Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Het concept

Dior Hydra Life Moisturiser is ontwikkeld voor een jeugdig uitziende huid. Talrijke crèmes en getinte producten zijn ontwikkeld om de teint te perfectioneren en te verfrissen. De tuinen van Dior vormden de inspiratie voor deze unieke formule. Elk Hydra Life verzorgingsproduct bevat een concentraat van bloemen. Deze ontvouwt zijn werking in de huid en bevat onder andere lijnzaad. Dit heeft een regulerend effect en kan natuurlijk gekrompen bloemblaadjes tijdens de bloei gladstrijken, zodat ze er perfect uitzien. Dit principe werd ook toegepast voor de crèmes, die de onregelmatigheden van de poriën compenseren en zo het uiterlijk van de huid egaliseren.

Christian Dior Cosmetics werd opgericht aan het einde van de jaren 1960. Het bedrijf presenteert niet alleen regelmatig actuele, decoratieve cosmetica, maar doet ook actief onderzoek naar actieve ingrediënten voor huidverzorgingsproducten. Met behulp van de resultaten van wetenschappelijk en medisch onderzoek worden nieuwe producten ontworpen en getest. Hydra Life werkt met de aquaporines in de huid, die dienen als kanalen voor watertransport tussen de cellen. De crèmes stimuleren het en zorgen er zo voor dat de huid tot in de diepste lagen van vocht wordt voorzien.

Het onderzoek op dit gebied is al meer dan 15 jaar aan de gang en Dior heeft onder andere 27 publicaties gepubliceerd en twee patenten op werkzame stoffen aangevraagd. Het bevat Yistas uit Oezbekistan, mallow uit Anjou en centella uit Madagaskar als actieve plantaardige ingrediënten. De luxueuze verzorging wordt gecompleteerd door de verschillende texturen van de producten. Deze variëren van klassieke gelcrème, verfrissende sorbets en kalmerende balsem tot licht getinte beautybalsems of kortom BB-crèmes.

Door het uitgebreide effect is de Hydra Life serie geschikt voor een rijpe en veeleisende huid, maar ook voor een droge huid. Het brede assortiment omvat precies op elkaar afgestemde verzorgingsproducten voor verschillende huidtypen en verschillende seizoenen. Milieu-invloeden zoals warmte of kou kunnen ook van invloed zijn op het vochtgehalte van de huid, zodat Hydra Life de perfecte balans biedt.

Het design

De Dior Hydra Life serie is verkrijgbaar in een licht mintgroen tot blauwgrijs ontwerp. Dit is een visuele verwijzing naar de bijzonder intensieve hydraterende verzorging. De accenten zijn metallisch glanzend zilver, wat overeenkomt met het klassieke ontwerp van Dior. Afhankelijk van het producttype worden flexibele slangen, glazen potten of pompdispensers gebruikt.

De texturen variëren van rijke balsem tot verkoelende sorbets, zodat voor elke crème de ideale verpakking is gekozen. Het Dior-logo en de exacte productnaam zijn bedrukt in zilvergrijs, waardoor het gemakkelijk is om onderscheid te maken tussen gelijkaardig verpakte crèmes. De serie - al een klassieker.

Het assortiment

De Dior Hydra Life is een van de legendarische zorgseries van het traditionele Parijse bedrijf en omvat dus veel producten. Zo vinden veeleisende vrouwen precies de juiste verzorging voor hun huidtype en hun behoeften. Alle crèmes, sorbets en licht getinte BB-producten bevatten het drievoudige actieve complex van plantenextracten. Yists uit Oezbekistan, Centalla uit Madagaskar en Malve uit Anjou ontvouwen hun positieve effect in de Hydra Life formule. Het vochtgehalte van de huid is in balans en de productie van collageen wordt ook gestimuleerd, zodat de teint er jonger, frisser en gladder uitziet.

Dior Hydra Life Cream Sorbet Yeux Pro-Jeunesse is een intensief voedende oogcrème met een anti-aging effect. Wat hier bijzonder is, is ook de textuur. Als sorbet is het bijzonder licht en aangenaam om aan te brengen en kan het gemakkelijk geabsorbeerd worden. Het verlicht droogheidsrimpels en werkt tegen zwelling en schaduwen rond de ogen. De lichte consistentie maakt het ideaal voor ochtendtoepassing, maar kan ook 's nachts gebruikt worden. Voor extra verzorging kan Dior Hydra Life Réhydratant Réveil Beauté Mask één of twee keer per week worden aangebracht. Binnen vijf tot tien minuten na het aanbrengen ontwikkelt het zijn intensive care effect.

Diverse oliën en het Hydra Life Complex geven de huid een frisse kick. Beauty Balms of BB Creams zijn een innovatieve mix van getinte dagverzorging en rijke crème. Dior Hydra Life BB Cream SPF 30 01 Luminous Beige is ook een alles-in-één product met een lichte kleur, een hoge beschermingsfactor tegen de zon en verzorgende componenten. De Nuance 02 Gouden Perzik is de middelste nuance, terwijl 03 Zonnig Amber is voor vrouwen met een donkerdere of gebruinde teint. Dior Hydra Life BB Eye Cream SPF 20 01 Luminous Beige en de iets donkerdere en perzikkleurige 02 Luminous Peach zijn speciaal voor de oogzone ontwikkeld.

Vooral de gevoelige oogcontour neigt naar droogte of donkere schaduwen. De licht getinte oogverzorging helpt onregelmatigheden te verbergen en hydrateert tegelijkertijd. Lachrymzakken en donkere kringen worden gekalmeerd, terwijl het Dior Eye Revival Complex tekenen van vermoeidheid tegengaat. Dior Hydra Life Crème Protectrice Pro-Jeunesse SPF 15 is geschikt voor de normale tot droge huid. Het is een dagcrème die extra is verrijkt met zonwering en zo de huid beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Dior Hydra Life Soyeuse Pro-Jeunesse is een dagverblijf met een zijdeachtige textuur. De bijzonder aangename toepassing wordt aangevuld door het uitgebreide verzorgingscomplex, waardoor de huid er jonger uitziet en het vochtgehalte van de huid wordt gereguleerd. Dior Hydra Life Cream Sorbet Pro-Jeunesse is een anti-aging crème met een verfrissende sorbet textuur. De licht transparante textuur is ideaal voor het warme seizoen en voor de normale tot gemengde huid.

Dior Hydra Life Baume Onctueux Pro-Jeunesse daarentegen verzorgt de droge tot zeer droge huid extra. Het is ook ideaal voor de winter en koelere seizoenen, omdat het is verrijkt met mals mango boter en daardoor zeer rijk. Het Dior Hydra Life Skin Energizer Serum, dat een lichte gelstructuur heeft, kan worden gebruikt als intensieve verzorging. De serie wordt gecompleteerd door Dior Hydra Life Skin Perfect, een vochtinbrengende crème die is ontworpen om de poriën er beter uit te laten zien. De huid moet er gelijkmatiger en geperfectioneerd uitzien terwijl ze intens gehydrateerd wordt.

De commerciële

Mijn schoonheid, mijn huid: Dior Hydra Life.