Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Dior Forever and Ever Dior

uitverkocht producten +

De geur +

Dior Forever en Ever Dior - Hommage aan sensualiteit en een groot ontwerper

Dior Forever and Ever Dior is een fascinerende geur uit de collectie Dior Les Creations de Monsieur en een eerbetoon aan de oprichter van het beroemde couturehuis. De bloemig-frisse vrouwengeur uit 2009 presenteert de drager een zachte ronde van delicate, geurende bloemen. In de bovenste noot neemt de witte fresia de richting over. Ze flirt met zoetzure Indiase jasmijn en groene klimoparoma's die de zachte bloemige noten nog meer accentueren. In de hartnoot mengen nieuwe akkoorden zich met de bloesems. Bulgaarse roos, roos geranium en delicate amandelbloesems geven de fijne, frisse geur veel sensualiteit en karakter. Ze absorberen de aroma's van Indiase jasmijn en smelten ermee samen tot een fascinerende geurbeleving die alle zintuigen betovert. Zachte, kruidige warme aroma's van muskus en nootmuskaat maken de geur zeer elegant in de basisnoot. Ze nemen het gewicht van de intense essenties van de Bulgaarse roos en brengen een beetje lichtheid in het spel. Noten van van vanille voegen een vrouwelijke sensuele finish toe aan Dior Forever and EverDior .

De ongelooflijk langdurige geur is gebaseerd op een compositie van ChristianDior , geherinterpreteerd en gemoderniseerd door de parfumeurs Dior van het huis.

Kopnoten:
Klimop
Freesia
Jasmijn
Hartnoten:
roosgeranium
amandelbloesem
Roos
Basisnoten:
muskus
Muskaat
vanille
Parfumeur:
Jean-Pierre Béthouart
Jaar van uitgave:
2006

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

6 563
toepassen
vandaag tot-4%1