Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Het concept

De Moisture Surge serie is ontwikkeld door Clinique om een perfecte hydratatie van de huid te verzekeren. De producten in dit assortiment zijn geschikt voor dag- en nachtverzorging. De normale huid is optimaal voorzien van vochtinbrengende actieve ingrediënten. Tegelijkertijd zorgt de olievrije formule van Moisture Surge ervoor dat er geen vervelende glans op het gezicht komt. Droge en zeer droge huid geniet van het extra intensieve vocht. De producten van de Moisture Surge lijn ontwikkelen en behouden hun heilzame werking gedurende een lange periode van 24 uur.
Antioxidanten zorgen ervoor dat naast de diepe penetratie van waardevolle ingrediënten zoals aloë- en algenextracten, de natuurlijke huidbarrière wordt versterkt. Schadelijke milieu-invloeden hebben geen kans meer om de huid te beschadigen. Chronische irritaties veroorzaakt door een verkeerde verzorgingsreeks kunnen ervoor zorgen dat de huid reageert met rimpels, oneffenheden en roodheid. De gevoelige huid is daarom bijzonder tevreden dat alle huidverzorgingslijnen van Clinique vrij zijn van parfums en geuren. De kans op allergische reacties en storende huidirritaties wordt zo vanaf het begin geminimaliseerd.
Bovendien worden in de producten van het Franse bedrijf geen allergene stoffen gebruikt. Uitgebreide producttests zorgen ervoor dat de huid van de gebruikers profiteert van de effectieve ingrediënten - zonder storende bijwerkingen. Dit blijkt ook uit de Moisture Surge, die het gezicht na het aanbrengen direct frisser doet aanvoelen. Het resultaat is een stevige, gladde huid met een gevoel van optimale verzorging. Droogheidsrimpels en ruwe plekken behoren tot het verleden. Kleine roodheid en oneffenheden worden onmiddellijk gecompenseerd.
De gehele serie is ontworpen om een stralende huid te garanderen voor vrouwen van alle leeftijden ondanks stress. De gebruikers zijn van generatie op generatie enthousiast over de producten. Terwijl klanten ouder dan 20 jaar vooral bezig zijn met het in evenwicht brengen van de droge huid met de glans van de T-zone, zijn gebruikers in hun beste jaren blij dat Clinique Moisture Surge een onmiddellijke frisheid boost geeft aan het gezicht.
alle klanten beoordelen positieve
Clinique Moisture Surge
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen

Commentaar van
Clinique Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator 50ml
De namen die Clinique aan zijn producten geeft zijn net zo ingewikkeld als de samenstelling. Ik gebruik het product al jaren en ben er erg tevreden over. Maar het is moeilijk online te vinden omdat zo veel andere namen hie rop lijken, ook van Clinique zelf...
Commentaar van
aan te bevelen
Super product. Hydrateerd de hele dag. D huid voelt fris aan. Kan ook over make-up gedragen worden en trekt heel snel in. Ik ben zeer tevreden. Maaakt de huid niet vet.

Het design

De vier verschillende producten van de Clinique Moisture Surge serie zijn uniform ontworpen op een harmonieuze manier. De sproeidispenser Vochtoverspoeling gezichtsspray dorstlesser is praktisch in zijn slanke, ronde vorm. Het past in uw handtas en weegt uw bagage niet onnodig dankzij de plastic hoes.
Net als Cream, Cream Gel en Overnight Mask is deze Clinique productlijn te herkennen aan de delicate rosé toon van de verpakking. De gespen glanzen in edel zilver en zijn gemakkelijk los te schroeven en opnieuw te sluiten. Op deze manier worden de edele inhoudsstoffen optimaal beschermd en beschermd tegen contaminatie. De productnaam, voorzien van de handtekening van de fabrikant, is duidelijk zwart zichtbaar in de kroezen.

Het assortiment

De verschillende producten van Clinique Moisture Surge zijn perfect op elkaar afgestemd. Een echte allrounder is de basis: Moisture Surge Intense Thirst Relief. Volgens Clinique kan het gebruikt worden als dag- of nachtverzorging en als een rijk zorgmasker. Als masker wordt de zachte crème gewoon royaal op het gezicht en de hals aangebracht. Na slechts vijf minuten aanbrengen voelt de huid volledig ontspannen aan. De actieve ingrediënten dringen diep door in de bovenste huidlagen en beschermen deze van binnenuit.
De elastische, fluweelzachte huid is ook het resultaat van de hydraterende hydratator die de hydratatie versterkt. De Greme-Gel zorgt voor een speciale frisheid vanaf het eerste gebruik. Daarom is de hydrator een welkome aanvulling op en uitbreiding van de serie, vooral in de zomer. De zeer droge, droge en gevoelige huid wordt van extra vocht voorzien. Een echte boost van frisheid kan worden verwacht met de Moisture Surge Face Spray Thirsty Skin Relief. Het kan direct op de make-up worden gespoten in de ochtend voor het aanbrengen van de make-up of ertussen. Olievrij en met aloë de spray verwent het gezicht op dagen vol stress en hectiek. Een enkele spray zorgt voor een korte, verfrissende pauze in het dagelijks leven.
Het nachtelijke masker van de Vochtoverleving is een expert in regeneratieve zorg speciaal voor de nacht. Het masker wordt vooral aanbevolen voor de gevoelige, droge huid. Het wordt snel na het aanbrengen opgenomen en zorgt ervoor dat de huid 's ochtends tijdens een diepe nachtrust als pasgeboren aanvoelt. Het gezicht ziet er onmiddellijk na het opstaan zacht, stevig en glad uit. Dit wordt gewaarborgd door actieve bestanddelen uit algen, vers aloëwater en rijke proteïnen, die deel uitmaken van de vochtgolfreeks. De opname van vocht door de huid wordt verhoogd door het nachtelijk masker en het vermogen van de huid om vocht te binden en vast te houden.