Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

De snelle maar zachte manier om nagellak snel te verwijderen

Een veelzijdige helper voor manicure of pedicure is de Dior Dissolvant . Voor een perfecte look omvat het ook het verwijderen van de nagellak om vervolgens vanaf het begin opnieuw te beginnen. Veel producten kunnen de gevoelige huid rond de nagel, aan het nagelbed of zelfs de nagel zelf irriteren. Het resultaat is droge plekken of gebarsten nagels die de neiging hebben om te splijten en verder te breken. Het Dior Dissolvant is daarom verrijkt met een pluspunt van verzorging en is daarom ook geschikt voor het voorzichtig reinigen van gevoelige handen of voeten. Residuen van zowel kleur- als andere verzorgingsvernissen bemoeilijken niet alleen het gelijkmatig aanbrengen van nieuwe producten, maar kunnen ook het regenereren van de nagel verhinderen. Daarom moeten ook transparante vernissen grondig worden verwijderd. Dit kan moeilijker worden met glitter- en effectverven. Hoewel ze in een paar minuten tijd een grote en ongewone nagellak tevoorschijn toveren, kan nagellak met structuur of grovere glitter vaak alleen met veel moeite worden verwijderd. Het Dior Dissolvant heeft geen aceton nodig, dat de huid kan uitdrogen en een witte kleur kan geven. Ondanks de zachte formulering is het zeer effectief en zeer geconcentreerd. Dus zelfs een kleine hoeveelheid is al voldoende voor een zorgvuldige reiniging en het product blijft zeer productief.

Aan het eind van de jaren veertig bracht Christian Dior een revolutie teweeg in de modewereld en werd al snel bekend tot ver buiten de grenzen van Parijs. Na het overlijden van de naamgever had het huis Dior nog vele andere creatieve directeuren en blijft het een van de bekendste luxemerken ter wereld. Parfums en cosmetica vullen het assortiment al tientallen jaren aan. Ook hier blijven de modeshows en de catwalklooks een grote inspiratiebron. Het was niet ongebruikelijk dat een Dior manicure of lakverf de trend werd voor de komende seizoenen. Zelfs backstage met de professionals moet het snel gaan en dus is de Dior Dissolvant nagellakverwijderaar ideaal om de manicure snel maar voorzichtig te verwijderen in het dagelijks leven. Dit creëert de perfecte basis voor het volgende nageldesign of een voedende kuur.

Eenvoudige elegantie

Het Dior Dissolvant is verpakt in een luxe glazen fles, die goed afgesloten is met een witte deksel. Door de zeer smalle opening kan de nagellakverwijderaar toch economisch worden verwijderd. Omdat zelfs een kleine hoeveelheid al voldoende is om zelfs hardnekkige verven grondig te verwijderen. De smalle opening is ook ideaal voor het bevochtigen van bijvoorbeeld wattenstaafjes en het corrigeren van de randen van de nagels. Het tijdloze design gaat samen met andere Dior parfums en cosmetische producten, waardoor zelfs alledaagse producten zoals nagellakverwijderaars luxueuze accessoires zijn.

De oplossing voor het verwijderen van alle lakken

Dior Dissolvant Doux Gentle Polish Remover is enkel beschikbaar in deze formule, die geschikt is voor zowel normale als zeer gevoelige nagels. De zachte formule heeft geen aceton nodig en is ook verrijkt met een pluspunt van zorg. De nagels zijn dus niet uitgedroogd en kunnen ook volledig natuurlijk worden uitgevoerd. Toch is de verhuizer zeer geconcentreerd en krachtig. Het verwijdert ook moeiteloos glitterlakken, intensieve kleuren of structuurlakken. Doordrenk een wattenschijfje of een cosmetisch weefsel met een product en druk zachtjes op de nagel. Laat enkele seconden inwerken en trek dan naar beneden. Dit voorkomt ook dat de schubbenlaag donkerder gekleurd wordt door donkere kleuren.

Natuurlijk kan het Dior Dissolvant gebruikt worden voor zowel manicure als pedicure. Transparante heldere lakken of verzorgende lakken, die worden gebruikt als kuur, moeten ook regelmatig en grondig worden verwijderd en vernieuwd. De smalle opening van de luxueuze glazen fles maakt een economische dosering van het product mogelijk, waardoor de nagellakverwijderaar zeer zuinig is. Het is een ideale aanvulling op elke nagellakcollectie en biedt ook het comfort en de luxe van een professionele manicure thuis.