Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Hiermee heeft het merk Clinique Superbalanced Makeup een make-up ontwikkeld die een gelijkmatige dekking bereikt op een licht vette tot vette huid zonder een onaangename olieglans. De schoonheidsverzorging volgt het concept van een natuurlijk charisma. De textuur van de make-up is bijzonder goed aanpasbaar, zelfs op een gecombineerde huid met een verschillend droge huid. Waar een olieschijn gevreesd zou worden, wordt deze afgedamd zodat het geverfde gezicht gelijkmatig gematteerd is. Tegelijkertijd blijft de huid onder de balancerende textuur Clinique Superbalanced Makeup aangenaam soepel. De verschillende kleuren onderstrepen uw eigen teint voor een natuurlijk mooie uitstraling.

Tot de doelgroep van vrouwen Clinique Superbalanced Makeup behoren vrouwen met een normale huid, met een vette tot vette huid of met een gecombineerde huid. Zelfs gevoelige huidtypes verdragen de make-up zeer goed. Het kleurenpalet van de nuances varieert van zeer lichte tot bleke types tot rooskleurige of licht gebruinde huid tot vrouwen met een donkere huidskleur. Bij gebruik van het product profiteert de doelgroep van een vloeibare textuur die met een borstel of met de vinger wordt aangebracht. Na het drogen blijft er een glad huidgevoel over. Een vervelende olieglans ontwikkelt zich Clinique Superbalanced Makeup ook na enkele uren dragen niet. Omdat de werkzame stoffen in de textuur de stofwisseling van de huid controleren. Dit resulteert in een langdurige matte afwerking met een goede kleurdekking.

Clinique Superbalanced Makeup krijgt zijn goede opaciteit uit microfijne, heldere pigmenten. Dit pigmentpoeder verdeelt zich bijzonder gelijkmatig in een vloeibare textuur. Dit resulteert in een natuurlijk gelijkmatig kleureffect, ook in het gezicht, zoals in de neusgaten, kinkuilen of onder de lippenrand. De make-up bevat plantenextracten voor een goede vochtvoorziening van de huid. Deze worden ook goed verdragen door een gevoelige of problematische huid. Andere actieve bestanddelen die de eigen microcirculatie van de huid in Clinique Superbalanced Makeup evenwicht houden. Dit voorkomt een overmatige olieglans, die anders typisch is voor de vette huid. Al met al zorgt de lichte textuur ervoor dat de huid permanent zacht aanvoelt.

Het design

Een sierlijke, eenvoudig gevormde glazen fles verbergt de Clinique Superbalanced Makeup . Door de melkglasafdekking is de betreffende kleurnuance in bijna reële nuance gemakkelijk te herkennen. Een zilveren schroefstop sluit de flacons. Er is een fijne make-up kwast aan bevestigd, wat het ook gemakkelijker maakt om het product selectief aan te brengen. De belettering is zuinig, maar opvallend. Dit wordt bekroond door Clinique Superbalanced Makeup de dik bedrukte en langgerekte C als merklogo. Daaronder staat de merknaam, waaronder de exacte productnaam is gedrukt, goed tussen de balken. De totale compositie lijkt licht in deze compositie, die de lichtheid van de textuur en de toepassing ervan symboliseert.

Het assortiment

Het assortiment Clinique Superbalanced Makeup omvat nuances voor een bleke, rozige, licht zonnige en donkere teint. 01 Het assortiment bevat nuances voor een bleke, rooskleurige, lichtbruine en donkere teint. 01 Het bloemblaadje is een lichtbeige kleur in dit assortiment. Dit is geschikt als make-up voor een bleke of vrij lichte teint. Zelfs de gevoelige huid blijft urenlang soepel en onbezorgd onder de lichte textuur. 03 Ivoor is een wat donkerder, maar nog steeds medium heldere, licht rooskleurige zandtint. Clinique Superbalanced Makeup De actieve bestanddelen in de textuur zorgen voor controle en een betrouwbare vermindering van de olieschittering in de vette huid. 04 Cream Chamois, een roze, middelbruine tint. Dit kan spaarzaam worden aangebracht met de borstel of vingers. Dit geeft de teint een gelijkmatige uitstraling. 05 Vanille, een middelmatig licht zandkleurig met een rozeachtige tint, wordt ook gekenmerkt door heldere, mooie pigmenten met een zeer natuurlijk effect en een lange hechting op de huid. De volgende donkerdere nuance van Clinique Superbalanced Makeup de nuance is de nuance 06 Linnen. De medium lichtbruine tint voedt de huid met vocht en rijke pigmentatie. 07 Neutraal is bijna onzichtbaar voor de natuurlijke teint en bedekt op betrouwbare wijze oneffenheden. De kleur 08 bevat ook Clinique Superbalanced Makeup porseleinbeige met een fijne, gouden glans. De vloeibare textuur met goede ondoorzichtigheid is gemakkelijk uit te spreiden en werkt natuurlijk zonder maskereffect. De kleur 09 Sand is een middelmatig lichte goudkleurige tint. De gelijkmatige uitstraling met verzorgende actieve ingrediënten wordt aangevuld met actieve ingrediënten tegen ongewenste olieschade. 11 Zonnig is een zonnig-bruine tint in het kleurenspectrum van Clinique Superbalanced Makeup met een pigmenteffect als vers van een strandvakantie. 15 Golden, als een warme, zon-bruine tint, is nog zomerser en is de ideale make-up voor een natuurlijk sterke teint. Een vrij sterke nuance van 18 kruidnagel Clinique Superbalanced Makeup is een chocoladebruine make-up voor een donkere teint. Daarentegen is albast 27 een bijzonder lichte, delicate make-up met een zeer natuurlijk effect en een betrouwbare dekking.