Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Creatief nageldesign en ongecompliceerde hantering

Perfect uitziende en langdurige manicures zijn ook thuis probleemloos mogelijk met CND Vinylux™. Voor de innovatieve serie zijn geen andere technische middelen nodig zoals UV-lampen of middelen voor het harden en drogen van de nagels. Dit maakt het 2-traps programma ideaal voor vrouwen die niet zonder briljante resultaten willen ondanks een ongecompliceerde behandeling. ProLight Technology is gepatenteerd en werkt met behulp van natuurlijk licht. Tijdens de draagtijd wordt andere nagellak steeds verder afgebroken en kan dan een saaie werking hebben of afschilferen. Vinylux™ daarentegen versterkt de bescherming na verloop van tijd en levert tot zeven dagen splintervrije resultaten.
Het systeem werkt zonder grondlaag en begint met het aanbrengen van de Weekly Polish. Het gebruik van een basecoat kan zelfs een negatief effect hebben op de draagtijd, omdat de ingrediënten het werkingsmechanisme van het Vinylux-systeem beïnvloeden. De kleurlak is al in 99 trendy nuances van neutraal tot glanzend verkrijgbaar. Het droogt snel binnen enkele minuten. De gewenste dekkracht kan met twee lagen worden bereikt. De verven van CND Vinylux™ zijn vrij van drie additieven, namelijk formaldehyde, tolueen en DBP. De nagels worden op de gebruikelijke wijze gelakt en vervolgens in plaats van een normale blanke lak met Vinylux Weekly Top Coat afgedicht.
Het onderstreept de glans en dient als bescherming tegen afschilfering, vervaging en meer. De wekelijkse Poolse kan ook op zichzelf gedragen worden, maar dit beperkt de duurzaamheid. Voor dames die graag experimenteren en houden van nageldessins, kunnen de kleurlakken ook naar eigen smaak met elkaar gecombineerd worden. Dit maakt French Manicure en meer mogelijk met Vinylux. De topcoat manicure kan verwijderd worden met de nagellakverwijderaar van CND of een aceton bevattend verwijderaar.
Dit vergemakkelijkt het verwijderen van alle lagen en laat nagels vrij van resten. CND, dat staat voor Creative Nail Design, bestaat al sinds 1979 en is vooral bekend van de Shellac serie, die 14 dagen en meer meegaat. CND Vinylux™ is een alternatief voor een manicure die niet zo lang meegaat, maar met slechts twee producten gemaakt kan worden.

De flessen worden in glas gehouden en zijn praktisch in de omgang.

De CND Vinylux™ Weekly Polish collectie is ontworpen om aan te sluiten bij de andere nagellakken van het Amerikaanse bedrijf. De flessen worden vastgehouden in glas om de glanzende afwerking te evenaren. Het zwarte handvat is iets smaller aan de bovenkant en ligt dankzij de lengte goed in de hand. Dit vergemakkelijkt het exact aanbrengen van de verf en vermindert het risico op gebreken.
De tint van elke tint is in één oogopslag te zien. De bijbehorende kleuraanduiding en het bijbehorende nummer vindt u ook op de verpakking. Praktisch is dat veel lakken passen bij die van de populaire Shellac serie, zodat alle dames hun favoriete kleuren ook weer als Weekly Polish kunnen vinden.

Het productassortiment van de serie CND Vinylux™ bestaat uit een kleurencollectie voor elk type

