Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

De producten uit de Dior Diorshow Brow Styler lijn zijn de juiste keuze om de oogmake-up vakkundig te voltooien. Dit zijn hoogwaardige wenkbrauwpotloden waarmee u uw wenkbrauwen in een mum van tijd perfect kunt stylen. De lichte en fijne textuur van de gel kleeft niet en heeft voldoende kracht om de wenkbrauwen naar wens te definiëren.

Voor het nauwkeurig doseren van de gel en het perfect vormgeven van de wenkbrauwen wordt een nauwkeurige kam applicator meegeleverd. De gel van de Dior Diorshow Brow Styler lijn geeft de wenkbrauwen langdurig vocht en maakt ze tegelijkertijd stabiel en soepel. De wenkbrauwen zijn omgeven door een fijne en transparante beschermfolie die schadelijke milieu-invloeden betrouwbaar voorkomt.

Met de gel uit de begeerde Dior Dior Diorshow Brow Styler Care serie, kunnen de wenkbrauwen perfect worden gedefinieerd en behouden hun gewenste vorm voor een lange tijd. Daarnaast geeft het wenkbrauwpotlood ze een nieuwe frisheid en een fascinerende glans. De gel heeft een niet-klevende, glanzende en gewichtloze afwerking. Het garandeert een aangenaam draagcomfort en geeft een zowel natuurlijke als expressieve uitstraling. De wenkbrauwlijn wordt specifiek benadrukt en blijft de hele dag constant.

De gels uit de Dior Diorshow Brow Styler serie zijn dermatologisch en oogheelkundig getest en kunnen ook worden aanbevolen voor gevoelige gebruikers. De meegeleverde kam applicator maakt snel en eenvoudig doseren en aanbrengen mogelijk. Met de beschikbare kleurvarianten van Diorshow Brow Styler kunt u de make-up ideaal aanpassen aan uw eigen haar. Maak je oogmake-up compleet met de wenkbrauwpotloden uit de Dior Diorshow Brow Styler lijn.

Het design

De moderne wenkbrauwpotloden uit de Dior Diorshow Brow Styler lijn zorgen voor de perfecte aanvulling van de oogmake-up. Ze zijn ideaal voor het onderhouden, definiëren en verfrissen van de wenkbrauwlijn. Maar ook het verpakkingsontwerp is bijzonder succesvol geweest.

De slanke zwarte pennen bevatten een goed gevormde kam applicator waarmee de gel perfect gedoseerd en aangebracht kan worden. Na gebruik kunnen de wenkbrauwpotloden met een kapje worden gesloten. De handige pennen van Dior zijn ook ideaal voor gebruik op de weg of op reis. De gels van Dior Diorshow Brow Styler zijn te herkennen aan de slanke zwarte pennen en het Dior logo.

Het assortiment

Oogmake-up komt pas tot zijn recht als u de wenkbrauwen opneemt. De moderne wenkbrauwpotloden uit de Dior Diorshow Brow Styler lijn zijn vooral aan te bevelen voor verzorging en make-up van de wenkbrauwen. De gel-achtige textuur verfrist de wenkbrauwen, hydrateert ze en kleeft niet aan elkaar. Zo kunnen de wenkbrauwen perfect worden gedefinieerd en de hele dag door hun vorm behouden.

Dankzij de meegeleverde kam applicator kunnen de gels nauwkeurig gedoseerd en aangebracht worden. Bovendien kunnen wenkbrauwen en wimpers met de kleine kam snel in de gewenste vorm worden gebracht. Dit is snel en gemakkelijk te doen, zodat de compacte wenkbrauwpotloden ook geschikt zijn voor gebruik tijdens het reizen of op de weg.

De gels uit de Dior Diorshow Brow Styler serie zorgen voor een stralende, frisse en niet-klevende afwerking. De lichte textuur zorgt voor een aangenaam draagcomfort. Met de wenkbrauwpotloden van Dior kunt u de wenkbrauwen benadrukken en definiëren volgens uw wensen. Het resultaat is een precieze wenkbrauwlijn en een fascinerende look. Bovendien beschermen de gel de wenkbrauwen tegen schadelijke milieu-invloeden door ze te bedekken met een fijne film. De oogheelkundig en dermatologisch geteste gel kan ook worden aanbevolen voor gevoelige gebruikers.

Met de kleurvarianten 001 Universal Brown en 002 Universal Dark Brown kan de wenkbrauwgel perfect worden afgestemd op uw eigen haarkleur. Perfectioneer uw oogmake-up met Dior Diorshow Brow Styler producten.