Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

De Dior Dissolvant is een veelzijdig hulpmiddel voor manicure of pedicure. Want de perfecte look omvat ook het achteraf verwijderen van de nagellak om weer vanaf het begin te beginnen. Veel producten kunnen de gevoelige huid rond de nagel, op het nagelbed of zelfs op de nagel zelf irriteren. Het resultaat zijn droge vlekken of gebarsten nagels die de neiging hebben om te splinteren en af te breken. De Dior Dissolvant is daarom verrijkt met een pluspunt zorg en is daarom ook geschikt voor het voorzichtig reinigen van gevoelige handen of voeten. Residuen van zowel verf als andere verzorgingsvernissen maken het niet alleen moeilijk om nieuwe producten gelijkmatig aan te brengen, maar kunnen ook voorkomen dat de nagel gaat regenereren. Daarom moeten zelfs transparante verven grondig worden verwijderd. Dit kan moeilijker worden met glitter- en effectverven. Hoewel ze grote en ongewone nagelkunst oproepen in slechts een paar minuten, rechte nagellakken met structuur of grovere glitter kan vaak alleen worden verwijderd met grote inspanning. Dior Dissolvant bevat geen aceton, wat de huid kan uitdrogen en een witte kleur kan geven. Ondanks de zachte formulering is het zeer effectief en sterk geconcentreerd. Dit betekent dat zelfs een kleine hoeveelheid voldoende is voor een zorgvuldige reiniging en het product zeer productief blijft. Eind jaren veertig revolutioneerde Christian Dior de modewereld en ver buiten de grenzen van Parijs verwierf hij al snel roem. Na de dood van zijn naamgenoot had Dior nog veel meer creatieve regisseurs en blijft het een van 's werelds bekendste luxemerken. Parfums en cosmetica vullen het assortiment al vele decennia aan. De modeshows en catwalk looks blijven een grote inspiratiebron. Vaak werd een dior manicure of vernis kleur de trend van de volgende seizoenen. De Dior Dissolvant Nail Polish Remover is ideaal voor het snel maar voorzichtig verwijderen van manicure in het dagelijks gebruik. Dit vormt de perfecte basis voor het volgende nagelontwerp of een voedende behandeling.

Het design

De Dior Dissolvant is verpakt in een luxe glazen fles, die goed afgesloten is met een wit deksel. Door de zeer smalle opening kan de nagellakverwijderaar echter op economische wijze worden verwijderd. Want zelfs een kleine hoeveelheid is voldoende om zelfs hardnekkige verven grondig te verwijderen. De smalle opening is ook ideaal om bijvoorbeeld wattenstaafjes nat te maken en zo de randen van de nagels te corrigeren. Het tijdloze design gaat samen met de andere Dior parfums en cosmetische producten, zodat zelfs alledaagse producten zoals nagellakverwijderaar luxueuze accessoires worden.

Het assortiment

Dior Dissolvant Doux Gentle Polish Remover is alleen verkrijgbaar in deze formulering, die geschikt is voor zowel normale als zeer gevoelige nagels. De zachte formule doet zonder aceton en is verrijkt met een pluspunt van zorg. De nagels zijn dus niet uitgedroogd en kunnen ook heel natuurlijk gedragen worden. Toch is de verhuizer zeer geconcentreerd en krachtig. Bovendien verwijdert hij moeiteloos glitterlakken, intensieve kleuren of structuurlakken. Week een wattenschijfje of gezichtsweefsel in met een klein product en druk zachtjes op de nagel. Laat enkele seconden inwerken en trek dan naar beneden. Hierdoor wordt ook voorkomen dat de nagelriemen door donkerdere kleuren worden gekleurd. Natuurlijk kan de Dior Dissolvant gebruikt worden voor zowel manicure als pedicure. Transparante blanke of verzorgende lakken die als uithardingsmiddel worden gebruikt, moeten eveneens regelmatig en grondig worden verwijderd en vernieuwd. De smalle opening van de luxueuze glazen fles maakt een economische dosering van het product mogelijk, zodat de nagellakverwijderaar zeer zuinig is. Het is een ideale aanvulling op elke nagellak collectie en biedt het comfort en de luxe van een professionele manicure thuis.