Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Intensieve zorg na het zonnebaden

Dior Bronzen après-Soleil vervolledigt het assortiment Dior Bronzen zonverzorging met producten voor de huidverzorging na het zonnebaden. Het concept houdt rekening met de grote vraag naar voedingsstoffen en vocht die de huid heeft na een periode van directe blootstelling aan de zon. Verfrissende bestanddelen die de huid ontspannen maken ook deel uit van dit concept. Bij regelmatig gebruik hebben de producten van Dior Bronze Après-Soleil ook een herstellende werking. De actieve bestanddelen compenseren de tekorten die door de zonnestralen worden veroorzaakt. Dit verbetert het uiterlijk van de huid in het gezicht en lichaam. Het resultaat is een vlekkeloze zomerse bruine teint op een gladde huid die soepel en goed gehydrateerd aanvoelt.

De doelgroep van het zonverzorgingsassortiment Dior Bronze Après-Soleil bestaat voornamelijk uit vrouwen die bij het zonnebaden evenveel aandacht besteden aan een onberispelijke teint als aan hun andere schoonheidsverzorgingsproducten. Deze vrouwen geven hun huid een rijke voorraad na elke zonnebad. De milde formuleringen zijn even geschikt voor de normale of droge huid als voor de gecombineerde of gevoelige huid. De fijne geur van Dior Brons après-Soleil is een extra traktatie voor alle zintuigen. De comfortbeleving is daarom nog intenser bij de distributie van de after-sun producten. Omdat de crèmes geen vette film op de huid achterlaten, krijgt de huid na elke zonnebaden weer een zorgeloos huidgevoel.

Kokos- en monoï-olie zijn de belangrijkste ingrediënten in Dior bronzen après-soleil. Deze herstellen de natuurlijke vochtbalans van de huid onmiddellijk na het aanbrengen. De romige textuur zorgt ervoor dat de oliën diep en zonder vette resten in de huid doordringen, waar ze de huidcellen voortdurend en in een verstandige hoeveelheid van voedingsstoffen voorzien. Andere ingrediënten van de zonverzorgingsserie Dior Bronze Après-Soleil zijn plantenextracten en vitaminen. Deze voeden de huid met zorg die verloren is gegaan tijdens het zonnebaden door UV-straling en invloeden van buitenaf. In combinatie met een regenererend effect wordt tegelijkertijd de microcirculatie gestimuleerd. Voor het herstel van kleine huidbeschadigingen kan het gebruik maken van stoffen die uit zichzelf zijn geproduceerd en via de zon worden geleverd.

In Brons

In het verpakkingsontwerp van de serie Dior Bronze Après-Soleil zonnebrandcrème is Dior een sensuele match gecreëerd tussen de serie naam Bronze en de glanzende, zelfde kleur op de tubes. In mooi contrast hiermee staat het donkerbruine deksel met zijn brede voetafdruk. Deze is versierd met een smalle, zilveren streep. De belettering werkt met soortgelijke, fijne contrasten. Wit lettertype is geselecteerd voor serie- en hoofdartikelnamen en merknaam. Tussendoor wordt de exacte productnaam van het desbetreffende Dior bronzen après-soleil-product in donkerbruin met enige afstand tot de andere beschrijvingen aangegeven. Om de lichtheid van de producten visueel te onderstrepen, variëren de lettertypes in grootte, de dikte van de letters en de tussenruimte.

Voor een verzorgde en stralende teint na het zonnen, voor een stralende teint.

Dior Bronzen après-Soleil bevat crèmes en sprays die speciaal ontwikkeld zijn om de huid van het gezicht en het lichaam te verzorgen na het zonnebaden. Ze hebben allemaal milde formules gemeen, die goed verdragen worden, zelfs door gevoelige huidtypes, geïrriteerde of zeer veeleisende en droge huid. De fabrikant verwent niet alleen de huid, maar ook de zintuigen met een geïntegreerde delicate geur. Dit geeft de gebruiker een bijzonder aangenaam gevoel van iets heel goeds doen tijdens de toepassing. In zo'n stemming krijgt zelfs de ziel een extra portie zorg.

Een productvoorbeeld van Dior Bronzen Après-Soleil is de gezichts- en lichaamscrème Après-Soleil Baume De Monoi. Het compenseert de droogte die wordt veroorzaakt door voortdurende blootstelling aan zonlicht. Het is verrijkt met mono- en kokosolie, twee verzorgende oliën voor een intensieve en continue hydratatie van de huid. Door de lichte textuur verspreidt de crème zich zeer goed over de huid. Het absorbeert snel en laat geen vette film achter. De huid voelt echter duidelijk verfrist en soepel aan. De actieve bestanddelencomplexen van plantenextracten, vitaminen en eiwitten geven de huid ook weer rijke voedingsstoffen terug. Bij het zonnebaden worden ze - afhankelijk van het huidtype en de toestand van de huid - gedeeltelijk verwijderd door licht en weersinvloeden. Goed gehydrateerd en gevoed, kan de huid nu weer actiever werken. Celbeschadiging wordt hersteld, de huidstructuur wordt cel per cel geregenereerd.

Visueel is de goede verzorging van Dior Brons après-Soleil na het zonnebaden te herkennen aan een glad poriepatroon en een gelijkmatige, stralende teint. De verzorging is voelbaar door het feit dat de huid ontspannen aanvoelt op lichaam en gezicht. Als irritaties zijn behandeld, nemen ze af en wordt het bijbehorende huidoppervlak gekalmeerd. De zeer droge huid wordt merkbaar volumineuzer. De Dior Brons Après-Soleil crème verdraagt ook zeer goed de normale of gecombineerde huid. De waardevolle werkzame stoffen beschermen hier tegen celbeschadiging. Zulke huidtypes profiteren ook van de intensieve toevoer van voedingsstoffen door mogelijke tekenen van een tekort vanaf het begin te voorkomen.

Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.