Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Het concept

Heldere en expressieve ogen zijn de juwelen van elke vrouw. De Clinique Quickliner for Eyes eyeliner maakt de perfecte eyelidlijn tot een eenvoudig en creatief genot. Naast de vier klassieke eyeliner-kleuren zijn er ook andere tinten verkrijgbaar. De geïntegreerde spons applicator maakt variaties in kleuraanbrenging mogelijk. Een contrastrijke oogmake-up met glamoureuze effecten voor elke gelegenheid en elke outfit wordt een individuele uitdrukking van persoonlijkheid.

Het merk Clinique komt van Estée Lauder en staat voor de hoogste kwaliteit cosmetica met de beste huidcompatibiliteit. Clinique producten worden vaak gebruikt door professionals zoals make-up artiesten en make-up stylisten voor acteurs. Als u uren voor de camera of op het podium in perfecte make-up staat, moet u gevrijwaard zijn van allergische huidreacties en irritaties. De producten van Clinique hebben de professionals hier al lang overtuigd. Dermatologen raden ook Clinique producten aan voor de verzorging van de gevoelige of problematische huid. Voor Clinique is het een bedrijfsfilosofie om alle producten te laten ontwikkelen door dermatologen en meermaals te laten testen op allergene substanties. Daarom zijn Clinique-producten 100 armvrij, omdat veel huidirriterende stoffen in parfum verborgen zitten. Waar mogelijk gebruikt Clinique geen synthetische ingrediënten voor de vervaardiging van haar cosmetische producten. Dit is met name belangrijk voor de gevoelige zone voor de ogen. De Clinique Quickliner for Eyes wordt 's ochtends één keer aangebracht en geeft de ogen 12 uur lang een stralend uiterlijk zonder dat de kleur of contour hoeft te worden ververst. Of het nu op het werk is, tijdens het sporten of 's avonds: de ogen zijn perfect op elkaar afgestemd, zelfs tijdens een actieve levensstijl. Hoogwaardige ingrediënten garanderen duurzaamheid en kleurechtheid zonder te lopen of vlekken. De kleurapplicatie van de eyeliner heeft een romige consistentie en intensieve kleurdensiteit. De kleuren schitteren zijdezacht op de huid. Een zacht getrokken lijn op het ooglid bepaalt de contour van het oog en versterkt de kleur van het oog. Het uitzicht glanst en ziet er natuurlijk fris uit. De ooglidlijn, die overvloedig wordt aangebracht, bepaalt de vorm en presenteert de ogen op een verleidelijke en expressieve manier.

Het design

Het elegante, eenvoudige ontwerp en de doordachte functionaliteit maken de bediening van de Clinique Quickliner for Eyes eenvoudig en een sensueel plezier. Het gebruikte materiaal en de afwerking van de eyeliner zijn van hoge kwaliteit en garanderen een lange levensduur. Het praktische draaimechanisme van de eyeliner zorgt altijd voor een perfecte tip voor het definiëren en voeden van het ooglid. Dit maakt nauwkeurige oogcontouren en zelfs zachte correcties van de vorm van het oog mogelijk, net als door de make-up artiest. Met de Quickliner is het gemakkelijk in te halen als een professional. De Clinique Quickliner for Eyes pen is altijd klaar voor gebruik, omdat vervelende verscherpingen en gebroken gezichten niet meer bestaan. Met de geïntegreerde spons applicator, zijn betoverende effecten en gevarieerde variaties van de dagelijkse look mogelijk door het vervagen van de kleuren. De tip is afgedekt met een dop. De pen kan netjes in de zak worden vervoerd en is beschermd tegen vuil.

Het assortiment

De Clinique Quickliner for Eyes is verkrijgbaar in de vier klassieke eyeliner kleuren Echt Zwart, Rokerig Bruin, Blauwgrijs en Mos. Ze zijn ideaal voor dagelijkse make-up met een fijne lijn rond de oogleden. Voor creatieve en kleurintensieve avondeffecten is de Clinique Quickliner for Eyes Intense serie verkrijgbaar. Door de nog romige stevigheid van het potlood is het potlood zacht en kleurintensief aan te brengen, net als bij een carbon kajal potlood. Vervaging met de geïntegreerde spons zorgt voor een contrastrijke en expressieve oogmake-up die de volle schoonheid van de ogen naar voren brengt. Het is heel eenvoudig: voor de smokey eye look is de eyeliner fijn gestreept dicht bij de bovenste wimpers. De spons applicator van de Clinique Quickliner for Eyes combineert de slagen in een zachte lijn en veegt de kleur in het ooglid voor een rokerig effect. Ten slotte moet het buitenste derde van het ooglid opnieuw met een precieze contour worden getekend en worden benadrukt. Met het Smokey Eye effect zien de ogen er verbluffend sensueel uit en zijn ze een glanzende blikvanger die elke kijker fascineert. De zachte kleuren van de Clinique Quickliner for Eyes Intense serie zijn bijzonder geschikt voor indrukwekkende kleureffecten en laten veel ruimte voor uw eigen creativiteit voor een fantasierijke oogmake-up. Alle kleuren harmoniëren met elkaar. Dit maakt het gemakkelijk om met de kleuren te spelen bij het bepalen van de oogcontouren. Er zijn geen grenzen aan uw verbeelding.

Het Clinique Quickliner for Eyes Intense assortiment bestaat uit negen kleuren. De basiskleur bruin is verkrijgbaar in Intense Peridot (grijsbruin), Intense Truffel (poederachtig roze-bruin) en Clinique Quickliner voor Eyes Intense Chocolate. Intense Amethyst (blauwpaars), Intense Midnight en Intense Plum (pruimenblauw) gaan in de richting Blauw. Intense Ivy is een intens donkergroen en vult het kleurenpalet perfect aan. Het kleurenpalet wordt gecompleteerd door de twee klassieke tinten Intense Ebony (puur zwart) en Intense Charcoal (donkergrijs). In welke kleur dan ook - de Clinique Quickliner for Eyes is een metgezel voor elke verzorgde vrouw die kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan.

De commerciële

Voor een intense look: De Clinique Quickliner voor Ogen.