Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Edele parfums en effectieve zorgseries van Dior zijn beroemd en gewild over de hele wereld. Dior combineert fantastische geuren met een make-up die meesterlijke kleuren en lichteffecten kan creëren. Maar Dior zet zich ook in voor verzorging en anti-veroudering met nieuwe product series zoals de Dior One Essential serie. De fabrikant vertrouwt op de laatste wetenschappelijke bevindingen en kruiden werkzame bestanddelen om de schoonheidsverzorging te perfectioneren. Negatieve milieu-invloeden tasten de huid aan en versnellen de veroudering. Alle factoren die de natuurlijke regeneratie van de huid verstoren, kunnen nu worden tegengegaan met producten uit de Dior One Essential-serie.

De werkzame en dermatologisch geteste sera neutraliseren de toxines die zich in de huid ophopen. Met de One-Essential formule verfrist en hydrateert Dior One Essential de huid tot in de diepere lagen. De regeneratieve kracht van de huid wordt op natuurlijke wijze versterkt, zodat de teint er zelfs na een korte aanbrenging merkbaar helderder, frisser en gelijkmatiger uitziet. Tekenen van huidveroudering zoals lijntjes, rimpels en oneffenheden worden permanent verminderd. Dior One Essential gebruikt extracten van de hibiscusbloesem om de huid te versterken, te revitaliseren en te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. In een oogwenk, de huid herwint zijn helderheid en de teint verschijnt glanzender, egaler en frisser de hele dag door. De producten van de Dior One Essential serie zijn geschikt voor alle leeftijden en huidtypen.

De fijne textuur van Dior One Essential zorgt voor een bijzonder aangenaam draaggevoel. Dior One Essential zorgt er ook voor dat nabehandelingsproducten beter geabsorbeerd kunnen worden. Steeds meer vrouwen vertrouwen op het herstellende en regenererende effect van Dior One Essential. De Dior serie biedt optimale bescherming van de huid tegen gifstoffen. Ze hebben een beschermend en verzorgend effect en overtuigen met een blijvende anti-aging werking. Het effect is betrouwbaar en langdurig.

Het design

De producten van de Dior One Essential serie overtuigen niet alleen door hun uitstekende effectiviteit, maar ook door een fijn verpakkingsdesign. De verpakking van de sera is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook uiterst praktisch. Dior One Essentiële serums zijn verkrijgbaar in slanke en compacte containers. Ze passen comfortabel in elke handtas en zijn daarom ook geschikt voor gebruik op de weg en op reis. Dior One Essential is direct herkenbaar aan de slanke rode vaten. Deze zijn voorzien van een dop, waardoor een schone en veilige sluiting mogelijk is. Dior One Essentiële serums kunnen precies, gelijkmatig en spaarzaam op de huid van het gezicht worden gespoten.

Het assortiment

In het dagelijks leven wordt de huid blootgesteld aan verschillende stressfactoren. Extreme temperaturen en de verandering van warmte en koude veroorzaken problemen voor de huid. Hetzelfde geldt voor de sterke zonnestraling. Vooral in stedelijke gebieden worden de effecten van uitlaatgassen en andere milieugiffen toegevoegd. U kunt nu echter actie ondernemen tegen ongunstige milieu-invloeden die huidveroudering versnellen.

De producten van de Dior One Essential serie verfrissen, ontspannen en hydrateren de huid. Dior One Essential heeft ook een bewezen anti-aging effect op basis van extracten van hibiscusbloemen. De natuurlijke regeneratie van de huid wordt weer versneld en de teint ziet er frisser, stralender en egaler uit. De resultaten van de sera van Dior One Essential zijn al na een korte toepassing waarneembaar. Dior One Essential is zeer huidvriendelijk en goed te verdragen. De serums zijn geschikt voor alle huidtypen en leeftijdsgroepen. Opmerkelijk is ook het effect op lange termijn van Dior One Essential, dat de hele dag voor een goed verzorgde en frisse teint zorgt.

De Dior One Essentiële serie omvat ook City Defense Bouclier Anti-Toxins Haute Protection Pollution