert de Exavaganza-serie van Helena Rubinstein Lash Queen en Feline presenteert zich in precies de tegenovergestelde kleur. De waterdichte mascara's zijn herkenbaar aan hun vergulde verpakking. Rond de sexy varianten zit een goudkleurige koffer met een zwart kantontwerp en een zwart slangpatroon op een gouden achtergrond heeft het merk gekozen voor de fatale mascara. De schroefdoppen zijn slank, maar een beetje "bochtig" voor een bijzonder dramatische verschijning. Het idee achter deze uitgebreide verpakking is dat zo'n hoogwaardige mascara een stevige metgezel is in uw avondtas en voor glamoureuze gelegenheden. Dankzij de stijlvolle hoes maakt het niet uit of anderen dan de gebruiker het ingenieuze ontwerp zien.

Het assortiment

Helena Rubinstein Lash Queen is een serie van verschillende mascara, die volgens sensuele, zelfbewuste thema's zijn onderverdeeld in individuele groepen. Dit omvat Perfect Blacks met hybride formule voor goed gedefinieerde wimpers. De sneldrogende textuur blijft permanent soepel en kan worden verwijderd zonder de wimpers te beschadigen. Mystic Blacks met ultrazwarte pigmenten zorgt voor een antiek wimpereffect. Helena Rubinstein Lash Queen's Mascara Mystic Blacks Waterproof is ook mystiek en nog duurzamer. Deze veegvaste en waterdichte textuur wordt aan beide zijden met borstels van verschillende dichtheden en lengtes aangebracht. Doordat de kleur rijkelijk over elk wimperhaar wordt verdeeld, ontstaat er veel wimpervolume, dat vele uren wordt vastgehouden.
De Feline serie van Helena Rubinstein Lash Queen is mooi en kleurrijk. Een daarvan is Feline Blacks 01 Black, een mascara met een ultra-diep kleureffect. De borsteltechnologie verdeelt de vloeistof gelijkmatig over kortere wimpers en zorgt zo voor meer volume en optische wimperverlenging. Feline Blacks 02 Brown biedt een natuurlijke bruine wimpertoon voor een natuurlijk volumineuze look. Tegelijkertijd krijgen de wimpers een langdurige soepelheid met voedende oliën en wassen. Helena Rubinstein Lash Queen heeft dezelfde textuur gecreëerd met Feline Blacks Waterproof 01 Black. Deze mascara bevat ultra kleurpigmenten en wasverzorging voor gladde, lange, mooi gebogen wimpers. Zelfs contactlensdragers kunnen Feline Extravaganza 01 Zwart dragen voor langdurig diep zwart. Het is oogheelkundig getest en wordt ook aanbevolen voor gevoelige ogen.
Het assortiment van Helena Rubinstein Lash Queen omvat de serie Fatal als verdere sub-serie. Fatal Blacks 01 Magnetic Black is een intens glanzend zwart met een romige, snel drogende textuur. De waterdichte versie Fatal Blacks Waterproof 01 Magnetic Black met gepatenteerde Python borstel tovert een glamoureuze wimperinslag tevoorschijn.
Natuurlijk wil Helena Rubinstein ook Lash Queen verleiden! Dit is wat Sexy Blacks 01 Scandalous Black doet in een verleidelijk kantdesign. De textuur vormt visueel een betoverende look en blijft aangenaam soepel. Sexy Blacks Waterproof 01 Scandalous Black biedt met een 90-60-90 borstel voor een bijzonder grondige kleurverdeling en zichtbaar vegend wimpervolume.