Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Clarins SOS Primers geven de teint een nieuwe impuls en helpen de teint in balans te brengen en te corrigeren. Een bleke teint, roodheid, onregelmatigheden, pigmentvlekken en nog veel meer kunnen de huid er onrustig en ongelijkmatig uit laten zien. Vaak bedekken regelmatige make-ups niet betrouwbaar genoeg of moeten ze te dik worden gelaagd om het gewenste resultaat te bereiken. Werken met kleurcorrectie is effectiever. Aanvullende kleuren helpen onvolkomenheden in de zin van de kleurtheorie te neutraliseren. Op deze manier creëren ze een ideale basis voor de volgende make-up. Clarins SOS Primers bevatten ook verzorgende actieve ingrediënten en kunnen de houdbaarheid van de Foundation verlengen.
Diverse huidproblemen kunnen worden aangepakt. De witte versie geeft de huid meer glans en is daarom een goede keuze voor elke look. De vermoeide huid wordt verkwikt met de roze versie, terwijl perzik de violette verkleuring neutraliseert. Dit kan zowel kleine aders als donkere cirkels rond de ogen. Pigmentvlekken kunnen niet alleen op oudere leeftijd voorkomen. De lichtblauwe vorm wordt gecompenseerd door de kleur koraal. Een geelachtige en bleke huid wordt vaak geplaagd door schadelijke milieu-invloeden. De lavendelkleur geeft het een helderder, neutraler tint. Een echte klassieker voor kleurcorrectie is groen. Het compenseert roodheid en kan daarom worden gebruikt als deklaag voor diverse huidproblemen, waaronder rode onzuiverheden.
De huid ziet er gekalmeerd uit. De primers kunnen op het hele gelaat worden aangebracht of alleen op de aangetaste plaatsen. Natuurlijk kunnen ze ook gecombineerd worden om de hele teint te corrigeren. Als voedend en hydraterend extract bevatten ze biologische strandlelies. Het Clarins Anti-Pollution Complex versterkt ook de huid in de dagelijkse strijd tegen milieuvervuiling.
De primers hebben een zeer lichte textuur zodat de huid verder kan ademen. Het is een olievrije vloeistof die geschikt is voor alle huidtypen. De High Lumitech technologie met zacht gefocusseerde pigmenten en parelmoer zorgt voor een optimale verspreiding van invallend licht en leidt zo kleine foutjes optisch af.

Het design

Clarins SOS Primers worden verpakt als praktische buisjes. Toch hebben ze een pompdispenser geïntegreerd voor hygiënisch en eenvoudig doseren. Deze wordt extra beschermd door een afdekking. De robuuste vorm van kunststof kan ook worden meegenomen om de teint onderweg op te frissen.
Elke kleurvariant is in de betreffende nuance uitgevoerd. Er is dus geen gevaar voor verwarring als je er meer dan één hebt. De glanzende metallic, goudkleurige details op de sluiting passen precies bij de designstijl van het merk Clarins. De productnaam SOS Primer en nadere details over de werking van de verf zijn in het wit op de voorkant van de tube af te lezen. Dit vergemakkelijkt het aanbrengen en de keuze van de kleur van de primer.
Dit zijn preprimers die voor de eigenlijke fundering worden aangebracht als eerste stap van de make-up routine. Ze kunnen de duurzaamheid van de foundation verbeteren en zijn vooral goed te combineren met romige en vloeibare make-ups. De fijne textuur is gemakkelijk aan te brengen en is geschikt voor alle huidtypen.

Het assortiment

Clarins SOS Primers combineren een langdurige basis voor de foundation, verzorgende eigenschappen en betrouwbare kleurcorrectie. Elke huid heeft andere probleemgebieden en vaak kan make-up ze niet verbergen. Het antwoord is kleurcorrectie, waardoor de teint een egale kleur krijgt en verkleuring wordt geneutraliseerd. De verschillende nuances kunnen worden gebruikt op het hele gezicht, op de getroffen gebieden of in combinatie. Zo kan elke teint individueel worden gecorrigeerd.
De Clarins SOS Primer 00 Universal Light geeft elke huid een nieuwe frisheid. Wit onderstreept de uitstraling en verspreidt het invallende licht optimaal. Soft Focus pigmenten en parelmoer helpen donkere vlekken te verminderen en zo de huid optisch helderder te maken. Moeite, lichtgrijze huid kan worden ververst met Clarins SOS Primer 01 Rose. Deze nuance is ook geschikt voor het hele gezicht. Paarse cirkels rond de ogen of doorschijnende aders kunnen worden geneutraliseerd met Clarins SOS Primer 02 Peach. Het is een licht perzikkleurige beige toon. Blauwappigere pigmentvlekken en verkleuringen kunnen worden gecorrigeerd met Clarins SOS Primer 03-koraal. De koraaltint neutraliseert en laat de teint er gelijkmatiger uitzien. Clarins SOS Primer 04 Green is de oplossing voor roodheid en roodheid. Groen fungeert als complementaire kleur en neutraliseert rood. De teint lijkt onmiddellijk gekalmeerd en de make-up kan er gemakkelijk overheen worden aangebracht. De dagelijkse blootstelling van de huid aan omgevingsinvloeden of stress en vermoeidheid kan de teint er bleek of gelig uit laten zien. De Clarins SOS Primer 05 Lavendel met zijn lavendeltoon helpt dit te compenseren. De huid ziet er helderder en gerevitaliseerd uit.
Clarins SOS-primers bevatten ook een botanisch extract. Beach lelie hydrateert de huid en zorgt voor een langdurig aangenaam huidgevoel. Het Antivervuilingscomplex, exclusief ontwikkeld door Clarins, beschermt tegen vrije radicalen en andere milieuvervuilende stoffen die de huid dag in dag uit kunnen verzwakken. De primers zijn geschikt voor alle huidtypen en worden gebruikt onder make-up. Maar de praktische en makkelijk te vervoeren buizen zijn ook geschikt voor verfrissing.