De CND Vinylux™ kleurcoatings zijn de eerste stap in het tweefasensysteem. In combinatie met de Vinylux™ Top Coat kan een langdurige manicure worden gemaakt voor een goede zeven dagen shatterproof glans. Aanbevolen wordt om twee dunne verflagen op de natuurlijke nagel aan te brengen. Een aparte onderlaag is niet nodig en kan zelfs een negatief effect hebben op de duurzaamheid. De meeste nuances zijn ondoorzichtig, d.w.z. goed dekkend. In sommige gevallen is er echter ook een transparante afwerking. Het middenalternatief is Semi-Sheer, een semi-transparant resultaat. Dit is vooral gewenst voor klassieke Franse manicure of zeer delicate tonen. Net als bij andere nagellakpolitoers kunnen de tinten met elkaar gecombineerd worden, zodat Vinylux™ ook geschikt is voor nageldessins. De speciale coating wordt door natuurlijk licht geactiveerd, zodat LED- en UV-lampen overbodig zijn.
De transparante toplaag is uiteraard met alle kleurenverven te combineren. De CND Vinylux™ wekelijks Poolse #108 Cream Puff is een ondoorzichtig wit waardoor het een goede tip is voor French Manicure. Semi-transparant is wekelijks Pools #151 Studio White en geeft een vrij melkachtig resultaat. Een roze variant met violette ondertonen is CND Vinylux™ wekelijks Pools #142 Romantique, die ook semi-transparant is. De Nuance Weekly Polish #126 rijkelijk geliefd is een delicate roze, doorschijnend transparant transparant. De CND Vinylux™ Rosa wekelijks Poolse #132 Negligee is iets ondoorzichtiger, maar ook semi-transparant. Iets donkerder en zuiverder is de wekelijkse Poolse #103 Beau, die ook halftransparant droogt.
Met CND Vinylux™ Weekly Polish #118 Grapefruit Sparkle is er ook een glittervernis die half transparant is. Een bekledingsvariant in roze met glitter is CND Vinylux™ wekelijks Pools #187 geurig Freesia. Het roze met oranje nuances verspreidt een goed humeur. Zonder glitter, het klassieke roze van CND Vinylux™ wekelijks Pools #182 Blush Teddy, evenals de donkerdere versie Weekelijks Pools #116 Gotcha en het oude roze #185 Veld Vos. CND Vinylux™ #115 Gilded Pleasure leidt de collectie als goud met een turkoois duochroom effect.
Een glanzend zwart met glitter is #133 Overtly Onyx, terwijl CND Vinylux™ #149 Steel Gaze een nogal groenachtig zilver is. Veel groener en ook donkerder is CND Vinylux™ #160 Night Glimmer met glitter. De toon #148 Silver Chrome is een klassiek zilver met glitter, terwijl CND Vinylux™ #128 Locket Love de goudkleurige tegenhanger is. Als u op zoek bent naar een beige semi-transparante verf, CND Vinylux™ wekelijks Pools #136 Poeder mijn Neus is de perfecte keuze. Net als kruidig kaneel heeft de kleur van Sugar Spice #152 een metallic afwerking. De grijstint van CND Vinylux™ #144 puin bewijst dat steentjes ook interessant kunnen zijn.
Een klassiek lichtgrijs is #107 Cityscape, terwijl CND Vinylux™ #101 asfalt donkergrijs is. De trendkleur modder wordt opgepikt met de Nuance #123 Impossibly Plush en de Taupe CND Vinylux™ #124 Svelte Suede. Ook de donkere chocoladebruine #185-veldvos is een must. Een donkerdere magenta is de CND Vinylux™ wekelijks Poolse zonsondergang #168, terwijl #155 Tutti Frutti een meer gauchte versie is. Fast Neon Pink is CND Vinylux™ #134 Pink Bikini, waarbij de wekelijkse Poolse #121 Hot Pop Pink een lichtere variant is. Een medium, nobele roze tint is CND Vinylux™ wekelijks Poolse #173 Rozenbrokaat. De wekelijkse Poolse #154 Tropix is een koraaltint met een goede opaciteit en een grote hoeveelheid roze.
Een heldere kreeft rood is CND Vinylux ™ wekelijks Poolse #122 kreeft rol. CND Vinylux™ Wekelijks Pools #120 Hot Chilis is daarentegen veel gedempter en heeft een ongebruikelijke glansafwerking. De wekelijkse Poolse #158 Wildfire is een klassieke kersenrood, terwijl de CND Vinylux™ wekelijkse Poolse #143 Rouge Red is de typische elegante en kleurrijke rood. Een gradatie is CND Vinylux™ wekelijks Pools #119 Hollywood, geïnspireerd op de glamour van de rode loper. Significant donkerder en met een glinsterende metalen afwerking is wekelijks Poolse #139 rode barones.
