Meer informatie:

Het concept

Voor een perfecte manicure of pedicure biedt het traditionele Parijse bedrijf ook Dior nagelverzorging en speciale lakken naast kleurlakken. Elke dame wordt haar eigen nageldesigner. Het maakt niet uit of het nu gaat om uitgebreide creaties en zeer natuurlijke looks, goed verzorgde nagels zijn een must voor zowel vrouwen als mannen. De verzorgingsproducten helpen zowel de nagels als de nagelriemen te verzorgen en te beschermen. Transparante verven beschermen tegen verspanen, verkleuren en afbreken of behouden de kleurintensiteit van andere verven. Een van de bekendste zorgseries is Abricot Manicure. Zowel lakken als crèmes zijn verrijkt met abrikozenextracten. De nagels moeten worden verzorgd en duurzaam versterkt. De Abricot crème is een rijke vochtinbrenger die voor de manicure of elke avond als behandeling in het nagelbed gemasseerd kan worden. Dit maakt het ideaal voor dames en heren. Als alternatief is er de lichtere versie als pen, die ook perfect is voor onderweg. Voor de populaire Franse Manicure of een zeer natuurlijke, goed verzorgde look, zijn er verschillende vernissen die verlichten, in evenwicht brengen en beschermen van de kleur van de nagel.

Het is niet ongebruikelijk dat de manicures en nagelontwerpen die Dior op modeshows toont trends worden voor de komende seizoenen. Met de Backstage Pros kunnen vrouwen thuis de looks maken en ook een gezonde basis creëren voor verdere nagelontwerpen. In 1947 liepen voor Christian Dior voor het eerst modellen op de catwalk en de ontwerper veroorzaakte al snel een wereldwijde sensatie. Eind jaren zestig volgde het bedrijf Christian Dior Cosmetics, dat make-up aanbood voor de teint, ogen, lippen en nagels en een uitgebreid assortiment huidverzorgingsproducten. Zelfs na het overlijden van de ontwerper blijft Dior een van de beroemdste luxemerken ter wereld en staat voor klassieke elegantie en hoogwaardige basisproducten, maar ook voor trendbewuste producten die de huidige kleuren of texturen weerspiegelen.

Het design

Dior nagelverzorging en speciale vernissen hebben een eenvoudig ontwerp dat kenmerkend is voor Dior. De verzorgingsproducten hebben witte en zilverkleurige details en zijn daardoor gemakkelijk te onderscheiden van klassieke kleurlakken. Afhankelijk van het producttype zijn dit typische verven met geïntegreerde borstels die het aanbrengen vergemakkelijken. De populaire Abricot crème is niet alleen verkrijgbaar in een pot, maar ook als pen of serum in een tube voor snelle applicatie. Het CD-monogram is als klein detail in het deksel gegraveerd.

Het assortiment

Verbeterde nagelverzorging en speciale vernissen omvatten zowel zuivere verzorging als diverse vernissen die verdere verzorgende effecten hebben geïntegreerd. Dit is vooral praktisch voor vrouwen die niet veel tijd aan hun manicure willen besteden en toch belang hechten aan een perfect resultaat. Dior Crème Abricot is bedoeld als intensieve hydraterende crème voor nagelriemen. Het kan 's avonds het beste in de huid gemasseerd worden om 's nachts zijn verzorgende effect te ontwikkelen. Een snel alternatief is de Huile Abricot in penvorm. Hoewel het product hier minder rijk is, absorbeert het sneller en is het daarom ideaal als snelle verfrissing ertussenin. Beide producten zijn ook geschikt voor mannen om hun nagels te verstevigen.

Een klassieke look voor nagels is de Franse Manicure met de witte nagelpunt. Om ze perfect te tekenen, is er de Dior Stylo Franse Manucure Instantané. De zachte tinten van Diorlisse Abricot 500 Pink Petal en Diorlisse Abricot 800 Snow Pink zijn geschikt als kleurbasis voor de rest van de nagel. Beide vernissen bevatten veel voedingsstoffen, zodat ze de nagels lichter en sterker maken en een vleugje kleur achterlaten. Zelfs fijne groeven worden gladgestreken, zodat het nageloppervlak er perfect uitziet. De klassieke Dior Base Coat of de met zorg verrijkte Dior Base Coat Abricot zijn geschikt als basis voor andere verven. Ze beschermen de nagels ook tegen verkleuring door donkere kleurnuances.

Bijzonder populair zijn ook gel manicures, die bijzonder intens en lang schijnen. Voor een vergelijkbaar resultaat, zonder de inspanning van de klassieke gel manicure, biedt de Dior Gel Coat overjas. Het verzegelt kleurlakken en nageldessins zodat de manicure perfect blijft voor een lange tijd. De Dior Top Coat kan ook boven elk design gebruikt worden. Het verzegelt de kleur en geeft het meer kleurintensiteit en helderheid. Het beschermt ook tegen afschilfering. Voor een intensiever verzorgingsresultaat is er de Dior Top Coat Abricot, die vooral geschikt is voor gevoelige nagels. Zo vinden mannen en vrouwen altijd de juiste Dior nagelverzorging en speciale lakken, voor een natuurlijke of extravagante uitstraling.