Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

De oplossing voor een langere levensduur van foundation, lippenstift en oogschaduw

Een hydraterende formule met water en zuivere zijde-extracten maakt het Sensai Base de perfecte basis voor een gelijkmatige make-up. Het Japanse bedrijf Sensai heeft zich tot doel gesteld om de natuurlijke schoonheid van vrouwen te behouden en te ondersteunen. Daarnaast werd het verzorgende effect van de kostbare Koishimaru zijde onderzocht en gebruikt voor de Sensai lijn: Producten voor reiniging, verzorging en decoratieve cosmetica bieden een innovatief anti-verouderingsconcept. De kennis over de verzorgende zijde-extracten komt voort uit het begin van het bedrijf als producent van zijdedraden. Om de make-up er gelijkmatiger uit te laten zien, het aanbrengen te vergemakkelijken en de duurzaamheid te verbeteren, zijn er verschillende primers ontwikkeld, die na de huidverzorging als basis worden aangebracht. Vooral bij een droge of rijpere huid kunnen cosmetische producten zich sneller vestigen in fijne rimpels of poriën. Om dit te voorkomen, kunnen de Sensai Base producten in het hele gezicht of selectief worden bewerkt. Ze zorgen voor extra vocht en maken de teint gladder. De huid ziet er steviger, gladder en dus stralender uit.
alle klanten beoordelen positieve
Sensai Base
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
Geweldige hydraterende creme
Deze creme biedt een goede ondergrond voor make-up. Omdat ik een zeer droge huid heb is deze creme voor mij een must.

Het design

Bij het verpakken van Sensai Base producten ligt de nadruk op gebruiksgemak. Alle verzorgingsproducten zijn ontworpen voor dagelijks gebruik en het verwijderen wordt vergemakkelijkt door royale kroezen of praktische sprays met pompverstuiver. Naast wit domineren ook zwart en goud als accentkleuren, net als de andere Sensai producten voor verzorging, reiniging en make-up. De eenvoudige belettering rondt het eenvoudige en elegante ontwerp af.

Het assortiment

De Sensai Base producten bevatten verschillende primers die ontworpen zijn voor gebruik voor het aanbrengen van make-up. Ze helpen bij het egaliseren van de teint, vullen kleine rimpels op en verbeteren de duurzaamheid van de foundations en cosmetische producten die daarna worden aangebracht. Volgens de Sensai filosofie voorzien ze de huid van extra vocht door het ingesloten water en het extract van Koishimaru zijde. Sensai Base Lift Up Base SPF 15 wordt na het hydrateren op het hele gezicht aangebracht. De lichte formule maakt de huid gladder, egaliseert onregelmatigheden en maakt de teint steviger en frisser. De lichte zonbeschermingsfactor beschermt ook tegen schadelijke UV-stralen in het dagelijks leven en de daaruit voortvloeiende vroegtijdige veroudering van de huid of ouderdomsvlekken. Een kleine hoeveelheid kan uit de praktische buis worden verwijderd en vervolgens in cirkelvormige bewegingen op het gezicht worden aangebracht. Leg de handen weer aan en druk ze Base zachtjes in. De Sensai Base Skin Focus Corrector is een praktische correctiepen die gebruikt kan worden om probleemgebieden selectief te corrigeren. Diepe rimpels, lijnen, maar ook poriën kunnen door de applicatie worden opgevuld en zo optisch uitgebalanceerd.
De slanke pen maakt economische dosering mogelijk en is ook perfect voor dames die de eerste tekenen van huidveroudering willen verbergen. De crèmige consistentie van de corrector maakt het gemakkelijk om het product gelijkmatig te bewerken en de hydraterende formule met water en zijde-extracten verzorgt ook de huid. Voor de gevoelige oogzone is er het Sensai Base ooglidBase . Vooral rond de ogen kunnen de eerste rimpels zich vroeg vormen en zo zorgt de verzorgende basis voor extra vocht. Hierdoor ziet de huid er stralender en steviger uit. De zijde-extracten die het bevat geven het een natuurlijke, parelachtige helderheid, die zorgt voor een stralende en jongere teint. De basis wordt zachtjes op de oogleden gedebiteerd alvorens oogschaduw en oogmake-up aan te brengen. De ringvingers worden hiervoor het beste gebruikt, omdat ze minder druk uitoefenen op de gevoelige huid. De crèmige basis helpt ook om de opaciteit en helderheid van de oogschaduwen te versterken.