Meer informatie:

Het concept

De Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Makeup SPF 10 is een absolute bestseller en al de favoriet van veel vrouwen. Tot 24 uur stop wordt beloofd, zodat zowel het dagelijks leven als lange nachten zonder problemen met perfecte make-up kunnen worden overleefd. Warmte en vocht zijn bestand tegen dubbele slijtage, waardoor het ideaal is voor actieve vrouwen of de warmere seizoenen. Eenmaal aangebracht, de Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Makeup SPF 10 formule belooft een goede grip, die ook niet af te wrijven op kleding. Er kan een gemiddelde opaciteit worden bereikt die betrouwbaar helpt bij kleine onvolkomenheden, roodheid of schaduwen. De teint is gebalanceerd en ziet er gelijkmatiger uit. Indien gewenst kunnen ook concealer en andere producten voor het gezicht worden gecombineerd.

De Estée Lauder Foundation heeft een halfmatte afwerking en ziet er dus heel natuurlijk uit. Er is geen maskeereffect dat kan optreden bij zeer poedervormige producten. Ook glijdt de make-up niet zo gemakkelijk als zeer glanzende variaties. Het satijne effect is vleiend voor vrouwen van alle leeftijden en helpt ook bij het verbergen van fijne rimpels en meer. De make-up wordt gecompleteerd door een breed-spectrumbescherming met een zonbeschermingsfactor SPF 10, die lichte zonwering biedt voor dagelijks gebruik en huidveroudering tegengaat die versneld wordt door schadelijke UV-straling. De formule is vrij van olie en parfum, waardoor het goed verdragen wordt en geschikt is voor vele huidtypen. Het is niet comedogeen en verstopt de poriën niet. Niet alleen vrouwen met een vette huid zullen dit waarderen. Het zeer brede kleurenspectrum biedt de juiste tint voor verschillende huidskleuren van zeer licht tot donker. Er zijn koelere, neutrale of warmere ondertonen, die de afstemming en een ideale aanpassing aan de individuele huidskleur vergemakkelijken. Van de Double Wear serie van Estée Lauder zijn er nog meer make-up en andere teint producten, die allemaal gekenmerkt worden door hun uitstekende duurzaamheid.

Het design

Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Makeup SPF Foundation is een vloeibare make-up. Daarom is het verpakt in een hoogwaardige fles en heeft een smalle opening. Het kan op de rug van de hand of direct op een cosmetische spons of borstel worden geplaatst. De fles is gemaakt van satijn glas en ziet er zeer elegant uit. Tegelijkertijd is hij minder gevoelig voor vingerafdrukken, waardoor hij ook na dagelijks gebruik schoon en slipvrij is. Een hoog, rond deksel sluit de vierkante fles. Het metallisch glanzende goud vormt ook een visueel contrast met de matte verpakking. Naast het Estée Lauder-logo en de letters wordt de volledige productnaam Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Makeup SPF 10 op de verpakking gedrukt. Door het glas is de betreffende kleurnuance te zien en is altijd een overzicht van de actuele vulhoeveelheid gegarandeerd. De bijgeleverde kartonnen verpakking is typisch voor Estée Lauder in het nachtblauw en heeft bovendien goudkleurige accenten, die het geheel completeren.

Het assortiment

De Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Makeup SPF 10 is een duurzame basis voor een perfecte teint. Het creëert een zeer natuurlijk ogende teint en verbergt kleine onvolkomenheden en kleurfouten dankzij het medium dekkend vermogen. Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Makeup SPF 10 is een echte favoriet bij veel gebruikers, niet alleen in het Estée Lauder-gamma, maar ook bij het vergelijken van verschillende primers. Dit is ook te danken aan de zeer gevarieerde kleurkeuze, die niet alleen zeer licht tot zeer donker, maar ook veel verschillende ondertonen omvat. Dit vergemakkelijkt de keuze van de individueel perfecte toon. De kleurcode geeft algemene oriëntatie. Het eerste cijfer geeft een classificatie van de algemene helderheid aan, hoe hoger het cijfer, hoe donkerder de kleurgroep. De letters N voor neutraal, C voor koel, d.w.z. koud en W voor warm markeren de ondertoon. Het laatste cijfer geeft de gradatie binnen de kleurgroep aan, hoe hoger deze is, hoe donkerder de nuance. Beginnend met de lichtste tinten is er de koele en lichtgele Estée Lauder Double Wear-in-Place Makeup SPF 10 1C1 Cool Bone, de neutrale ivoren toon 1N1 Ivoornieuw en de rozeere 1N2 Ecru.

Iets donkerder met Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Make-up 2C2 Pale Amandel en 2C3 Fresco met roze ondertonen. 2C1 Pure Beige is daarentegen iets geler, maar nog steeds koeler. Een neutrale toon voor veel dames van het Centraal-Europese type is Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Makeup SPF 10 2N1 Desert Beige. Aan de warmere kant is 2W2 rotan alvorens naar de medium nuances. Koelbox en roze is Estée Lauder Dubbel Draag Verblijf op de Vloer Make-up 3C2 Kiezel, donkerder en meer gelig is 3C3 Zandbar. De tegenhanger bij warme subtonen is 3W2 cashew, terwijl 3N1 ivoor beige neutraal is. Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Makeup SPF 10 4C1 Outdoor Beige en 4C2 Auburn gaan verder in het donkerdere kleurenspectrum. De neutrale versies zijn 4N1 Shell Beige en 4N2 Spiced Sand, ideaal voor vrouwen met een donkerdere of gebruinde teint. De formule is vrij van olie en parfum, waardoor deze bijzonder goed verdragen wordt. Dit is ook dermatologisch getest. Het is niet comedogeen en verstopt de poriën niet. De lichtzonwering met SPF 10 beschermt bovendien tegen schadelijk zonlicht in het dagelijks leven, dat tekenen van huidveroudering kan versterken.