Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten  ·  Prijs van het goedkoopste product in de serie Estée Lauder Advanced Night Repair

Het concept

Als u iets wilt doen aan lijntjes en rimpels, neem dan een kijkje bij het Estée Lauder Advanced Night Repair assortiment. Deze intensieve behandeling maakt de huid vrijwel 's nachts glad en strakker. Estée Lauder Advanced Night Repair-serums worden snel geabsorbeerd en hebben een onmiddellijk effect. Ze verminderen rimpels, lijntjes en andere tekenen van huidveroudering en zorgen voor een gladde, jeugdige en stralende teint. Het resultaat is een gladde en soepele teint. Estée Lauder Advanced Night Repair verzorgt ook de huid met geselecteerde plantaardige actieve ingrediënten en hydrateert deze. De huid wordt van binnenuit versterkt en de natuurlijke regeneratie wordt gestimuleerd.

Op deze manier maakt Estée Lauder Advanced Night Repair de huid beter bestand tegen ongunstige omgevingscondities en stress. Estée Lauder Advanced Night Repair sera zijn klinisch en dermatologisch getest. Ze zijn geschikt voor alle huidtypen. Bovendien is Estée Lauder Advanced Night Repair eenvoudig en effectief in gebruik. Het serum wordt gelijkmatig op de gereinigde huid aangebracht. Het is voldoende om een paar druppels te bestrooien met de meegeleverde pipet en ze zachtjes uit te spreiden over de hals en het gezicht.

De oliehoudende serums van Estée Lauder Advanced Night Repair hebben een verfrissend effect en kunnen worden gebruikt als een intensieve behandeling van twee weken. Bij regelmatig gebruik wordt de huid merkbaar glad, zacht, soepel en beter bestand tegen vocht. Estée Lauder Advanced Night Repair is bijzonder ontspannend voor de gevoelige huid die wordt blootgesteld aan ozon, UV-straling of stress. Ontdek de Estée Lauder Advanced Night Repair serums voor een ontspannende en zeer effectieve anti-aging behandeling.

alle klanten beoordelen positieve
Estée Lauder Advanced Night Repair
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 4 klant adviezen

Commentaar van
zeer effectief
Het serum is zeer aangenaam in de samenstelling, trekt goed in en werkt effectief in combinatie met de oog-gel. Je hebt de volgende morgen minder rimpeltjes rondom de ogen.
Commentaar van
geweldig super tevreden
Voor een oudere huid is dit zeker aan te bevelen Mijn huid wordt strakker , voelt goed aan . Eerste flesje nu leeg zie echt het verschil .En ga zeker weer nieuwe bestellen . Zelfs de schoonheids specialist zag het verschil van mijn huid. We prijzig maar het zeker waard top produkt
Commentaar van
Heerlijk!
Het serum is mijn absolute favoriet. Het is licht, plakt niet en verzorgt de huid rijkelijk. De huid herstelt zich tijdens de nacht. Een fanatstisch product vanaf 35 jaar. Beveel ik graag aan.

Het design

De Estée Lauder Advanced Night Repair serums fungeren als een ontspannende intensieve behandeling voor een gestresste huid. Lijnen, rimpels en alle andere tekenen van huidveroudering worden na korte tijd merkbaar verminderd. Ook het design van de verpakking is indrukwekkend.

De bruine flessen overtuigen met afgeronde hoeken en brengen de onderscheidende kleur van de serums tot hun recht. In de schroefdop is een pipet geïntegreerd voor praktisch gebruik. De compacte serums zijn ook geschikt voor op reis of onderweg. Estée Lauder Advanced Night Repair is te herkennen aan de elegante bruine flessen en het Estée Lauder logo.

Het assortiment

Estée Lauder Advanced Night Repair is een zeer effectieve schoonheidsbehandeling die van de ene op de andere dag een uitstekende anti-aging werking heeft. Het concentraat heeft een zachte textuur en wordt snel geabsorbeerd. Het geeft de huid blijvende hydratatie en beschermt haar van binnenuit tegen uitdroging en schadelijke milieu-invloeden. Rimpels, lijntjes en andere tekenen van huidveroudering worden snel en betrouwbaar verminderd. Dit resulteert in een gladde, frisse en soepele huid.

Estée Lauder Advanced Night Repair zorgt ook voor een glanzende en egale teint. Estée Lauder Advanced Night Repair serums bieden bijzonder betrouwbare bescherming tegen UV-straling, ozon en stress. Deze negatieve beïnvloedende factoren worden snel gecompenseerd door het zeer effectieve concentraat. Bovendien versterkt regelmatig gebruik de huid en versnelt het de regeneratie. Estée Lauder Advanced Night Repair is dermatologisch en klinisch getest. Het is huidvriendelijk en kan worden aanbevolen voor alle huidtypen.

Bijzonder opmerkelijk is de eenvoudige en flexibele toepassing. Voor een optimaal effect druppelt u met de pipet enkele druppels op de huid en wrijft u deze gelijkmatig aan. Als alternatief kan het serum ook tussen duim en wijsvinger worden gewreven en vervolgens in de huid van de hals en het gezicht worden gemasseerd. Het zeer effectieve olieconcentraat van Estée Lauder wordt bijzonder gewaardeerd. De Intensive Recovery Ampoules bevatten een hoog geconcentreerd werkzame stof serum in de perfecte concentratie. Het kan elke avond op de huid van de hals en het gezicht worden aangebracht en maakt ze binnen twee weken aanzienlijk steviger, gladder en gladder. Ontdek de vocht- en antiverouderingsmiddelen van Estée Lauder Advanced Night Repair.

De commerciële

Advanced Night Repair van Estée Lauder geeft de huid het signaal dat het tijd is voor regeneratie - zodat je elke dag wakker wordt met een prachtige huid.