Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Veel kleuren voor een precieze eyeliner - De Dior Dior show On Stage Liner Collection

De Dior Dior show On Stage liners zijn net zo gemakkelijk te gebruiken als de kleuren spectaculair zijn. Een ongewone combinatie van nuances van neutraal tot papaver nodigt u uit om uw creativiteit te ontplooien. Er zijn klassieke kleuren zoals zwart, grijs of blauw voor dagelijks gebruik. Er zijn ook extravagante versies zoals roze, rood, blauw of donkergroen en zelfs geel. Veel van de nuances zijn anders alleen te vinden in het professionele make-up assortiment. De heldere voeringen en grafische make-ups zijn opnieuw een belangrijk thema in cosmetische trends.

Zoals alle producten uit de Dior showlijn is ook de Dior collectie geïnspireerd op de catwalks van het Franse luxemerk. Daar is er vraag naar in het oog springende make-up, evenals naar formules die lang meegaan. Zelfs bij stress en hitte veroorzaakt door de koplampen, mogen deze niet wazig zijn. De kleuren moeten intens en ondoorzichtig zijn, zodat ze zo goed mogelijk op foto's en film kunnen worden weergegeven. Met de expertise van de professionals worden cosmetische producten vervolgens ontworpen voor gebruik thuis.

De Dior Dior show On Stage Liner collectie belichaamt de kleuren van de achtergronden van de Dior modeshow. De formule belooft een optimale houdbaarheid tot 24 uur en is daarom geschikt voor alle gelegenheden. Het moet waterdicht zijn en dus deelnemen aan veel activiteiten. Het kan ook goed gebruikt worden bij een hogere luchtvochtigheid zonder te vlekken. Er zijn drie afwerkingen in vinyl, mat en parelmoerachtig. Vinyl heeft een zeer intense glans, terwijl mat het tegenovergestelde is. Pearly is een iets eenvoudigere satijnen glans met parelmoer.

Peter Philips is de belangrijkste visagist in huisDior . Een bijzonder kenmerk van de serie is de witte voering met de matte afwerking. Het kan gebruikt worden als basis voor andere nuances. Vooral met de lichtere kleuren zoals geel helpt het om de intensiteit te verbeteren. Het kan ook worden gebruikt als contrast met donkere tinten of zwart om de kleurdiepte te benadrukken. De punt is flexibel en gemaakt van vilt zodat de lijnen naar wens getekend kunnen worden.

Exact lijnmanagement - Het ontwerp van de Dior Dior show On Stage Liner

De Dior Dior show On Stage Liners hebben een vloeibare textuur en combineren een zeer goede opaciteit met een lange levensduur. De geïntegreerde viltstift wordt gebruikt voor de toepassing. Het is heel mooi en tegelijkertijd flexibel. Dit maakt veel verschillende looks mogelijk, van discrete eyeliner tot bredere of gebogen lijnen. De smalle diameter van de pen ligt goed in de hand en helpt om er precies in te trekken. Zelfs beginners kunnen de pen intuïtief langs de wimperlijn leiden. Door de flexibiliteit kan de breedte van de lijnen in slechts één beweging worden gevarieerd. Het is een combinatie van een penseel en een pen. Hierdoor is het even zacht als beweeglijk, wat het aanbrengen op de tere huid rond het oog bijzonder aangenaam maakt. Het deksel beschermt ze tegen uitdroging en moet altijd goed gesloten zijn. De mouw is zwart, terwijl de pen de kleur van de voering weergeeft. Hierop staat het logo van het Dior bedrijf met wat meer informatie. Zo zijn de kleuren in één oogopslag te onderscheiden zonder de voering te openen.

Klassiek tot extravagant - De Dior Dior show On Stage Liner Collection

De Dior Dior show On Stage Liners zijn vloeibare eyeliners van het Franse luxe huis. De inspiratie voor het kleurenpalet is de modeshow van het huis met een kleurrijke achtergrond. De formules zijn ook al getest op de catwalk. De toonaangevende visagist Peter Philips heeft de creatieve sfeer en het plezier van het experimenteren met de shows in de visagiecollectie onsterfelijk gemaakt. De formules beloven een waterdichte greep die tot 24 uur meegaat. Nog meer speelse kleuren zijn daarom perfect geschikt voor feesten en partijen. De verschillende nuances vullen elkaar ook goed aan en kunnen naar wens gecombineerd worden. Terwijl meer klassiekers en donkerdere kleuren in het dagelijks leven kunnen worden gecombineerd, zetten felle tinten accenten voor speciale gelegenheden. De punt van de voering combineert de zachte en flexibele vorm van een borstel met de precisie van een viltstift. Dit vergemakkelijkt creatief lijnmanagement voor kattenogen of zachtere streken om de ogen te definiëren. De voeringen kunnen zowel aan de bovenste wimperlijn als aan de onderkant worden gebruikt. Er zijn de afwerkingen vinyl met hoogglans, zowel mat als parelachtig, een iets zachtere satijn of parelglans.

De Dior Dior show On Stage Liner 096 Vinyl Black is een hoogglanzend, rijk zwart. Het is een klassieker voor elk make-up tasje en ideaal voor expressieve Cat Eyes. Een variant is de matte Dior Dior show On Stage Liner 091 Matte Black. Dior Dior Show On Stage Liner 781 Matte Brown is iets discreter en ideaal als aanvulling op de nude tonen. De matte donkerbruine tint flatteert niet alleen de lichtere teint en dames met lichter haar. Het is een beetje zachter en helpt nog steeds om de ogen vakkundig te benadrukken. Bij de Dior Dior show On Stage Liner 076 Pearly Grey is er een donkergrijs met een lichte parelglans. Het past goed bij veel populaire Smokey Eye kleuren en onderstreept niet alleen de blauwe en groene oogkleuren. Een variant in een bronzen toon is Dior Dior te zien in On Stage Liner 466 Pearly Bronze. Bij de Dior Dior show On Stage Liner 876 Matte Rusty is er nog steeds een matte roestbruine kleur. Het heeft invloeden van rood.

Heel bijzonder is de Dior Dior show On Stage Liner 851 Matte Pink, een matte snoep roze. Dankzij de goed bedekkende formulering komt de nuance tot zijn recht op alle gelaatskleuren en zet het een speels, meisjesachtig accent. Een donkerpaarse kleur met vrij neutrale ondertoon is Dior Dior te zien op On Stage Liner 176 Matte Purple. De Dior Dior show On Stage Liner 296 Mat Blue is een marine blauw met een mat effect. Hij past goed bij jeans, maar kan ook gecombineerd worden met grijze of zwarte oogschaduw. Een sterker medium blauw is de Dior Dior show On Stage Liner 261 Matte Pop Blue. Beide nuances kunnen ook met elkaar worden gecombineerd. Een lichtblauwe variant met delen van groen is Dior Dior te zien op de On Stage Liner 351 Pearly Turquoise. Het heeft een delicate parelglans en kan daarom ook gecombineerd worden met matte nuances als opvallende blikvanger. Een matte jagersgroen is verkrijgbaar bij de Dior Dior show On Stage Liner 461 Matte Pop Green. De kleur komt overeen met zowel de herfstkleuren als de meer kleurrijke zomerkleuren. Last but not least is er de Dior Dior show On Stage Liner 001 Matte White. Het is een mat wit dat als basis of solo kan worden toegepast. In combinatie met andere voeringen kan de toon helpen om de kleurschittering te onderstrepen en de nuances intenser te laten lijken. Toegepast onder voornamelijk lichtkokers, dient het als basis en verhoogt het de lichtopbrengst.