Een diep bloedrood met een romige glans is CND Vinylux™ #161 Wekelijks verbrande romantiek, terwijl Weekelijks Pools #145 Scharlakenbrief is een donkerrood met roze ondertonen. Meer oranje is CND Vinylux ™ #161 gebrande Romance, die is eerder een donker roestrood. De kleur Weekly Polish #111 Decadence is een typisch wijnrood, terwijl de Getinte Liefde #153 een zeer donkere bessentoon is. Nog zuiverder is de CND Vinylux™ wekelijks Poolse #130 Masquerade, die een glanzend metallic resultaat levert. Rood-violet is het kleurnummer #174 Crimson Sjerp, terwijl CND Vinylux™ wekelijks Pools #172 Fine Vermillion een vermiljoen met oranje is.
Een puur oranje met grote uitstraling is wekelijks Pools #112 Electric Orange. Daarentegen is #163 woestijn-poppy gedempt en een medium koraaltoon. De CND Vinylux™ wekelijks Poolse en #164 Clay Canyon, een aardtint met roze en oranje delen, gaan in de richting van naaktonen. De kleur Weekly Polish #181 Salmon Run is een zeer lichte zalmtint. Nog malser en geliger is de CND Vinylux™ #180 paardenbloem. Een zuiver pastelgeel is verkrijgbaar met CND Vinylux™ wekelijks Poolse #165 Zon gebleekt, terwijl #104 Fietsgeel een sterk zonnegeel is. Het grasgroen van CND Vinylux™ wekelijks Pools en #170 weelderig tropisch en het glanzende limoengroen van #127 Limeade zijn net zo helder.
Dames die op zoek zijn naar mintgroen kunnen terecht bij CND Vinylux™ #166 Munt Cabriolet. Een donkerdere en ook draagbare versie is de wekelijkse Poolse CND Vinylux™ #167 Sage Scarf, een saliegroen. Ook geïnspireerd door de natuur is het vrij neutrale mosgroene #186 Wild Moss, evenals de zeer donker klimopgroene CND Vinylux™ #137 Pretty Poison en het metallic donkergroen #147 Serene Green. Het turkooisblauw van CND vormt de overgang naar de blauwe tinten Vinylux™ wekelijks Pools #109 gedurfde Escape, die een metalen afwerking heeft. De wekelijkse Poolse #183 Creekside is een pastelkleur in hemelsblauw.
Het geluid CND Vinylux™ #102 Azure Wish met de verdere kleurgradatie #171 Ceruleïsche Zee is iets donkerder. Een metallic glanzend blauw is CND Vinylux™ wekelijks Pools #157 Water Park, terwijl #162 Blue Rapture is een medium blauw met crèmeglans. Een zuiver medium blauw is wekelijks Pools #146 Seaside Party. De Nuance CND Vinylux™ Weekly Polish #176 Indigo Frock is een zeer donkere indigo toon, gevolgd door middernachtblauw #131 Midnight Swim. De kleur CND Vinylux™ #138 Paars Paars leidt in het violette kleurenspectrum, maar heeft nog steeds sterke blauwe ondertonen.
Iets roodder is de druif paars van CND Vinylux ™ #117 Druivenpit, waar #184 distel Thicket is een typische lila en #125 Lilac Longing is een roodachtige lila. Een donkerder magenta-violet is #169 Tangopassie. Een donkere mauve is te vinden met CND Vinylux™ #129 Gehuwd met de Mauve. De lak #141 Rock Royality is een zeer donker, bijna zwart paars, terwijl de CND Vinylux™ #110 Dark Lava is net zo donker, maar roder. Tot slot is er met #140 Regally Yours ook een donkere aubergine toon en de pruimentoon CND Vinylux ™ #185 Veld Vos.
Voor dames die op zoek zijn naar een meer neutrale maar spannende Lilaton, is #185 Field Fox de juiste keuze. Het rokerige donkerpaars heeft ook een fijne glitter. De roodtere CND Vinylux™ #114 Fedora daarentegen heeft een crème-afwerking, net als het kleurnummer CND geïnspireerd op de dahlia Vinylux™ #159 Dark Dahlia. Van zuiver wit tot klassiek zwart CND Vinylux™ #105 Zwart Zwembad, het Vinylux assortiment biedt het complete kleurenspectrum als duurzame lakken.