Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Intense kleur en briljante glans: De Dior Addict lippenstiften zijn de allrounders onder de producten van het luxe merk Dior. Degenen die het bedrijf anders alleen maar kennen van de mode catwalk onderschatten de kwaliteit van Dior's elegante cosmetica lijn.
De Dior Addict lippenstiften zijn modegeoriënteerd en bieden een zeer breed kleurengamma tussen edele naaktinten en absolute klassiekers. De lippenstiften hebben een zeer speciale formulering die ze bijzonder transparant maakt. Dit effect zorgt ervoor dat de lippenstift combineert met de natuurlijke lippenkleuring om een individuele, perfect passende tint te creëren. De textuur is transparant voor verschillende tinten, maar alle lippenstiften zijn gemakkelijk op te bouwen en daardoor meer kleurintensief.
De transparante en glanzende afwerking zorgt ervoor dat de lippen er zeer vol en stevig uitzien. Bovendien heeft het een stralende glans die bijna op een lipgloss lijkt. Dit is het effect van de speciale gel die 25e klassieke wax in de Dior Addict Lipstick vervangt. Deze gel is ook zeer hydraterend, wat de lippen extra beschermt.
Daarnaast adverteert Dior met een "vergrootglas effect", dat de Dior Addict Lipstick zou moeten creëren. De transparante formule en hydraterende eigenschappen van de Dior Addict Lipstick zorgen ervoor dat de kleur lijkt op een vergrootglas dat een speciaal 3D-effect op de lippen tovert en zelfs kleine oneffenheden in de lippen doet verdwijnen. Achter de massa gaan gescheurde lippen en kleine rimpels schuil. Door de gladde textuur is het aanbrengen zeer aangenaam. Het slanke ontwerp maakt het mogelijk om de Dior Addict lippenstift zeer precies aan te brengen, zelfs als je dunne lippen hebt, en het brede scala aan kleuren strekt zich uit van zeer subtiele naaktinten tot een intense pruimenrood dat bijna zwart lijkt. Voor elke gelegenheid en elk huidtype is er een lippenstift uit de lippenstiftfamilie Dior Addict.
Het doel van de Dior cosmetica lijn is om mode, schoonheid en stijl te combineren. De Dior Addict lippenstiften zijn ontworpen als de ultieme mode-accessoire en zijn een verklaring van liefde voor de levensstijl van de modewereld. De lippenstiften overtuigen door hun stralende kleuren, hun moderne transparantie en de intensieve hydratatie die ze bieden. Echte allrounders, die in geen enkele handtas mogen ontbreken, omdat ze passen in het dagelijks leven maar ook voor de grote prestaties in de avond en gewoon altijd aanwezig zijn als het gaat om de mooie dingen van het leven.

Het design

De verpakking van de Dior Addict Lipstick is net als de lippenstiften zelf erg elegant en opvallend. Het deksel schittert in het licht in alle kleuren van de regenboog, terwijl de zilveren kast ziet er zeer nobel vanwege zijn slanke ontwerp. Het materiaal is van zeer hoge kwaliteit en ligt goed in de hand. Talrijke details tonen aan waarom Dior een van de meest gewilde luxemerken is.
De uiterst nobele verpakking ziet er niet alleen uit van hoge kwaliteit, de lippenstift is ook gemakkelijk te hanteren. De kleine knop is perfect voor het eenvoudig openen en sluiten van de pen. De betreffende kleuraanduiding wordt op de vlakke zijde aangebracht. Hierdoor is lippenstift een absolute blikvanger in elke cosmetische tas.

Het assortiment

Dior Addict Lipstick introduceert een nieuw tijdperk van kleuren met het spiegeleffect. Deze kunnen zo sexy zijn als de 750 Rock'n Roll of zo luid als Dior Addict Lipstick 536 Lucky. Rood kan veelzijdig zijn, zoals blijkt uit de bes tonen van Dior, die geven 680 After Party en 579 Must-Have hun charme. Dior Addict Lipstick 623 Not Shy is ook niet verlegen, maar indrukwekkend mooi. Diep rood wordt weergegeven in 983 Insoumise, terwijl Dior Addict Lipstick 655 Mutine en 974 Rebellious overtuigen dat compound top kan zijn.
Dior Addict Lipstick 260 Bright zorgt voor een zachte look zonder af te leiden van het koraal van de 334 Happy. Voor een nog ongebruikelijkere stijl bewijst Dior Addict Lipstick 951 Too Much en Dior Addict Lipstick 976 Be Dior de effectiviteit van een roze component. Bijna krachtiger is 871 Power met zijn meer oranje. Orange is sowieso een grote hit in lippenstiftkleuren, zoals 639 Riviera en Dior Addict Lipstick 532 So Electric laten zien. 441 Frimousse en Dior Addict Lipstick 451 Tribale laten geen twijfel bestaan over de verleiding van diepe sinaasappels.
Maar zelfs roze kan veel betekenen voor make-up. Zachtjes als in Dior Addict Lipstick 561 of in 138 Pure, vol warmte of met een vleugje duisternis, als 553 Smile, 686 Fantasy, Dior Addict Lipstick 266 Delight Pink en 885 Artsy laten je indrukwekkend door. En roze kan natuurlijk ook sterk en schokkend zijn, zoals bij Dior Addict Lipstick 554 It Pink en 685 Over Size.
De bruine tinten zijn nog gevarieerder, middentonen zoals Dior Addict Lipstick 535 Tailleur Bar en 343 Springball strijden om gunst met het beige van 211 Mirror. De verleidingen zoals de donkere noga van de Dior Addict Lipstick 722 True of de heerlijke chocolade van de 612 City Lights Chocolate zijn onderweg, net als de extreme duisternis van de Dior Addict Lipstick 987 Black Tie. Paars is dan het laatste thema van de Dior Addict Lipstick. 967 Gotha en 881 Fashion Night overtuigen met hun onweerstaanbare excentriciteit.