Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Voor het gevoel aan de Côte d'Azur

Dior - nauwelijks een andere naam staat duidelijker voor Franse elegantie. Of het nu gaat om mode, decoratieve cosmetica of parfums: vrouwen over de hele wereld, niet alleen in Parijs, wenden zich tot de producten van het merk. Dior Alle gebieden van de beautymarkt zijn al lang voor zichzelf opengesteld en combineren hoge kwaliteitsnormen en tijdloze schoonheid met praktische zorg voor het dagelijks leven. Dior Zonnebescherming en zelfbruiners zijn andere facetten van dit aanbod. De producten in deze collecties laten de huid stralen en bieden tegelijkertijd een betrouwbare bescherming. Eindelijk is nu eindelijk ook de zonwering Dior online beschikbaar. Voor een vakantie aan de Franse Côte d'Azur, maar ook voor een zonovergoten huidskleur thuis.

Dior s speciale uitstraling

De naam Dior Bronze combineert hoogwaardige producten met de beste ingrediënten voor de huid. Tegelijkertijd moeten ze de zomer zo lang mogelijk beschermen, verfraaien en op de huid houden. Dior Zonnebescherming kopen betekent ook een beetje echte luxe in uw badkamer thuis brengen. U heeft de keuze tussen Dior zonnebescherming met een lage, gemiddelde of hoge beschermingsfactor, die de huid extra bedekt met licht zelfbruinende elementen, Dior zelfbruiners voor gezicht en lichaam, die ook in de winter een vlekkeloze bruine teint beloven, en een après-soleil assortiment. Deze laatste voorziet de huid na het zonnebaden van alle belangrijke voedingsstoffen en veel vocht. De oliën maken de huid zacht en soepel en zorgen voor een intensieve verzorging. Zowel de verzorgingsreeksen als de Dior zonwering moeten voor elke vakantie gunstig worden besteld.

De Auto-Bronzant serie van Dior Auto-Bronzant is meer dan alleen een zelfbruiner. Het speciaal ontwikkelde actieve complex zorgt voor een bijzonder natuurlijke bruine teint. De lichte textuur van het product is gemakkelijk aan te brengen en absorbeert snel in de huid. Het resultaat is een gezonde bruine teint zonder strepen of vlekken. Met verzorgende ingrediënten voorzien de Dior zelfbruiners de huid bovendien van alles wat ze nodig heeft. In de online shop kunt u tegen lage prijzen lotions en oliën voor de zomerse teint en Dior zonnebrandolie voor het hele jaar door kopen.

Elegant en net als vers gelooid en gelooid

De naam Dior brons wordt ook gebruikt in het verpakkingsprogramma. In prachtig, bruinachtig goud, een grote verscheidenheid aan producten die met elkaar concurreren. De kleur van de buizen wekt verlangens en herinneringen aan lange zandstranden en warme zomeravonden. Anders komt het ontwerp tot uiting in de klassieke uitstraling van Dior . De zonwering, die online te koop is, is ook een praktische metgezel. De bronzen buizen zijn zeer slijtvast en kunnen gemakkelijk in een strandtas of rugzak worden vervoerd tijdens een rondleiding door de stad. Vrouwen vliegen met deze zonneproducten in hun bagage en met de sterren die hun gezicht lenenDior , waaronder Jennifer Lawrence, Charlize Theron en Marion Cotillard.

De zorg van de zon met dat bepaalde iets....

Dior zou dat niet Dior zijn, als de producten rond de zon naast de kwaliteit niet nog een ander pluspunt zouden kunnen overtuigen. Zowel zonwerende als zelfbruinende producten ruiken bijzonder aangenaam, wat niet altijd vanzelfsprekend is, vooral bij bruiningsproducten. De creatieve geesten van het bedrijf Dior zijn experts op het gebied van geuren en creëren al jaren moderne parfumklassiekers. Deze ervaring vloeit ook in de zonwering Dior over. Bestellen en genieten van luxe is het motto. Met de zonnebescherming van de Franse mark kunt u zich elk jaar weer verheugen op de hete maanden en zult u zeker nooit meer vergeten om de crème aan te brengen. Het is niet alleen de huid die gelukkig is!

Preisübersicht

Hier bei easyCOSMETIC können Sie verschiedene Dior Sonne Produkte günstig kaufen. Um Ihnen für Ihre Online-Bestellung eine bessere Übersicht zu bieten, haben wir nachfolgend einen Preisvergleich der Produkte von Dior Sonne erstellt:

günstigstes Dior Sonne Produkt teuerstes Dior Sonne Produkt
Dior Bronze Auto-Bronzant 150 ml Gelée Autobronzante: € 45,99Dior Bronze Auto-Bronzant 150 ml Gelée Autobronzante: € 45,99