Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Het concept

Dior Prestige is een luxe cosmetische lijn gebaseerd op de buitengewone kracht van de Rose of Granville. Het is de eerste roos die uitsluitend uit cosmetisch oogpunt wordt gekweekt.

In het Franse Loiredal, de bakermat van de rozenteelt, gebruikte de uitzonderlijke veredelaar Jérôme Rateau zijn kennis in de rozentuinen van de Dior-Villa les Rhumbs, de kunst van het hybridiseren. Het kostte hem tien jaar om de legendarische roos van Granville te maken van het stuifmeel van de stevige stengelroos die op de rotsen van Normandië groeit.

Het resultaat is een plant die, ondanks zijn schijnbare kwetsbaarheid, regeneratieve kracht en celvitaliteit, niet kan worden overtroffen. Deze eigenschappen zijn van fundamenteel belang in de huidverzorging. Prestige combineert de geschiedenis van het Dior huis, dat de roos eert als de ware koningin van bloemen, met de waardevolle cosmetische voordelen van de biologische actieve ingrediënten van de legendarische plant. Om de hoogwaardige nectar van de wonderbloem te verkrijgen, wordt deze onmiddellijk na de bloei met de hand geplukt. De rozenblaadjes worden vervolgens schoksgewijs ingevroren om hun exquise essences vrij te geven in een volgend oliebad. Dit proces, dat enfleurage wordt genoemd, werd uitgevonden door Dior.

De roos van Granville is biologisch geteeld zonder toevoeging van meststoffen of bestrijdingsmiddelen. De nectar is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van de rijpe en gevoelige huid. Zelfs de kleinste ontstekingen genezen onmiddellijk, de huid wordt intensief gerevitaliseerd en geregenereerd tot in de onderste lagen. De huid ziet er verjongd en gladgestreken uit na een korte aanbrengtijd. Het natuurlijke verouderingsproces van de huid wordt vertraagd en rimpels verliezen hun diepte.

Om de unieke vitaliteit van de roos in zijn nectar te concentreren, liet Dior hem decennialang onderzoeken. Het resultaat is het brandpunt van de cosmeticaserie Prestige, waarvan de producten perfect op elkaar zijn afgestemd en elkaar perfect aanvullen. Door de kostbare nectar van de Roos van Granville te ontdekken, heeft Dior een klein wondertje gecreëerd in het anti-verouderings segment.

Het design

Het ontwerp van de cosmeticaserie Dior Prestige richt zich op de kleuren wit en goud. Zij moeten de zuiverheid van de biologische producten en de hoge kwaliteit van de bloemennectar van de roos van Granville weerspiegelen. De transparante glazen potten en flacons geven inzicht in hun crème- en honingkleurige productreservoirs.

Het elegante nachtzicht van de serie is een uitzondering. De zwart-gouden sfeer suggereert de tijd van het beoogde gebruik.

Dior doet niet veel decoratie en vertrouwt op heldere lijnen en de goede naam, die op elke container in de vorm van een adellijke belettering. De gouden sluitingen lijken op daken van Etruskische tempels ondersteund door kariatiden. Een prachtig ontwerp voor de exclusieve huidverzorgingsserie van de luxe klasse Dior Prestige.

Het assortiment

Het luxueuze huidverzorgingsassortiment van Dior Prestige is gebaseerd op de nectar van de roos van Granville. De producten zijn perfect op elkaar afgestemd en vullen elkaar aan door hun huidverjongende, verstevigende werking. De doeltreffendheid ervan is bewezen gedurende vele jaren van onderzoek diep in de onderste lagen van de huid.

De ideale verzorgingsdag met de Prestige cosmetica van Dior begint met het intensief reinigen van de huid. De fijne La Crème Démaqillante smelt op de huid tot een effectieve olie die de hardnekkigste make-upresten van gezicht en ogen verwijdert. Het resultaat is samen met water een zijdezachte melk die gemakkelijk af te spoelen is en de huid gladder en gladder maakt. De ideale conditie voor de zuurstof die Le Grand Masque schenkt is gecreëerd. De fijne textuur wordt na het reinigen licht in de huid gemasseerd en stimuleert het ademend vermogen van de huid en vergemakkelijkt het zuurstoftransport. De teint ziet er na het aanbrengen stevig en stevig uit.

De Masque Satin Fermeté Révitalisant biedt een speciale klasse van anti-veroudering zorg. Het satijnen masker revitaliseert en verstevigt de huid van elk type intensief. De contouren worden geherdefinieerd en het gezicht krijgt een jeugdiger, stralender uiterlijk. Het navulbare olieserum L'Huile Souveraine kan de huid ook verwennen. Het zijdezachte concentraat heeft een hoog gehalte aan Rose Souveraine Absolue en kan de droge huid voorzien van lipiden, zelfs in diepere lagen. Het wordt snel door de huid opgenomen en geeft haar een jeugdige soepelheid en een gladde structuur.

De ultieme celvernieuwing wordt bereikt door Le Nectar. Het sterk geconcentreerde vocht dringt door in de diepe lagen van de huid en geeft de teint meer elasticiteit en veerkracht. Le Nectar de Nuit biedt optimale nachtverzorging voor de huid. Het zorgt ervoor dat de huid er binnen 8 uur gelijkmatiger en fijner uitziet. De huid wordt zichtbaar verjongd en vermoeidheidsverschijnselen worden verminderd. Hier is de kracht aan het werk van de kostbaarste roos van Granville, de eerste toppen van zijn bloem.

De revitaliserende crème Satin Regard Revitalisante is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van de gevoelige huid rond de ogen. De textuur is aangenaam en delicaat. De oogcrème gaat het natuurlijke verouderingsproces van de huid in het gebied van de ogen tegen. Kleine rimpels, donkere kringen en zwellingen worden verzacht. Het uitzicht is geopend en de ogen schijnen fris en ontspannen.

Dior ontwikkelde het licht Essence Initial voor de dagverzorging. De hydraterende verzorging is een perfecte make-up basis die de huid optimaal voedt, er gladder en stralender uitziet. De rijke, herstellende La Crème Souveraine is een dagverzorging voor de droge huid die speciale verzorging nodig heeft. De teint wordt fluweelzacht, vlakker en gehuld in een jeugdige uitstraling.

De naam La Crème Texture Essential onthult zijn eigenaardigheid. De heerlijk zachte textuur van de crème smelt bij het aanbrengen op de huid en omhult deze met een vleugje zijde. Deze fijne dagverzorging is ideaal voor de gevoelige huid, die baat heeft bij haar lichtheid en discretie. De huid wordt gladder en gladder. De textuur kan worden opgevuld.

De commerciële

Hoe uw huid energie te geven: Dior Prestige .