Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Dior Forever en Ever Dior - Hommage aan sensualiteit en een groot ontwerper

Dior Forever and Ever Dior is een fascinerende geur uit de collectie Dior Les Creations de Monsieur en een eerbetoon aan de oprichter van het beroemde couturehuis. De bloemig-frisse vrouwengeur uit 2009 presenteert de drager een zachte ronde van delicate, geurende bloemen. In de bovenste noot neemt de witte fresia de richting over. Ze flirt met zoetzure Indiase jasmijn en groene klimoparoma's die de zachte bloemige noten nog meer accentueren. In de hartnoot mengen nieuwe akkoorden zich met de bloesems. Bulgaarse roos, roos geranium en delicate amandelbloesems geven de fijne, frisse geur veel sensualiteit en karakter. Ze absorberen de aroma's van Indiase jasmijn en smelten ermee samen tot een fascinerende geurbeleving die alle zintuigen betovert. Zachte, kruidige warme aroma's van muskus en nootmuskaat maken de geur zeer elegant in de basisnoot. Ze nemen het gewicht van de intense essenties van de Bulgaarse roos en brengen een beetje lichtheid in het spel. Noten van van vanille voegen een vrouwelijke sensuele finish toe aan Dior Forever and EverDior .

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

De ongelooflijk langdurige geur is gebaseerd op een compositie van ChristianDior , geherinterpreteerd en gemoderniseerd door de parfumeurs Dior van het huis.

Eigen rozenkweek voor betoverende parfums - de parfumeur

De parfumcomposities van alle vijf geuren uit de collectie Dior Les Creations de Monsieur dragen de handtekening van meesterparfumeur François Demachy. De bloemen voor zijn creaties komen uit Grasse, het huis van de parfums. Al vele jaren wordt het huis geassocieerd met Dior een samenwerkingsverband met jonge tuinders die de veredeling, de teelt en de verzorging van geurige bloemen tot hun doel in het leven hebben gemaakt. De gehele oogst van de brede velden met meirozen en jasmijn van de plantages Domaine de Manon en Clos de Callian wordt gebruikt voor de productie van Dior parfums. Geïnspireerd door de bloemenmagie van de Provence, begon Demachy zijn eigen bloemen te kweken, waarvan de geur in elke nuance harmoniseerde met zijn parfumcreaties. Het resultaat was een heerlijk geurende centifolia roos en een jasmijn grandiflorum.

François Demachyyy is sinds 2006 Dior een label parfumeur. Opgroeiend in Grasse ontwikkelde hij al op jonge leeftijd een speciaal gevoel voor edele, natuurlijke geuren. Voor hem zijn bloemen de edelste van alle grondstoffen voor de productie van parfums, het geheim achter de harmonieuze schoonheid van geurig water. Demachy verwierf speciale olfactorische kennis door een nauwe relatie met de producenten van haar grondstoffen.

De lijst van geurcreaties van François Demachy bevat 129 composities. Naast het label verrijkt de meesterparfumeur Dior de geurencollecties van bekende huizen als Chanel (Égoïste), Givenchy (Dahlia Divin), Kenzo (Flower by Kenzo), Essentielle en Acqua di Parma (Colonia Intensa). Demachy is een uitgesproken kunst- en muziekliefhebber en estheet. Hij behoudt de passie voor het werk van Christian Dior s. Een passie die de betoverende geur Dior Forever and Ever rijk aan Dior zintuigen en blijvend bewijst.

Een bloeiende droom in de kleuren van de Provence - de fles.

Lichtgewicht, bijna als een rozenblaadje in de wind, presenteert de Dior Forever and Ever fles zichDior . De glazen fles glinstert in het meest delicate violet en onthult het uitzicht op de heerlijke geur. De fles, die naar boven uitsteekt, werkt als een frame voor de ovale depressie in het midden van de fles. De naam van het etiket en - in kalligrafie - de naam van de geur worden in zilvergrijze letters aangekondigd: Voor altijd en altijdDior . Een zilveren ring rond de flesopening en een kleurloze, kegelvormige dop passen harmonieus in het beeld.

Over het geheel genomen is de Dior Forever and Ever fles Dior elegant, luxueus en klassiek. De delicate violette toon ontdoet het glas van zijn gewicht en maakt het gewichtloos. Sommige nieuwere edities van Dior Forever and Ever Dior gebruiken een gemoderniseerde fles met een plastic deksel in helder roze. De naam van het parfum wordt niet op een rechte lijn weergegeven, maar in een levendige gebogen vorm. De dop behoudt echter de vorm en kleur van de klassieke fles. De presentatie ziet er fris en jeugdig uit. Het is gericht op de jongere generatie.

Regen van bloesems voor een fascinerende geur - de reclamecampagne

De presentatie van de geur Dior Forever and Ever bestond Dior uit twee delen. In het eerste deel werd de collectie Les Creations de Monsieur als Dior geheel gepromoot. Tussen beelden van het Château de La Colle Noire, de laatste residentie Dior van Christian, en beelden van betoverende bloemenvelden, worden de vijf geuren van de collectie gepresenteerd: Dior ella, Dior issimo, Dior essence, Eau de Fraiche en Dior Forever and EverDior , de geur die de collectie compleet maakte. Alle vijf geuren zijn intens, bloemig en elegant. Het huis Dior hecht belang aan de stelling dat de geurcomposities de geest van een ander tijdperk belichamen.

De campagne legt de inspiratie en het thema van de geuren uit. Ze zijn bedoeld als Dior symbool voor de inspanningen van ontwerper en parfumeur Christian om zijn gewaden een geschikte geur te geven om mee te nemen. De fascinerende geuren van de collectie zijn bedoeld om ons te herinneren aan de unieke creaties Dior en tegelijkertijd aan zijn favoriete bloemen. Ze pikken de noten van historische Dior parfums op en leggen er intense bloemige noten op.

Het tweede deel van de campagne is voor het betoverende parfum Dior Forever and EverDior . Voor hem organiseert het couturelabel een kleurrijke bloesemregen die op een model regent in een kleurrijk bloemenjurkje in levendige bewegingen. Op de voorgrond worden de geurfles en de verpakkingsdoos gepresenteerd alsof ze deel uitmaken van de dansende bloemen. Talrijke foto's bij de campagne tonen de edele glazen fles omkaderd door lichtroze rozenblaadjes. Latere commercials en foto's komen niet uit het huisDior . Ze werden geënsceneerd door parfumerieën en online winkels. De originele campagne is eenvoudig en voordelig, maar wel expressief, zoals alle Dior campagnes.