Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Dior Diorissimo

De geur +

Dior Dior Dior Diorissimo, de frisse bloemengeur voor vrouwen

De Dior Dior Diorissimo geur is vandaag de dag een absolute klassieker onder vrouwengeurtjes. Reeds in 1956 creëerde de grote parfumeur Edmond Roudnitska deze onmiskenbare geur. "Hoe meer wij geuren binnendringen, hoe meer zij ons binnendringen. Zij wonen in ons en worden deel van ons", schrijft Edmond Roudnitska. Diorissimo is een frisse bloemige geur . In deze geur, gedomineerd door jasmijn, lelies en amaryllis, merkt men meteen de onmiskenbare en populaire geur van lelie van het dal. Christian Dior aanbaden de lelie van het dal als talisman en gelukkige charme.

Hij had altijd een bloem in de zoom van al zijn haute-couture modellen. Roudnidska componeerde deze geur rond May Lily of the Valley, in samenhang met Amaryllis, Rose Wood en Ylang-Ylang creëerde hij een romantische, zeer vrouwelijke geurbeleving. De grote schrijver Jean Cocteau heeft ontdekt dat de naam Dior geïnterpreteerd kan worden als een magische combinatie van Dieu (God) met of (Gouden). Dat is waar de heerlijke parfumnamen vandaan komen, die de naam van hun meester veranderen. Straling bewijs is z. B. Diorissimo (1956), Miss Dior (1947), Diorella (1972) en Dioressence 1979.

Wat kan belangrijker zijn voor Dior dan de naam verhogen? Cocteau merkt op dat Diorissimo " een parfum is dat kleur geeft aan alle dingen en dat glans en eeuwigheid kan geven aan een hoed die vergeten wordt op een tuinstoel met bloemen, een lichte jurk, een felle lach en de kleuren van de tijd". Christian Dior beschreef Diorissimo zelf als de "geurende uitdrukking van zijn ziel". Tot op de dag van vandaag is het nog steeds de belichaming van een bloemengeur die perfect de geur van de natuur nabootst.

Kopnoten:
Lelietje-van-dalen
Hartnoten:
Jasmijn
Basisnoten:
muskus
Parfumeur:
François Demachy
Jaar van uitgave:
2009

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Dior Diorissimo met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Exubse
Dior Diorissimo

Toen ik deze geur voor het eerst rook was ik meteen verkocht, ik moet hem hebben. Op het internet gezocht en Easycosmetic was echt de voordeligste. Inmiddels dreaag ik hem bijna dagelijks.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

6 563
toepassen
vandaag tot-27%1